search

Vuokraa loma-asunto Santa Margalidasta

Loma-asunto Santa Margalidasta tarjoaa sinulle ja perheellesi mahdollisuuden nauttia monista Mallorcan saaren parhaista hiekkarannoista sekä tilaisuuden rentoutua auringossa ja pulahtaa virkistävässä merivedessä. Santa Margalidan loma-asunnosta pääset helposti esimerkiksi Playa de Can Picafortin ja Playa de Son Baulon hiekkarannoille. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Mallorcalla ja Santa Margalida on yksi saaren loistavista matkakohteista, johon kannattaa ehdottomasti tutustua, kun suunnitelmissasi on lomamatka Espanjan auringon alle.

Vuokraa loma-asunto Santa Margalidasta

Koe Mallorca Santa Margalidan loma-asunnostasi

Viettäessäsi loman Santa Margalidassa, kaupunki tarjoaa sinulle kaikki mahdolliset ainesosat, joista saat toteutettua täydellisen lomamatkan perheesi kanssa. Täällä voit muun muassa uida virkistävässä merivedessä, ihailla kuvankauniita maisemia, juoda ja syödä hyvin, tutkia kaupungin kujia ja katuja sekä nauttia alueen miellyttävästä ilmastosta ilman huolen häivää. Lisäksi voit tutustua kaupungin moniin hurmaaviin nähtävyyksiin, kuten esimerkiksi Santa Margalidan seurakunnan kirkkoon. Loma-asunto Santa Margalidasta mahdollistaa tutustumisen kaupungin moniin ihaniin nähtävyyksiin ja kokemuksiin.

Santa Margalidasta on myös helppo päästä tekemään päiväreissuja läheisiin pienempiin kyliin ja kaupunkeihin. Lähde retkelle esimerkiksi Llubin pieneen vuoristokylään, joka on säilyttänyt aidon ja alkuperäisen mallorcalaisen charminsa vuosi vuoden jälkeen. Tai ehkä valitset kohteeksi Muron kauniin kaupungin, joka on tunnettu sen valkoisista hiekkarannoista, jotka ovat osa pohjoisen rannikon Alcudin lahtea. Murossa pääset lisäksi nauttimaan rikkaasta kulttuurisesta perinnöstä sekä lukuisista historiallisista kohteista ja nähtävyyksistä. 

Jos hieman pidempi ajomatka ei sinua haittaa, kannattaa päiväreissun suunnaksi ottaa Mallorcan suurin kaupunki, Palma de Mallorca. Ajomatka Santa Margalidasta Palma de Mallorcaan kestää noin tunnin, mutta matka on ehdottomasti sen arvoinen ja kohteessa voit viettää vaikka koko päivän. Retki on hyvä aloittaa esimerkiksi kaupungin rannikolla sijaitsevasta La Seu’n vaikuttavasta ja vanhasta katedraalista. Lisäksi kannattaa vierailla historiallisten arabialaisten kylpyjen luona sekä niiden yhteydestä löytyvässä rehevässä puutarhassa. Nähtävyyksien lisäksi Palma de Mallorcassa saa ajan hyvin kulumaan kiertelemällä kaupungin kujia ja katuja ja nauttien paikallisia herkkuja ihanissa kahviloissa ja ravintoloissa.

Vuokraa loma-asunto Santa Margalidasta

Aktiivinen loma Mallorcalla

Espanjan ilmasto suorastaan houkuttelee lomailijoita viettämään aikaa ulkoilma-aktiviteettien parissa. Vaikka kesäisin ilma saattaakin olla päivisin melko kuuma, kannattaa silti mahdollisuuksien mukaan harrastaa monia hauskoja ja mielenkiintoisia aktiviteetteja, sillä lomamatkan aikana koetut elämykset ovat aina ikimuistoisia. Ahkeran päivän päätteeksi on ihana pulahtaa virkistävään meriveteen tai vaikkapa loma-asuntosi omaan uima-altaaseen viilentymään. Loma-asunto Santa Margalidasta luo loistavan pohjan lähteä tutustumaan alueen moniin mukaansatempaaviin aktiviteetteihin. 

Kaunis Mallorca on noussut erityisesti pyöräilijöiden keskuudessa suosituksi lomakohteeksi. Lomallasi täällä tuletkin epäilemättä törmäämään moniin sekä vapaa-ajan pyöräilijöihin, että myös ammattilaisharrastajiin. Jos sinäkin haluat kokea ja tutkia aluetta pyörän selästä, voit vuokrata pyörän yhdestä alueen monista vuokraamoista. Jos pyöräily ei ole sinun juttusi, voit lähteä tutkimaan aluetta ja sen luontoa jalan opastettujen kierrosten avulla. Tätä kautta saat monia unohtumattomia luontokokemuksia, sekä opit paljon lisää alueesta, sen luonnosta sekä historiasta. Aktiviteettien lisäksi Mallorcalta löytyy monia ihania hiekkarantoja, jos haluat vain yksinkertaisesti rentoutua ja ladata akkuja arjen haasteita varten.

Vuokraa loma-asunto Santa Margalidasta

Vuokraa loma-asunto Santa Margalidasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Mallorcan saarella ja koko Espanjassa. Yksityinen loma-asunto Santa Margalidasta tarjoaa sinulle ja perheellesi parhaan mahdollisen perustan lähteä tutkimaan alueen kokemuksia ja nähtävyyksiä sekä antaa mahdollisuuden itsenäisen ja omatoimisen loman viettämiseen, jolloin saat itse päättää lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Valikoimastamme löytyy loma-asuntoja suurista luksusasunnoista aina pienempiin ja hillitympiin koteihin ja nettisivuillamme voit tutkia valikoimaamme ja valita sinulle parhaimman vaihtoehdon. Lisäksi moni loma-asunnoistamme ovat lemmikkiystävällisiä, joten voit ottaa myös nelijalkaisen ystäväsi lomalle mukaan. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi Espanjan loma-asuntoonne!