search

Vuokraa loma-asunto Incasta

Mallorcan saaren kolmanneksi suurin kaupunki, Inca, sijaitsee Palma de Mallorcan ja Alcudian kaupunkien välissä, Tramuntanan vuoriston juurella. Inca on tunnettu niin sanottuna nahkakaupunkina, sillä täällä nahkatyöt ovat kuuluneet kaupungin pääelinkeinoihin historian ajoista lähtien. Täältä on todella hyvät julkisen liikenteen yhteydet muualle päin Mallorcaa, joten kyseessä on loistava kohde heille, jotka haluavat nähdä ja kokea mahdollisimman paljon lomallaan. Inca on myös tunnettu sen kerran viikossa järjestettävistä antoisista markkinoista, sekä ravintoloiksi muunnetuista vanhoista viinikellareistaan. Vuokraa loma-asunto Incasta ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla ja hurmaavalla mallorcalaisella kaupungilla on sinulle tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Incasta

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Incassa

Yksi Incan kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä on sen kerran viikossa järjestettävät markkinat, jotka ovat yhdet Mallorcan saaren suurimmista ja täyttävät kaupungin keskustan monet kadut täyteen mielenkiintoisia ja erilaisia kojuja. Aikasi kierreltyä markkinoilla voit lähteä tutustumaan kaupungin muihin nähtävyyksiin. Muun muassa Santa Maria la Mayorin kirkko on upea kulttuurishistoriallinen kohde ja ehdottomasti näkemisen arvoinen. Lisäksi täältä löytyy monia luostareita, joihin kannattaa myös tilaisuuden tullen tutustua. Eräs kokemus, mitä et voi jättää välistä lomallasi Incassa, on illallinen jossakin kaupungin monista kellariravintoloista, jotka tarjoilevat suussa sulavan herkullisia ja perinteisiä mallorcalaisia annoksia. 

Vuokraa loma-asunto Incasta

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Se, että Inca on Mallorcan saaren niin sanottu nahkapääkaupunki, kertoo paljon siitä, kuinka hyvät ja monipuoliset shoppailumahdollisuudet täältä löytyykään. Lomallasi Incassa kannattaakin tutustua tarjolla oleviin nahkatuotteisiin ja mahdollisesti myös ostaa itselleen jotakin mieleistä sekä tietenkin tuliaisiksi viemistä. Lisäksi Incan kaupungista sekä lähialueilta löytyy loistavia mahdollisuuksia patikointiin sekä lenkkeilyyn henkeäsalpaavan upeissa maalaismaisemissa. Kuten muuallakin päin Mallorcaa, myös Incan alueelta löytyy lisäksi monipuolisesti mahdollisuuksia pyöräilyyn ainutlaatuisen luonnon helmassa. Myöskään viininystäviä ei olla Incassa unohdettu ja täällä pääsetkin halutessasi maistelemaan herkullisia viinejä kauniille viinitiloille. Loma-asunto Incasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja elämyksiin. 

Vuokraa loma-asunto Incasta

Vuokraa loma-asunto Incasta NOVASOLin kautta

Monien nähtävyyksien sekä aktiviteettien lisäksi Incan monipuolinen kaupunki tarjoaa erilaisia mielenkiintoisia tapahtumia, joihin kannattaakin tilaisuuden tullen ehdottomasti osallistua. Erilaisten tapahtumien kautta pääset nimittäin parhaiten tutustumaan alueen kulttuuriin sekä paikallisiin ihmisiin ja myöskin kokemaan mitä unohtumattomampia elämyksiä. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto Incasta mahdollistaa vierailun muun muassa seuraavissa mielenkiintoisissa tapahtumissa: 

Dijous BoMallorcan saaren suurin syystapahtuma, jonka aikana Inca täyttyy erilaisista näyttelyistä, musiikkikonserteista, juhlista sekä ilotulituksista. 

Inca Jazz Festival – Ainutlaatuinen jazzfestivaali, joka järjestetään upeassa ympäristössä Claustre de San Domingon historiallisessa rakennuksessa.