search

Vuokraa loma-asunto Porto Colomista

Suositun Mallorcan saaren itäisellä rannikolla sijaitsee Porto Colomin perinteinen kalastuskylä. Kyseinen kohde sijaitsee yhden koko saaren suurimman ja suojaisimman lahden ympäristössä ja täällä idylliset venevajat, majakat ja lukuisat veneet lisäävät kylän merellistä tunnelmaa sekä kuvankaunista maisemaa. Porto Colomissa pääset nauttimaan laajasta valikoimasta erilaisia kahviloita, baareja ja ravintoloita sekä tietenkin myöskin mahdollisuuksista tutustua Mallorcan saaren itäisten osien moniin historiallisiin ja luonnollisiin nähtävyyksiin. Nauti lomastasi parhaalla mahdollisella tavalla ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Porto Colomista NOVASOLin valikoimasta.

Vuokraa loma-asunto Porto Colomista

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Porto Colomissa

Jos lomallasi Porto Colomissa haluat kokea henkeäsalpaavan upeita maisemia, kannattaa suunnata Santuari de Sant Salvadorin pyhäkköön, joka sijaitsee Sant Salvadorin vuoren huipulla. Täältä avautuvat mitä upeimmat maisemat läheisten alueiden ylle ja lisäksi täällä pääset ihailemaan suurta kiviristiä sekä valtaisaa Kristus-patsasta. Jos taas historialliset nähtävyydet kiinnostavat, suuntaa Porto Colomin tärkeimmälle historialliselle kohteelle nimeltä Naveta. Kyseessä on esihistoriallinen hautauspaikka, josta löydettyjen todisteiden mukaan kohde on peräisin jopa 1900-luvulta eaa. Loma-asunto Porto Colomista toimii loistavana perustana lomallesi täällä ja mikä olisikaan sen ihanampaa, kuin herkutella ihana iltapala oman loma-asunnon terassilla auringon laskiessa, tapahtumarikkaan päivän päätteeksi.

Vuokraa loma-asunto Porto Colomista

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Erilaiset vesiaktiviteetit ovat Porto Colomissa hyvin suosittuja, etenkin laitesukellus, kiitos alueen kirkkaiden ja kauniiden merivesien. Lisäksi muun muassa kajakkimelonta, SUP-lautailu, snorklaaminen sekä merellisten luolien tutkiminen ovat suosittuja vapaa-ajanaktiviteetteja täällä. Jos kaipaat mieluummin tekemistä kuivalla maalla, voit lähteä esimerkiksi alueen viinitiloille maistelemaan herkullisia viinejä tai tutustumaan erilaisiin mielenkiintoisiin tapahtumiin. Voit vierailla viikoittain järjestettävillä markkinoilla, tai lomasi sijoittuessa sopivasti myös suuremmissa vuosittaisissa tapahtumissa, joita järjestetään muun muassa urheilun, gastronomian, sekä musiikin saralla. Lisäksi Porto Colomista on helppo lähteä harrastamaan esimerkiksi golfia, vaellusta tai pyöräilyä läheisille alueille. Loma-asunto Porto Colomista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua kohteen aktiviteetteihin ja elämyksiin omatoimisesti ja itsenäisesti. 

Vuokraa loma-asunto Porto Colomista

Vuokraa loma-asunto Porto Colomista NOVASOLin kautta

Loma-asunto Porto Colomista tarjoaa lisäksi loistavia mahdollisuuksia tutustua läheisiin alueisiin ja kohteisiin sekä niiden moniin mielenkiintoisiin nähtävyyksiin ja myöskin aktiviteetteihin. Voit esimerkiksi lähteä retkelle Mondragon luonnonpuistoon ihailemaan upeaa ja ainutlaatuista luontoa, tai vierailemaan vaikkapa Santanyin tai Felanitxin kaupungeissa. Porto Colomin kaupunki on loistava kohde myös rantaelämää rakastaville lomailijoille ja kaupungin keskeisimmällä, Cala Marcalin rannalla, kannattaakin vierailla lomasi aikana. Kyseessä on Sinisen Lipun ansainnut ranta ja täällä merivesi on pitkälle matalaa ja pehmeän hiekkaista, joten Cala Marcal on myös lapsiystävällinen. Tutustu NOVASOLin valikoimaan nettisivuillamme ja suuntaa seuraavalla lomallasi tänne Mallorcan saaren unelmakohteeseen!