search

Vuokraa loma-asunto Murosta

Muron hurmaava lomakaupunki sijaitsee Mallorcan suositun saaren koillisella rannikolla ja on loistava kohde koko perheen yhteiselle lomalle. Muroa ympäröi kuvankaunis ja henkeäsalpaavan upea luonto, joka saa ympäristön tuntumaan suoranaiselta paratiisilta. Täällä muun muassa viihtyisät hiekkarannat sekä kristallinkirkas merivesi lumoavat sinut, ja mahdollisuudet monipuolisiin aktiviteetteihin sekä nähtävyyksiin tutustumiseen varmistavat, että lomallasi riittää tekemistä. Vuokraa loma-asunto Murosta ja koe kaikki se, mitä tällä monipuolisesti upealla kohteella on sinulle ja perheellesi tarjota kauniilla Mallorcan saarella!

Vuokraa loma-asunto Murosta

Aktiviteetteja lomallasi Murossa

Muro on todellinen unelmakohde heille, jotka rakastavat rentouttavia rantapäiviä sekä kaikkea, mikä niihin liittyy. Lisäksi täältä löytyy laaja ja mielenkiintoinen aktiviteettitarjonta, josta löytyy jotain mieleistä perheen jokaiselle jäsenelle – etenkin erilaiset vesiaktiviteetit houkuttelevat monia lomailijoita. Muron kaupunki sijaitsee Baleaarien idyllisellä alueella ja noin kymmenen kilometrin päässä rannikosta – kaupungin pohjoisella puolella sijaitsee Tramuntanan vuoristot ja eteläiseltä puolelta löytyy kuvankauniita rantoja. Mallorca tunnetaan myös patikointiparatiisina ja lomallasi Murossa kannattaakin tutustua alueen monipuolisiin ja antoisiin patikointi- ja maastopyöräilyreitteihin.

Vuokraa loma-asunto Murosta

Nähtävyyksiä ja kokemuksia 

Lomallasi Murossa pääset tutustumaan alueen mielenkiintoiseen kulttuuriin. Vieraile esimerkiksi Mallorcan etnologisessa museossa, missä pääset tutustumaan saaren elämään historiassa, sekä Sant Joan Baptistan kauniissa kirkossa ja Santa Annan luostarissa. Lisäksi Murosta löytyy laaja valikoima erilaisia ravintoloita, jotka tarjoileva unohtumattomia ruokaelämyksiä espanjalaisten perinneruokien sekä erikoisuuksien muodossa. Loma-asunto Murosta tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden tutustua kaupungin läheisiin alueisiin sekä koko Mallorcan saareen. Esimerkiksi Albufeira de Mallorcan kosteikko on loistava paikka bongata yli 200 erilaista lintulajia ja Rooman valtakunnan aikaiset rakennusten ja monumenttien rauniot Alcudiassa ovat vaikuttavaa katseltavaa.

Vuokraa loma-asunto Murosta

Vuokraa loma-asunto Murosta NOVASOLin kautta

Loman viettäminen loma-asunnossa Espanjassa esimerkiksi hotellin sijaan, antaa paljon uudenlaisia ja erilaisia mahdollisuuksia lomallesi. Vuokrakodin ansiosta saat lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä usein myös suuremmat ja monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuoneessa. Lomakodin ansiosta voit nauttia pimenevistä illoista oman asunnon terassilla vaikkapa grillaten samalla, kun lapset vielä leikkivät uima-altaalla. NOVASOLin laajan Mallorcan loma-asuntovalikoiman ansiosta voit itse valita juuri sinulle sopivimman kohteen ja vuokraaminen on helppoa suoraan nettisivuillamme. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Murosta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjan auringon alle!