search

Vuokraa loma-asunto Pollencasta

Tramuntanan vuoriston itäisessä päässä, kahden kukkulan välissä sijaitsee Pollencan historiallinen ja maalaismainen kylä. Tämä Mallorcan saaren kiehtova kohde on onnistunut kasvavasta turismista huolimatta säilyttämään aidon ja alkuperäisen tunnelmansa sekä lumoavan pikkukylän charminsa. Kyseessä on loistava kohde heille, jotka haluavat kokea aidon ja alkuperäisen mallorcalaisen kulttuurin idyllisemmässä ympäristössä, kuin jossakin lomailijoiden täyttämässä rantakaupungissa. Täällä pääset kuljeksimaan kylän pikkukujia ja tutustumaan keskustan vaikuttavaan keskusaukioon, jota ympäröivät ihanat kahvilat sekä ravintolat. Vuokraa loma-asunto Pollencasta ja koe tämän hurmaavan kylän kiehtova tunnelma, mielenkiintoiset nähtävyydet, ihana kulttuuri sekä monet aktiviteetit.

Vuokraa loma-asunto Pollencasta

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Pollençassa

Pollencan kylä on historiallisuutensa ja idyllisyytensä ansiosta nähtävyys jo itsessään. Kuljeksiessasi pitkin keskustaa löydät lumoavia pikkukujia ja kauniita aukioita niiden seasta. Pollencan kylän reunalta löytyy Pont Roma, eli roomalainen silta, jonka kerrotaan olevan alun perin peräisin jopa vuodelta 123 eaa., vaikka sen nykyinen rakenne on peräisin 1400-luvulta. Pont Roma on yksi kylän vanhimmista historiallisista maamerkeistä. Suunnatessasi kylän keskusaukiolle, pääset ihailemaan muun muassa 1700-luvulta peräisin olevaa vaikuttavaa Mare de Deu dels Angelsin kirkkoa. Lisäksi Pollencan entinen jesuiittaluostari, nykyinen kaupungintalo on ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde, kuten myöskin Calvarin kirkko ja sen ikivanha puinen risti. 

Lomallasi Pollencassa kannattaa myös ehdottomasti tutustua Mallorcan saaren vanhimpaan luostariin, Santuari del Puig de Mariaan, joka sijaitsee 330 metriä korkean vuoren päällä ja jonka historian juuret ulottuvat aina 1300-luvulle saakka. Noin tunnin kestävä patikointi tänne on täysin vaivan arvoinen, sillä kyseessä on henkeäsalpaava ja historiallinen kohde, millaista et muualta löydä. Lisäksi täältä aukeavat kuvankauniit näkymät läheisten alueiden ylle. Lisäksi yksi Pollencan kylän tunnetuimmista nähtävyyksistä, 1500- ja 1600-luvuilla rakennettu Sant Domingon luostari, kannattaa sisällyttää ”to do” -listalle. Kyseisen kohteen kauneudelle ei ole vertaista ja täällä järjestetään joitakin kylän suosituimpia tapahtumia. Älä myöskään unohda vierailla Dionis Bennassarin taidemuseossa.

Vuokraa loma-asunto Pollencasta

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Lomallasi Pollencassa sinulla on loistava mahdollisuus osallistua johonkin kylän monista hauskoista tapahtumista, joiden kautta pääset totisesti tutustumaan aitoon mallorcalaiseen kulttuuriin sekä paikallisiin ihmisiin. Muun muassa viikon kestävä La Patrona Festival, maineikas Pollenca Music Festival, herkullinen Pollenca Wine Fair sekä mielenkiintoinen Pollenca Arts & Crafts Fair ovat muutamia tilaisuuden tullen ehdottomasti vierailun arvoisia tapahtumia täällä. Tapahtumien lisäksi Pollencasta löytyy laaja kirjo muutakin tekemistä ja mielenkiintoisia aktiviteetteja. Tramuntanan vuoriston läheisyys tarjoaa upeita mahdollisuuksia patikointiin, vaellukseen tai ihan vaikkapa päivälenkkiin. Myös pyöräilyyn Pollenca tarjoaa loistavat puitteet kuvankauniine maisemineen. Lisäksi läheltä löytyy golfkenttiä ja viinirakkaiden lomailijoiden kannattaa tutustua alueen monipuolisiin viininmaistelumahdollisuuksiin. Loma-asunto Pollencasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja elämyksiin.

Vuokraa loma-asunto Pollencasta

Vuokraa loma-asunto Pollencasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ympäri suosittua Mallorcan saarta ja Pollencan kylä on loistava kohde silloin, kun etsit idyllisen maalaismaista lomakohdetta, jota ympäröivät henkeäsalpaavan upeat maisemat sekä loistavat mahdollisuudet erilaisten aktiviteettien harrastamiseen ja kokeilemiseen. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto tuo paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta ja itsenäisyyttä lomallesi sekä usein myös isommat ja monipuolisemmat tilat koko matkaseurueelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Lisäksi loma-asunto tarjoaa persoonallisen sekä kotoisan majoitusympäristön, mikä mahdollistaa lomalla elämisen, kuten paikallinen. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Pollencasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Emme malta odottaa, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi tänne Mallorcan perinteikkääseen ja lumoavaan kylään!