search

Vuokraa loma-asunto Algaidasta

Houkutteleeko sinua kirkkaansininen taivas, loppumaton auringonpaiste ja ihanan turkoosi meri? Siinä tapauksessa loma-asunto Algaidasta, Mallorcan suositulta lomailusaarelta on loistokohde juuri sinulle! Kyseessä on melko rauhallinen ja hiljainen kohde, mistä kuitenkin löytyy laaja valikoima erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia, jotka tekevät lomastasi kerta kaikkiaan unohtumattoman. Monet aktiviteetit ja nähtävyydet ovat loistavia myös perheen pienimmille, joten tänne voit hyvillä mielin matkustaa koko perheen kesken. Vuokraa loma-asunto Algaidasta NOVASOLin kautta ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovan monipuolisella kohteella ja kauniilla Mallorcan saarella on sinulle ja perheellesi tarjota.

Vuokraa loma-asunto Algaidasta

Nähtävyyksiä ja vetonauloja Algaidassa sekä sen ympäristössä

Santuari de Curan luostari – Loma-asunto Algaidasta sijaitsee vain kivenheiton päässä Santuari de Curan luostarista, joka on paikka muun muassa hengellisyydelle, luonnolle, kulttuurille, sekä perinteelle. Lisäksi Santuari de Cura yhdistetään vahvasti myös Mallorcan historiaan. Rakennuskokonaisuus sekä ulkoa, että sisältä, on vaikuttavaa ja upeaa katseltavaa. Santuari de Cura sijaitsee vuoren rinteellä, mutta kiipeäminen tänne on ehdottomasti vaivan arvoista – läheisten alueiden ylle aukeavat näkymät täältä ovat henkeäsalpaavat. Lisäksi luostarin tiluksilta löytyy loistava espanjalainen ravintola, joka tarjoilee herkullisia perinneruokia sekä erikoisuuksia. 

Vidrios de Arte Gordiola – Täällä pääset seuraamaan lasinpuhalluksen jaloa taitoa sekä valmiita, upeita lasiteoksia. Kohde on loistava myös lapsiperheille, sillä lapsista on kiehtovaa oppia, miten lasiesineitä tehdään ja miten lasia puhalletaan. Kauniit lasiesineet ovat ainutlaatuisia ja yksikään ei ole tismalleen samanlainen, mikä lisää niiden kiehtovaa charmia. Vuokraa loma-asunto Algaidasta ja lähde tutustumaan lasinpuhallukseen sekä uniikkeihin lasiesineisiin. 

Santuari de Gracia – Puig de Randan vuorella sijaitseva pyhäkkö, jonka luota aukeavat henkeäsalpaavan upeat maisemat läheisille alueille. Patikointi Santuari de Gracian luokse on myös ehdottomasti vaivan arvoista, sillä näkymät täältä ympäri Mallorcaa ovat kerta kaikkiaan unohtumattomat ja vuorella puhaltava raikas ilma virkistää niin kehoa, kuin mieltäkin. 

Can Majoral – Vuonna 1979 perustettu Can Majoralin viinitila on ehdottomasti kokemisen arvoinen nähtävyys lomallasi Algaidassa. Can Majoral omistaa 17 hehtaaria maata, missä kasvatetaan ekologisesti  14 eri rypälelajia viininvalmistusta varten. Täällä pääsee maistelemaan laadukkaita ja ainutlaatuisia viinejä ja makupariksi saa herkullisia juustoja. Kyseessä on loistava kohde viinirakkaille lomailijoille ja täällä pääsee viinin maistelun ja viininvalmistuksen prosessiin tutustumisen lisäksi ihailemaan alueen kuvankauniita maisemia. Loma-asunto Algaidasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua myös tähän ainutlaatuiseen kohteeseen.

Vuokraa loma-asunto Algaidasta

Vuokraa loma-asunto Algaidasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Mallorcan suositulla lomailusaarella ja asunnon vuokraaminen on helppoa sekä kätevää suoraan nettisivuillamme. Täällä voit rajata hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon, sekä sisällön perusteella, jotta löydät juuri sinulle sopivimman loma-asunnon Espanjan lomaasi varten. Vuokrakoti tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä ja omatoimisuutta, sekä toimii persoonallisena ja kotoisana majoitusympäristönä. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Espanjasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Tervetuloa viettämään unohtumaton lomamatka ihanassa loma-asunnossa Espanjan auringon alla!