search

Vuokraa loma-asunto Sant Llorenc des Cardassarista

Vain noin 60 kilometrin päässä Palma de Mallorcasta Mallorcan saaren itäisissä osissa sijaitsee noin 8000 asukkaan kaunis Sant Llorenc des Cardassarin kaupunki ja kunta. Aikaisemmin Sant Llorenc des Cardassar kuului Manacorin alaisuuteen, kunnes vuonna 1892 sille myönnettiin itsenäisyys omana erillisenä kuntanaan. Kaupunki sijaitsee laaksossa ja sitä ympäröivät henkeäsalpaavan upeat luonnolliset maisemat sekä maaseutu. Turismi ja matkailu ovat aina olleet tärkeä elinkeino Sant Llorenc des Cardassarissa, mutta myös maataloudella on suuri rooli kaupungin elämässä. Vuokraa loma-asunto Sant Llorenc des Cardassarista ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla lomakohteella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Sant Llorenc des Cardassarista

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Sant Llorenc des Cardassarissa

Kaupungin keskustan Placa Novan aukion reunalta löytyy Sant Llorencin kuvankaunis barokkityylinen kirkko, jonka julkisivu kellotorneineen on hyvinkin vaikuttavaa katseltavaa. Sisältä kirkosta löytyy upea, 1200-luvulta peräisin oleva romaaninen veistos La Mare de Deu Trobadasta, jonka vieressä on Mariaa ja Jeesusta esittävä goottilainen patsas, joka on kaiverrettu mallorcalaisesta Santanyin kivestä. Lisäksi muun muassa Sant Miquelin romaaninen kirkko sekä sen kaunis ruusuikkuna on ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde. Älä myöskään unohda tutustua kaupungintaloon, missä usein järjestetään monia tärkeitä tapahtumia ja juhlia. Myös kaupungin vanha rautatieasema on kunnostettu upeaksi tapahtumapaikaksi. 

Vuokraa loma-asunto Sant Llorenc des Cardassarista

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Lomallasi Sant Llorenc des Cardassarissa pääset nauttimaan täysin siemauksin kaupungin laajasta valikoimasta erilaisia viihtyisiä ravintoloita, baareja, kahviloita sekä kauppoja. Viikoittain torstaisin Placa Novan aukiolla järjestetään markkinat, joilta pääset ostelemaan muun muassa hedelmiä, vihanneksia, vaatteita, kasveja sekä paljon muuta. Mikä olisikaan sen ihanampaa, kuin ostaa tuoreet raaka-aineet herkullista illallista varten, jonka voi nauttia rauhassa oman loma-asunnon terassilla ihaillen upeita maisemia sekä rentoa tunnelmaa. Sant Llorenc des Cardassarin tunnelmallisessa kaupungissa pääset totisesti tutustumaan aitoon ja alkuperäiseen mallorcalaiseen kulttuuriin lomallasi. Vuokraa loma-asunto Sant Llorenc des Cardassarista ja vietä unohtumaton loma täällä Mallorcan saaren unelmakohteessa.  

Vuokraa loma-asunto Sant Llorenc des Cardassarista

Vuokraa loma-asunto Sant Llorenc des Cardassarista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Mallorcan saarella Espanjassa, ja Sant Llorenc des Cardassar on loistava lomakohde silloin, kun haluat viettää lomasi aidossa ja alkuperäisessä mallorcalaisessa pikkukaupungissa, missä pääset kunnolla tutustumaan alueen historiaan sekä kiehtovaan kulttuuriin. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto antaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta ja itsenäisyyttä sekä usein myös suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko matkaseurueelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Vuokratun lomakodin ansiosta pääset elämään lomallasi, kuten paikallinen ja tätä kautta kokemaan aitoja ja unohtumattomia paikallisia elämyksiä. Tutustu valikoimaamme täällä nettisivuillamme, rajaa hakua valitsemiesi hakukriteereiden perusteella ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Sant Llorenc des Cardassarista seuraavaa lomaasi varten jo tänään, ja voit jo alkaa laskemaan päiviä loman alkuun!