search

Vuokraa loma-asunto Estellencsista

Mallorcan saaren pieni Estellencsin kylä sijaitsee UNESCOn maailmanperintökohteeksi listatun Serra de Tramuntana vuoriston rinteellä. Tällä kylällä on Mallorcan saaren kaupungeista pienin asukasmäärä, mikä kertoo siitä, kuinka rauhallisen ja hiljaisen ympäristön Estellencs lomalle tarjoaa. Estellencsin kylän idyllistä tunnelmaa kehystävät muun muassa kauniit köynnöskasvit, siistit ja kapeat kivikadut, sekä historialliset rakennukset. Kylän upea sijainti Serra de Tramuntanan vuoriston rinteellä puolestaan tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia muun muassa patikointiin sekä maastopyöräilyyn – paikka houkutteleekin erityisesti vaeltajia sekä pyöräilijöitä. Vuokraa loma-asunto Estellencsista, kun haluat viettää rentouttavan loman hiljaisen rauhallisessa Mallorcan pikkukylässä. 

Vuokraa loma-asunto Estellencsista

Nähtävyyksiä ja vetonauloja Estellencsin kylässä

Estellencsin pieni ja idyllinen kylä on maalaismaisuudessaan itsessään jo lumoava nähtävyys. Pienen kokonsa ansiosta täältä löytyy vain muutamia kahviloita ja ravintoloita, eikä esimerkiksi kauppa- ja putiikkivalikoima ole päätä huimaava. Vaikka ravintoloita täällä on suhteellisen vähän, tarjoilevat ne silti mitä herkullisimpia ruoka-annoksia – maista esimerkiksi ”trempó” -nimistä salaattia, joka on hyvin perinteinen ja tunnusomainen kyseiselle alueelle, tai ”tumbet” -nimistä herkullisuutta, joka sisältää muun muassa tomaattikastikkeeseen kastettuja perunoita, munakoisoa ja paprikoita. Lomallasi täällä kannattaa vierailla esimerkiksi San Joan Baptistan kirkossa sekä Tem Alemanyn tornissa.  

Mitä Espanjan loma olisikaan, ilman ihania ja rentouttavia rantapäiviä? Lomallasi Estellencsissa sinulla on loistava mahdollisuus suunnata kohti kylän upeaa poukamaa nimeltä Cala Estellenc. Kyseessä on kuvankaunis pikkukiviranta, joka toimii myös pienenä kalastussatamana. Täällä merivesi on niin kirkasta, että sieltä on helppo bongata esimerkiksi aika-ajoin lähelle uiskentelevia meduusoja. Kohteesta löytyy myös pieni rantabaari, missä pääset nauttimaan virvokkeita sekä pientä purtavaa auringonoton lomassa. Loma-asunto Estellencsista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua Cala Estellencin pikkukivirannan lisäksi alueen muihin nähtävyyksiin ja vetonauloihin. 

Vuokraa loma-asunto Estellencsista

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi

Estellencsin pieni kylä on loistava lomakohde heille, jotka haluavat lomansa aikana päästä patikoimaan tai maastopyöräilemään kuvankauniisiin maisemiin sekä loistaville reiteille, sillä täältä niitä löytyy runsaasti. Yksi alueen kuuluisimmista reiteistä on reilu kahden tunnin patikointimatka 1025 metriä korkean Mount Galatzon huipulle. Tänne kiipeäminen on totisesti vaivan arvoista, sillä maisemat huipulta ovat henkeäsalpaavat ja raikas vuoristoilma virkistää niin kehoa, kuin mieltäkin. Jos kaipaat hieman helpompaa reittiä tai olet lähdössä patikoimaan esimerkiksi lapsien kanssa, kannattaa suunnata Cami des Correun reitille, joka tarjoilee upeita maisemia, mutta lyhyemmän ja helpomman matkan. 

Vuokraa loma-asunto Estellencsista

Vuokraa loma-asunto Estellencsista NOVASOLin kautta

Etsiessäsi lomakohdetta, missä sinua ympäröi turistien sijasta ainutlaatuinen luonto, upeat maisemat sekä rauhallinen pikkukylän tunnelma, on Estellencs luontainen valinta. Jos loman aikana tulee tunne, että kaipaat hetkeksi hieman eläväisempää menoa ja meininkiä, voit helposti suunnata päiväksi Mallorcan saaren muihin ja isompiin kohteisiin. Estellencsin rentouttava tunnelma vie kuitenkin niin helposti mennessään, että täältä on vaikea lähteä loman loputtua pois. Loma-asunnon vuokraaminen on helppoa suoraan nettisivuillamme ja rajaamalla hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinulle sopivimman lomakodin. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Estellencsista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Tervetuloa uppoutumaan tämän pikkukylän ainutlaatuiseen idylliin!