search

Vuokraa loma-asunto Llosetasta

Llosetan pikkukylä sijaitsee suositun Mallorcan saaren keskiosissa ja on saaren toiseksi pienin kunta. Kylän maalaismainen ympäristö ja idylliset maisemat luovat tänne aivan erityistä pikkukylän tunnelmaa sekä identiteettiä, vaikka kohde sijaitseekin lähellä Incan suurta kaupunkia. Llosetalla on pitkä ja rikas historia, jonka ansiosta vielä tänäkin päivänä täällä on nähtävissä monia esihistoriallisia ja historiallisia nähtävyyksiä sekä arkkitehtuurisesti vaikuttavia rakennuksia. Aikoinaan Llosetan kylä oli todellinen teollisuuden keskus ja täällä tuotettiin muun muassa kivihiiltä ja sementtiä. Nykyään Llosetan kylä esittelee hienosti kontrastia historian sekä modernin nykyajan kesken ja alueen hedelmällinen maaperä sallii myös monipuolisen maatalouden harjoittamisen täällä. Vuokraa loma-asunto Llosetasta ja koe tämä kiehtova Mallorcan kohde lomallasi Espanjan auringon alla! 

Vuokraa loma-asunto Llosetasta

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Llosetassa

Yksi Llosetan kylän kuuluisimmista nähtävyyksistä on Ayamansin palatsi, joka on mahdollisesti myös yksi koko Mallorcan saaren upeimmista yksityisistä asuinrakennuksista. Valitettavasti Ayamansin palatsi on erityisen tunnettu siitä syystä, että 1600-luvulla täällä asui Llosetan hallitsija, jonka kerrotaan hallinneen kauhulla sekä kansalaisia, että omaa vaimoaan. Nykyään rakennus on toisinaan avoinna yleisölle muun muassa joidenkin tapahtumien yhteydessä. Kyseessä on ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde ja jo pelkästään palatsin julkisivu on vaikuttavaa katseltavaa. Lisäksi lomallasi Llosetassa kannattaa mennä teatteriin nauttimaan muun muassa musiikista sekä perinteisestä mallorcalaisesta viihteestä. Vuokraa loma-asunto Llosetasta ja pääset tutustumaan alueen mielenkiintoisiin nähtävyyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Llosetasta

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Llosetan kylän sijainti Tramuntanan vuoriston juurella tarjoaa monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja harrastaa luonnon helmassa. Esimerkiksi lenkkeily, patikointi, pyöräily tai yksinkertaisesti ainutlaatuisen ja kuvankauniin luonnon ihailu ovat mahdollisia aktiviteetteja täällä. Lisäksi myös viinin ystäviä hemmotellaan Llosetassa ja täällä pääsetkin vierailemaan alueen loistaville viinitiloille viininmaistelun parissa. Jokaisen viikon lauantaina täällä järjestetään markkinat, joilta pääset ostelemaan muun muassa herkullisia ja tuoreita ruokia, jotka voit halutessasi nauttia myöhemmin oman loma-asunnon terassilla rauhassa. Lisäksi Llosetasta löytyy valikoima loistavia ravintoloita, joiden joukosta löytyy myös yksi koko Mallorcan saaren kymmenestä parhaasta ravintolasta. 

Jos vain mahdollista, loma Llosetaan kannattaa sijoittaa jonkin suuremman tapahtuman kohdalle, sillä niiden kautta pääset parhaiten tutustumaan alueen kulttuuriin sekä paikallisiin ihmisiin. Llosetassa järjestetään kaksi tärkeää uskonnollista juhlaa, joista molemmat pidetään kylän suojeluspyhimyksen, Maryn, kunniaksi; Mare de Deu de Lloseta järjestetään toukokuussa ja se sisältää monia kulttuurisia tapahtumia, ja del Coco -juhlaa vietetään ensimmäisenä keskiviikkona pääsiäisen jälkeen. Lisäksi muun muassa alkuvuodesta järjestetään Sa Rua -karnevaali ja kesäkuussa Fira de Sabata, joka juhlistaa kylän kenkienvalmistusperinteitä. Loma-asunto Llosetasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja elämyksiin.   

Vuokraa loma-asunto Llosetasta

Vuokraa loma-asunto Llosetasta NOVASOLin kautta

Lomallasi Llosetassa sinulla on myös loistavat mahdollisuudet tutustua läheisiin alueisiin, kaupunkeihin ja kohteisiin. Erityisesti kannattaa tehdä päiväreissu läheiseen Incan kaupunkiin, joka on tunnettu Mallorcan saaren niin sanottuna nahkapääkaupunkina. Lisäksi myös Santa Marian, Binissalemin ja Alaron kaupungit ovat helposti saavutettavissa ja tarjoilevat unohtumattomia lomaelämyksiä. NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Mallorcalla ja Lloseta on loistava kohde heille, jotka kaipaavat lomaltaan upeita nähtävyyksiä, kiehtovaa kulttuuria, hauskoja aktiviteetteja, mukaansatempaavia tapahtumia sekä kuvankaunista luontoa. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Llosetasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Tervetuloa viettämään lomasi tänne Mallorcan hurmaavaan kohteeseen Espanjan auringon alle!