search

Vuokraa loma-asunto Llucmajorista

Eteläisen Mallorcan sisämaassa Randa-vuoren rinteiden alapuolella sijaitsevalla tasankoalueella sijaitsee Llucmajorin kiehtova kaupunki. Vaikka kaupunki itsessään on tavallisen kokoinen, on sitä ympäröivä samanniminen alue Mallorcan saaren suurin kunta pitäen sisällään jopa 16 pienempää kylää. Llucmajorin kaupungilla on pitkä historia, joka pitää sisällään maataloutta sekä kiven, raudan, puun ja kenkien valmistamisen ammattitaitoa. Aiemmin Llucmajoria ei olla pidetty houkuttelevana lomailukohteena sen sisämaan sijaintinsa ansiosta, mutta lähivuosina se on alkanut kasvattaa suosiotaan turistien keskuudessa. Täällä pääset nauttimaan muun muassa kaupungin keskustan arkkitehtuurista, missä uusia taloja on rakennettu muinaisten maamerkkien sekä vanhojen rakennusten rinnalle, monipuolisista markkinoista sekä laajasta valikoimasta erilaisia aktiviteetteja. Vuokraa loma-asunto Llucmajorista ja koe kaikki se, mitä tällä hurmaavalla kaupungilla on sinulle lomallasi tarjota.

Vuokraa loma-asunto Llucmajorista

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Llucmajorissa

Llucmajorin kiehtova kaupunki tarjoilee sinulle paljon nähtävää ja koettavaa lomallasi. Vieraile esimerkiksi Sant Miquelin kirkossa, kaupungintalolla, sekä Sant Bonaventuren kirkossa, joista kaikki sijaitsevat sopivan kävelymatkan päässä toisistaan. Kauempana kaupungin keskustasta sijaitsee Capocorb Vellin pronssiaikainen arkeologinen kylä, jonka on sanottu olevan läntisen Välimeren alueen merkittävin esihistoriallinen löydös. Lomallasi Llucmajorissa kannattaa myös kiinnittää huomiota myynnissä oleviin kenkiin, sillä täällä kenkien valmistaminen on ollut merkittävä ala historiallisista ajoista lähtien. Jos kaipaat lomallesi rantaelämyksiä, voit suunnata rannikolle esimerkiksi autolla tai bussilla. Erityisesti kannattaa pyrkiä kokemaan joitakin alueen kuvankauniista pienistä poukamista ja lahdista. Niissä hiekka on vaaleaa ja merivesi kirkkaanturkoosia – tunnelma on, kuin paratiisissa. Loma-asunto Llucmajorista tarjoaa loistavan perustan lähteä tutustumaan alueen nähtävyyksiin ja kokemuksiin.  

Vuokraa loma-asunto Llucmajorista

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Llucmajorissa pidetään markkinat Placa d’Espanyan aukiolla kolme kertaa viikossa; keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Täällä pääset ostelemaan paikallisia tuotteita esimerkiksi käsitöiden tai ruokien muodossa ja nauttimaan paikallisen kulttuurin tunnelmasta. Tilaisuuden tullen kannattaa myös osallistua suurempiinkin tapahtumiin, mitä kautta pääset enemmän sisälle paikalliseen kulttuuriin sekä tutustumaan ihmisiin. Syyskuussa Llucmajorissa järjestetään kolmena viikonloppuna peräkkäin sadonkorjuun juhlia ja festivaaleja, jolloin tarjolla on monipuolisesti muun muassa taidetta, käsitöitä, maatalouteen liittyviä näyttelyitä, eläinnäyttelyitä, ruokaa, urheilukilpailuja, musiikkia ja tanssia. Viimeisin Es Firon juhla on näistä kolmesta suurin ja näyttävin sekä ehdottomasti kokemisen arvoinen. 

Llucmajorista löytyy laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja lomallesi. Kuten muuallakin Mallorcan saarella, myös Llucmajorissa ja sen läheisyydessä on loistavat mahdollisuudet pyöräilyyn sekä patikoimiseen. Halutessasi voit lähteä suorittamaan Randan vuoren rinteille noin kuuden kilometrin vaellusta, joka johtaa sinut Santuari de Curan mielenkiintoiseen luostariin. Mahdollisuudet myös esimerkiksi ratsastukseen ovat loistavat Llucmajorissa ja alueen kuvankauniit maisemat tarjoavatkin loistavat puitteet kyseiselle aktiviteetille. Lisäksi Llucmajorin kaupungista on helppo saavuttaa läheisiä golfklubeja, kuten esimerkiksi Son Antemin 18-reikäinen golfklubi. Älä myöskään unohda mahdollisuuksia herkullisen paikallisen viinin maisteluun alueen kauniilla viinitiloilla. Loma-asunto Llucmajorista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin aktiviteetteihin sekä elämyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Llucmajorista

Vuokraa loma-asunto Llucmajorista NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja Mallorcan saarella ja Llucmajorin kaupunki on loistava kohde sinulle, kenelle rantapäivät eivät ole se ykkösasia, vaan haluat mieluummin kierrellä mielenkiintoisia nähtävyyksiä sekä harrastaa ja kokeilla monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja.  Paras keino nauttia tästä kaikesta, on vuokrata loma-asunto NOVASOLin kautta – se tuo lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä ja usein myös isommat sekä monipuolisemmat tilat koko matkaseurueelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Llucmajorista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjan auringon alle!