Loma-asunnot Puerto Alcudiassa

Matkusta kauniiseen Puerto Alcudiaan Mallorcan pohjoisrannikolle ja nauti kaikesta siitä, mitä Espanja voi sinulle tarjota! NOVASOLin vuokraamat huvilat ja loma-asunnot Puerto Alcudiassa toivottavat sinut tervetulleeksi. Meillä on suuri valikoima, josta löydät laatutarkastetut loma-asunnot Puerto Alcudiassa, jotka aivan varmasti täyttävät toiveesi ja tarpeesi.

Mallorca kuuluu Baleaarien saariryhmään ja Puerto Alcudia on yksi isoista turistikeskuksista Mallorcalla. Tässä kauniissa kaupungissa on vilkas katuelämä täynnä kahviloita, baareja ja ravintoloita. Vanhasta kaupunginosasta ”ennen muureja” löydät muunmuassa vanhan amfiteatterin, härkätaisteluareenan sekä paljon kauniita oleskelupaikkoja, jossa voit vaikka ottaa jonkun virkistävän juoman nauttiessasi auringosta.

Loma-asunnot Puerto Alcudiassa

Loma-asunnot Puerto Alcudiassa tarjoavat tutkimusmatkan Mallorcalla

Loma-asuntomme ja huvilamme Puerto Alcudiassa sijaitsevat hiukan kaupungin ulkopuolella, jolloin vältät ihmisjoukkojen ja autojen tuomat melut, mutta kaikki on silti lähellä. Kun vuokraat talon Mallorcalta, voit tutustua rauhassa saaren upeisiin nähtävyyksiin kuten Artàn luoliin tai Alcudian hienoon rantaan. Alcudian vuokratalot ovat myös hyvä lähtöpiste pidemmille seikkailuille: satamasta on helppoa lähteä laivalla esimerkiksi Mernocalle tai Barcelonaan saakka.

Oleskelu omassa huvilassa tai loma-asunnossa Puerto Alcudiassa antaa sinulle paljon vapaamman tavan viettää lomaa kuin ylibuukatut turistihotellit. Jos siis haluat itse heiluttaa tahtipuikkoa tai vaan rentoutua, niin talon vuokraaminen Puerto Alcudiasta on oiva valinta. Kaikki loma-asunnot Mallorcalla ovat kuin omia lainakoteja vuokraajalle, joten voit laittaa ihanan perheillallisen kuin kotonasi tai valita ruokapaikaksi jonkun Alcudian kivoista ravintolosta.

Vuokraa loma-asunnot Puerto Alcudiasta suoraan netissä

NOVASOL vuokraa loma-asuntoja Espanjasta vuoden ympäri. NOVASOLilla on myös vuosien kokemus loma-asuntojen ja talojen vuokraamisesta Puerto Alcudiassa. Meille laatu ja palvelu ovat erittäin tärkeitä ja pidämme huolta siitä, että talon vuokraus Mallorcalta on ihana elämys. Jotta kaikki järjestyisi turvallisesti, käydään jokainen asunto Espanjassa läpi ammattilaisen toimesta ja turvallisuuspakettimme kuuluu aina vuokrahintaan. Tervetuloa NOVASOLille ja varaamaan Puerto Alcudian kohteita täällä kotisivuilla tai puhelinpalvelumme kautta.