search

Vuokraa loma-asunto Can Picafortista

Suositulla Espanjan lomailusaarella, kauniilla Mallorcalla, sijaitsee Can Picafortin unelmakohde nähtävyyksineen, aktiviteetteineen sekä kokemuksineen! Vuokraa loma-asunto Can Picafortista ja nauti lomallasi auringosta, rantaelämästä, kulttuurista, sekä unohtumattomista kokemuksista, jotka houkuttelevat sinut palaamaan tänne uudestaankin. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja Mallorcalla ja rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinulle sopivimman vuokra-asunnon lomaasi varten. 

Vuokraa loma-asunto Can Picafortista

Kulttuuria ja kokemuksia lomallasi Can Picafortissa

Can Picafortin satamakaupunki oli alun perin kalastuskaupunki, mutta nykyään kyseessä on suosittu lomailukohde, joka vetää turisteja puoleensa vuosi toisensa jälkeen. Kaupungilla on pitkät historian juuret, jotka juontavat aina pronssikaudelle asti. Tämä lomakohde totisesti puhkeaa kukkaan kesän aikana, ja kaupunki on tunnettu sen monista hauskoista ja eläväisistä juhlistaan. Kaupungin lukemattomat baarit ja kuppilat täyttyvät kesän aikana iloisista lomailijoista, jotka saapuvat muun muassa kuuntelemaan live-musiikkia ja nauttimaan kaupungin eläväisestä ja mukaansatempaavasta tunnelmasta. Vastapainoksi kesän vilkkaalle tunnelmalle talvisin Can Picafort rauhoittuu rentouttavaan hiljaisuuteen. Jos siis haluat nauttia rauhallisesta lomasta, voit suunnata tänne talviaikaan. Loma-asunto Can Picafortista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua täysin siemauksin alueen kulttuuriin sekä monipuolisiin kokemuksiin. 

Can Picafortin kaupungista, joka kuuluu Santa Margaritan maakuntaan, löytyy monia suojeltuja luontoalueita, joissa pääset nauttimaan upeasta luonnosta sekä ihailemaan monia erilaisia eläinlajeja. Muun muassa kilpikonnat, fasaanit, lumikot, sekä erilaiset lintueläimet ovat vain muutamia eläinlajeja, joita voit luontoretkelläsi täällä bongata. Päiväreissu luonnon helmaan on myös lapsille erityisen mieleistä tekemistä, sillä heille erilaisten eläinten bongailu on aivan unohtumaton kokemus. Esimerkiksi S’Albuferan luonnonsuojelualue on ollut lomailijoiden suosiossa jo monia vuosia ja se kiehtoo etenkin erilaisista lintulajeista kiinnostuneita lomailijoita – täällä on mahdollisuus monipuoliseen lintubongailuun. Myös Sierra de Tramuntanan vuoristo tarjoaa mahdollisuuksia luontoelämyksiin muun muassa erilaisten patikointi- ja maastopyöräilyreittien kautta. 

Vuokraa loma-asunto Can Picafortista

Vapaa-ajanaktiviteetteja lomallasi Can Picafortissa

Monipuolisten luontokokemusten lisäksi loma-asunto Can Picafortista tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin urheiluaktiviteetteihin Mallorcan lomasi aikana. Muun muassa purjelautailu, vesiskootterilla ajelu, purjehtiminen, snorklaaminen, vesihiihto ja surffaaminen ovat esimerkkejä mielenkiintoisista vapaa-ajanaktiviteeteista, jotka ovat helposti saavutettavissasi lomalla täällä. Myös esimerkiksi Alcanadan golfklubi on kokemisen arvoinen kohde, jos golfaaminen herättää kiinnostusta tai jopa intohimoa. Täällä 18 reiän golfklubilla pääsee lajia harrastamaan niin ammattitason golfaajat, kuin halukkaat vain kokeilemaan lajia. Aktiivisen päivän jälkeen on ihana vetäytyä loma-asunnon rauhaan ihailemaan auringonlaskua omalta terassilta, nauttien samalla herkullista iltapalaa. 

Vuokraa loma-asunto Can Picafortista

Vuokraa loma-asunto Can Picafortista NOVASOLin kautta

NOVASOLin kautta pääset viettämään loman Espanjassa Mallorcan saarella juuri sellaisissa puitteissa, kuin itse haluat. Loma-asunnon vuokraaminen on helppoa nettisivuillamme ja rajaamalla hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, loma-asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinulle sopivimman lomakodin. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Can Picafortista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjan auringon alle!