search

Vuokraa loma-asunto Palma de Mallorcalta

Palma de Mallorca on kaupunki, josta löytyy kaikkea; kauniita hiekkarantoja, viihtyisiä katuja historiallisilla rakennuksilla, upea satama, paljon mielenkiintoisia kauppoja ja putiikkeja sekä yksinkertaisesti hurmaavaa tunnelmaa. Kyseessä onkin täydellinen lomakohde Espanjan auringon alla. Palma de Mallorca on Mallorcan suurin kaupunki ja täällä asuukin noin 400 000 ihmistä, mutta siitä huolimatta kaupunki ei tunnu järin isolta ja kaikki nähtävyydetkin löytyvät kävelymatkan päästä. NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja sekä Palma de Mallorcan kaupungissa, että sen ulkopuolellakin. Vuokraa siis loma-asunto Palma de Mallorcalta ja koe upea Mallorcan saari!

Vuokraa loma-asunto Palma de Mallorcalta

Palma de Mallorcan rantoja

Täältä Mallorcan unelmakohteesta löydät monia ihania hiekkarantoja läheltä kaupungin keskustaa. Loma-asunto Palma de Mallorcalta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan alueen kuvankauniisiin rantoihin ja viettää rentouttavia rantapäiviä yhdessä perheesi kanssa. Alueen suosittuja rantoja ovat muun muassa:

Cala Major – ihana hiekkaranta, jossa voit vuokrata käyttöösi rantatuoleja ja -varjoja. Rannalta löytyy myös wc-tilat, suihkut, parkkipaikka autoille sekä ramppi pyörätuoliasiakkaille.  

Playa de Palma – 4,5 kilometriä pitkä hiekkaranta, jota pitkin sijaitsee monia rantabaareja ja -ravintoloita, joiden kautta voit vuokrata rannalta rantatuoleja ja -varjoja. Rannalla valvoo hengenpelastajat ja täältä löytyy sekä wc-tilat, että suihkut. Kyseessä on myös lapsiystävällinen ranta, kiitos sen matalien vesien.  

Ca’n Pere Antoni – alkaa katedraalin alapuolelta ja on siis lähimpänä kaupungin keskustaa sijaitseva ranta. Kyseessä melko pieni ranta, joten täällä on usein melko täyttä. Rannalta löytyy baareja, wc-tilat, suihkut sekä hengenpelastajia.

Vuokraa loma-asunto Palma de Mallorcalta

Nähtävyyksiä lähellä loma-asuntoasi

Keskellä kaupungin satamaa sijaitsee Palma de Mallorcan mahtavin rakennus – La Seu -katedraali. Tämä kaunis ja vanha katedraali esittelee upeita maisemia merelle päin ja on lisäksi nähtävyytenä todellinen arkkitehtuurinen sekä historiallinen helmi. Rakennus tekee epäilemättä vaikutuksen jokaiseen vierailijaan riippumatta siitä, onko kyseessä historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostunut henkilö. Lisäksi Palma de Mallorcalla kannattaa vierailla Mercat de l’Olivarin markkinahallissa, josta voit ostaa ihania ja tuoreita tuotteita sekä raaka-aineita, kuten esimerkiksi kaloja sekä vihanneksia. Täältä löytyy myös monia pieniä tapas-baareja, joissa voit nauttia herkullisia välipaloja tai lounasta shoppailun lomassa. Kaupungin yläpuolella sijaitsee Bellverin linna, joka on myöskin suosittu nähtävyys. Täältä aukeaa henkeäsalpaavat näkymät alueen ylle. Jos haluat kokea jotakin ainutlaatuista, vieraile maurien aikakaudelta peräisin olevilla arabialaisilla kylvyillä, joiden luona historian tuntu on käsinkosketeltavaa. Voit myös vierailla Placa Majorin perinteisellä aukiolla, jossa voit esimerkiksi istuskella nauttien kahvista ja katsellen ihmisiä, jotka shoppailevat taidegallerioissa tai kuunnella katusoittajia.

