Loma-asunnot Puerto Andratxissa

NOVASOLin loma-asunnot Puerto Andratxissa ovat erittäin suosittuja! Meillä on kattava valikoima vuokrataloja Mallorcalla ja voit kauttamme löytää helposti kohteen, joka sopii juuri sinulle tai perheellesi. Voit varata Puerto Andratxin loma-asuntojamme suoraan netissä tai puhelimella.

Mallorca on suosittu ja kaunis lomasaari Espanjan itärannikolla ja se kuuluu Baleaarien saariryhmään. Pieni Puerto Andratxin kaupunki sijaitsee keskellä Tramuntanan vuorijonoa. Kaupungissa näkee viitteitä Rooman aikaan, mutta se linnoitettiin myöhemmin niin, että tärkeä satama voitiin suojata merirosvojen hyökkäyksiltä. Nykyään kaupunki on suosittu lomakohde ja moni kuuluisuus omistaa loma-asunnon Puerto Andratxista.

Loma-asunnot Puerto Andratxissa

Koe rento loma ja vuokraa loma-asunto Puerto Andratxista

Jos tahdot eroon arkistressistä, suosittelemme vuokraamaan talon Puerto Andratxista. Heräile rauhassa Mallorcan ihanaan auringonpaisteeseen, kävele pitkin mukulakivikatuja linnan näköiselle Santa Marian kirkolle tai tutkaile vanhoja vahtitorneja. Jos vuokraat loma-asunnon Puerto Andratxista, sinun kannattaa myös käydä katsomassa kaupungin taidegallerian upea tarjonta.

On monta hyvää syytä, miksi juuri Baleaarien loma-asunnot ovat hyvä valinta. Loma-asunto Mallorcalla tarjoaa sinulle rennomman tavan viettää lomaa kuin ylibuukattu turistihotelli ja sinulla on myös aina käytössä oma keittiö.Ainoa miinus Puerto Andratxin vuokrataloissamme on se, että lähellä ei ole yhtään rantaa. Toisaalta suurimmassa osassa NOVASOLin taloista on oma uima-allas, jossa voit uiskennella ihan vapaasti. Vuokraa loma-asunto Mallorcalta ja nimenomaan Puerto Andratxista. Se tarjoaa vierailleen keskeisen paikan lähteä päiväretkille. Vuorilla sijaitsevasta Andratxista ei ole kovinkaan pitkä matka pääkaupunki Palmaan tai Puerto Andratxin kauniiseen satamaan, jossa voit ihailla luksujahteja.

Loma-asunnot Puerto Andratxissa

NOVASOL tarjoaa kattavan valikoiman taloja vuokrattavaksesi vuoden ympäri. Loma-asunnot Puerto Andratxissa ovat varattavissasi netissä 24 tuntia päivässä ja henkilökohtaisempaa palvelua saat puhelinvarauksella. Kun unelmasi on huvila tai loma-asunto Mallorcalla, voit vuokrata sen kauttamme turvallisesti ja takaamme myös aina kohteemme laadun. Sinulla on myös mahdollisuus pyytää neuvoa paikallisilta edustajiltamme Mallorcalla.