search

Vuokraa loma-asunto Camposista

Mallorcan suositun lomailusaaren kaakkoisessa osassa sijaitsee Camposin perinteisen maalaismainen kaupunki, vain noin kahdeksan kilometrin päässä rannikosta. Täällä pääset nauttimaan ihanista hiekkarannoista ja kirkkaanturkoosista merivedestä, elämyksellisistä markkinoista, lukuisten leipomoiden herkullisista leivonnaisista sekä monista ravintoloista, jotka tarjoilevat mitä herkullisimpia mallorcalaisia perinneruokia ja erikoisuuksia. Kyseessä on hyvin kaunis ja tunnelmallinen kohde, jolla on pitkä sekä mielenkiintoinen historia. Lisäksi täältä löytyy loistavia mahdollisuuksia erilaisten vapaa-ajanaktiviteettien harrastamiseen virkistävän luonnon helmassa. Vuokraa loma-asunto Camposista ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovan maalaismaisella kaupungilla on sinulle tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Camposista

Nähtävyyksiä ja kokemuksia Camposissa

Camposin kaupunki perustettiin 1300-luvulla ja vielä tänäkin päivänä kaupungissa pääsee ihailemaan monia historiallisia rakennuksia sekä monumentteja. Todennäköisesti tunnetuin ja tärkein historiallinen rakennus Camposissa on Sant Julian kirkko. Ulkopuolelta kirkko edustaa uusklassismia, mutta sisältä löytyy esimerkiksi goottilainen alttaritaulu, jonka on tehnyt kuuluisa mallorcalainen veistäjä, Gabriel Moger. Lisäksi Sant Julian kirkosta löytyy kuuluisan sevillalaisen taiteilijan, Bartolome Estaban Murillon, maalaus Kristuksesta. Toinen historiallinen ja ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde Camposin lähistöllä on yksi Baleaarien eniten kaivetuista talaiotien kohteista. Talaiotit ovat pronssikauden aikaisia hautarakennelmia, jotka on rakennettu vaikuttavasti isoista kivistä. Tässä kyseisessä kohteessa pääset ihailemaan viittä talaiotia ja kulkemaan muinaisen kylän arkeologisessa kohteessa. 

Yksi koko Camposin sekä Mallorcan kaakkoisen osan kuuluisimmista nähtävyyksistä on Es Trencin hiekkaranta, joka ylettyy noin kolmen kilometrin pituuteen. Kyseessä on lähes koskematon ja luonnollinen hiekkaranta, jonka turkoosin meriveden sävyttämiä maisemia on verrattu Karibianmeren kauneuteen. Loma-asunto Camposista tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua tähän paratiisimaiseen hiekkarantaan. Lisäksi lomallasi Camposissa kannattaa tutustua Las Salinasin suolafarmiin, joka tuottaa suolaa samalla metodilla, jota on käytetty jo noin 2000 vuotta sitten. Halutessasi voit osallistua opastetulle kierrokselle, jotta pääset perinpohjaisesti tutustumaan kyseiseen ikivanhaan prosessiin. Las Salinasin suola on suosittu tuliainen, ja sitä voitkin ostaa lähes mistä tahansa Mallorcan kaupasta.

Vuokraa loma-asunto Camposista

Aktiviteetteja ja elämyksiä lomallasi

Lomallasi Camposissa riittää erilaista tekemistä yllin kyllin! Täällä järjestetään peräti kaksi kertaa viikossa, torstaisin ja lauantaisin, markkinat, joilta voit ostaa monipuolisesti erilaisia paikallisia tuotteita. Myös mukaansatempaavat tapahtumat ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia täällä – Camposin suojelupyhimystä, Sant Juliaa, juhlitaan näyttävästi tammikuun alussa, elokuussa puolestaan järjestetään kesäfestivaalit, joiden aikana on paljon esimerkiksi tanssia, musiikkia ja hyvää ruokaa ja lokakuussa pidetään sadonkorjuun juhlat. Erilaisiin tapahtumiin osallistuminen tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua Camposin kulttuuriin sekä paikallisiin ihmisiin. 

Mikäli erilaiset luontoelämykset ja luonnon helmassa harrastettavat aktiviteetit vetävät sinua puoleensa, on Campos oiva kohde myös tähän tarkoitukseen. Täällä monet loistavat pyöräilyreitit ovat pyöräilystä innostuneiden lomailijoiden keskuudessa kovassa suosiossa ja kohteen upeat maisemat tarjoavatkin upeat puitteet joko rennolle iltapäivän pyöräilyretkelle, tai myös ihan ammattiharrastajille. Lisäksi Camposin läheisyydessä sijaitsee kuvankauniita kansallispuistoja, metsiä sekä vuoristoalueita, joiden raikasta ilmaa ja lumoavaa tunnelmaa on ihana lähteä kokemaan esimerkiksi patikoinnin parissa. Meren ja monien upeiden rantojen läheisyys tarjoavat myös mahdollisuuksia monipuolisesti erilaisten vesiaktiviteettien harrastamiseen. Loma-asunto Camposista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja elämyksiin omatoimisesti ja itsenäisesti. 

Vuokraa loma-asunto Camposista

Vuokraa loma-asunto Camposista NOVASOLin kautta

Campos on loistava lomakohde, jos etsit idyllisen maalaismaista pientä kaupunkia, joka silti tarjoilee paljon aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Lomallasi Camposissa myös Mallorcan saaren muut kohteet ja kaupungit, kuten esimerkiksi Palma de Mallorca, Alcudia ja Porto Cristo ovat helposti saavutettavissasi. NOVASOLin kautta vuokrattu loma-asunto tarjoaa parhaan mahdollisen tavan viettää loman, sillä sen kautta saat lomallesi roimasti yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä ja myöskin mahdollisuuden suunnitella lomapäivien aikataulut ja rutiinit itse. Usein loma-asunto myös tarjoaa isommat ja monipuolisemmat tilat matkaseurueelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Vuokraa unelmiesi loma-asunto Camposista ja vietä lomasi tässä Mallorcan saaren lumoavassa kaupungissa!