search

Vuokraa loma-asunto Porto Cristosta

Haaveiletko lomasta Mallorcan palmupuiden alla, maaten hiekkarannalla ja kuunnellen kristallinkirkkaan meriveden liplattavia aaltoja? Siinä tapauksessa loma-asunto Porto Cristosta on sopiva juuri sinulle! Porto Criston kaunis kaupunki sijaitsee vain noin alle tunnin ajomatkan päässä Palma de Mallorcasta ja täältä löytyy kaikki tarpeellinen ikimuistoisen loman viettämiseen yhdestä paikasta – ravintolat, kahvilat, kaupat, putiikit ja satama löytyvät kävelymatkan säteellä toisistaan. Lomakohteena Porto Cristo on tunnettu sen ihanista rannoista sekä vaikuttavista luolistaan, joista kuuluisimmat ovat ”Cuevas del Hams” ja ”Cuevas des Drach”. Alueen rannat näyttävät maanpäällisiltä paratiiseilta, kiitos niiden kirkkaanturkoosin meriveden sekä hienon vaalean hiekan. NOVASOLin loma-asuntovalikoima Mallorcalla ja Porto Cristossa odottaa sinua.

Vuokraa loma-asunto Porto Cristosta

Kokemuksia lomallasi Porto Cristossa

Porto Criston hyvin säilyneet luolat ovat kohteen kuuluisimpia nähtävyyksiä, joita lomailijat tulevat ihastelemaan ympäri Mallorcaa ja kauempaakin. Nämä vaikuttavat kohteet saavutetaan pienen veneretken kautta, mikä tuo kokemukseen lisää hauskaa sisältöä. Mielenkiintoisten luolien tutkimisen jälkeen voit rentoutua jollakin alueen ihanista hiekkarannoista. Eräs hyvin varteen otettava vaihtoehto on 300 metriä pitkä hiekkaranta, joka alkaa suoraan satamasta. Nauti auringon lämmöstä ja uppoudu vaikkapa hyvän kirjan pariin, välillä pulahtaen raikastavaan meriveteen uinnille tai poikkea läheiseen ravintolaan herkulliselle lounaalle. Alueen rannat ovat lisäksi hyvin lapsiystävällisiä ja sopivat siksi koko perheelle. Vuokraa loma-asunto Porto Cristosta ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota.

Vuokraa loma-asunto Porto Cristosta

Nähtävyyksiä Porto Cristossa

Lomallasi Porto Cristossa kannattaa ehdottomasti vierailla Torre del Serral dels Falconsin entisen vartio- ja näköalatornin luona. Kyseinen rakennus rakennettiin vuonna 1577 ja sen tarkoituksena oli edistää muun muassa merirosvojen hyökkäyksien torjumista. Historiaa huokuva rakennus on epäilemättä unohtumaton nähtävyys. Lisäksi kannattaa vierailla Cala Morlandan 90 metrin mittaisessa lahdessa, joka tarjoilee kuvakauniita merellisiä maisemia, sekä myöskin uskomattomia merenalaisia elämyksiä. Loma-asunto Porto Cristosta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin aktiviteetteihin, nähtävyyksiin, sekä kokemuksiin.

Vuokraa loma-asunto Porto Cristosta

Vuokraa loma-asunto Porto Cristosta NOVASOLin kautta

NOVASOLilta löytyy laaja valikoima viihtyisiä vuokra-asuntoja Mallorcalta ja ympäri Espanjaa. Loma-asunnon vuokraaminen on helppoa ja kätevää nettisivujemme kautta ja rajaamalla hakua siellä esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinulle sopivimman kohteen laajasta valikoimastamme. Tutustu siis valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Porto Cristosta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjan auringon alle.