Vuokraa loma-asunto Palma de Mallorcalta

Ostosmahdollisuudet ja liikkuminen Palma de Mallorcalla

Palma de Mallorca on todellinen shoppailijoiden paratiisi! Passeig des Bornilla liikkeet ovat kalliita ja niitä on sijoiteltu somasti vieriviereen. Placa Majorin molemmilla puolilla sijaitsevilla kaduilla puolestaan sijaitsee monia edullisempia kauppoja ja liikkeitä. Palma de Mallorcan lähellä sijaitsee myös monia suurempia kauppakeskuksia, joista voit löytää monia tuttujakin brändejä sekä putiikkeja. Vuokraa loma-asunto Palma de Mallorcalta NOVASOLin kautta ja pääset kaupungin upeiden nähtävyyksien lisäksi nauttimaan sen loistavista ja monipuolisista ostosmahdollisuuksista.

Paikalliset bussit Palma de Mallorcalla ovat helppoja käyttää, mutta ne ovat usein hyvin täynnä, vaikka busseja kulkeekin usein. Vaihtoehtoisesti voit siis esimerkiksi vuokrata auton tai skootterin kohteessa ja kulkea sillä paikasta toiseen. Palma de Mallorcalta löytyy monia maanalaisia parkkihalleja, joten pysäköiminenkin on suhteellisen helppoa täällä. Auton avulla pääset helposti ja kätevästi tutkimaan alueen ihania nähtävyyksiä ja lähteä esimerkiksi reissulle ylös vuorille. 

Vuokraa loma-asunto Palma de Mallorcalta

Ruokaa ja juomaa

Palma de Mallorcalta löydät monia ihania ruokailupaikkoja ja mitä tahansa sinun tekeekään mieli, löydät täältä etsimäsi. Monet kaupungin parhaista ravintoloista sijaitsevat pitkin satamaa ja vanhaa kaupunkia. Lomalla Mallorcalla ja muualla Espanjassa tulisi ehdottomasti maistaa edes kerran tapas-ravintolan tapas-menu. Viiniä valmistetaan Mallorcalla paikallisesti, joten tilaisuuden tullen kannattaa ehdottomasti maistella paikallisia viinejä. Jos haluat ruokailla todella hyvin, varaa pöytä Hotel Convent de la Missio’n ravintolasta, joka on ansainnut itselleen Michelin tähden ja tarjoilee siis äärimmäisen herkullista ruokaa. Palma de Mallorcalta löytyy myös monia baareja, discoja sekä yökerhoja, joiden laajasta kirjosta voi olla jopa vaikea valita. 

Vuokraa loma-asunto Palma de Mallorcalta

Pakko kokea 

Kaikkien niiden kokemusten lisäksi, joita Palma de Mallorcan kaupunki sinulle tarjoaa, on Mallorcalla muitakin ”pakko kokea” -aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Hyppää esimerkiksi Ferrocarril de Soller -junan kyytiin ja nauti matkasta ja maisemista Palma de Mallorcasta Sollerin kaupunkiin. Sollerissa voit esimerkiksi nauttia herkullisen lounaan ja vierailla paikallisilla markkinoilla, ennekuin palaat takaisin Palma de Mallorcaan. Lisäksi voit hypätä hop on – hop off -bussin kyytiin ja ihailla alueen nähtävyyksiä hauskalla tavalla. Jos kaipaat aktiivisempaa tekemistä, osallistu opastetulle pyöräilyreissulle, jonka aikana opit paljon Palma de Mallorcan historiasta. Vuokraa loma-asunto Palma de Mallorcalta ja koe kaikki sen unohtumattomat nähtävyydet ja elämykset.

Vuokraa loma-asunto Palma de Mallorcalta

Vuokraa loma-asunto Palma de Mallorcalta NOVASOLin kautta

Loma-asunto Palma de Mallorcalta tarjoaa sinulle ja perheellesi mitä parhaan perustan kokea kaikki se, mitä tällä monipuolisella ja mukaansatempaavalla kaupungilla on teille tarjota. Loma-asunto antaa lisäksi lomallenne yksityisyyttä ja omatoimisuutta sekä mahdollisuuden suunnitella itse lomapäivienne aikataulut. Teidän ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että muiden lomalaisten läsnäolo ja hulina häiritsisi teidän lomaanne, kun yövytte yksityisessä loma-asunnossa. NOVASOLilta löydät laajan valikoiman loma-asuntoja Mallorcalta ja koko Espanjasta. Rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan kohteen. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjaan!