search

Vuokraa loma-asunto Alcudiasta

Alcudian kaupunki sijaitsee Mallorcan koillisella rannikolla. Kyseinen alue on kauan aikaa ollut yksi Mallorcan saaren suosituimmista lomailualueista. Alcudian yli kymmenen kilometrin mittainen hiekkaranta on yksi monista asioista, jotka ovat tehneet kaupungista niin suositun ja kuuluisan. Vuokraa loma-asunto Alcudiasta NOVASOLin kautta ja nauti tämän kiehtovan kaupungin monipuolisesta ja mukaansatempaavasta tarjonnasta sekä koe kaunis Mallorcan saari!.

Vuokraa loma-asunto Alcudiasta

Kokemuksia lähellä loma-asuntoasi Alcudiassa

Alcudia on Mallorcan todellinen helmi, piilotettuna keskiaikaisten muurien ja muinaisten roomalaisten raunioiden taakse. Täällä pääset nauttimaan monista ihanista kokemuksista ja elämyksistä loistavassa ilmastossa. Alcudia sijaitsee Pollencan ja Alcudian lahtien välissä ja vain noin 60 kilometrin päässä Palma de Mallorcan upeista nähtävyyksistä. Jos suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Mallorcalta, mutta kohdekaupunki on vielä hakusessa, kannattaa ehdottomasti kääntää katse kohti Alcudian kiehtovaa kaupunkia. Samalla sinulle aukeaa mahdollisuus viettää päiväreissu Palma de Mallorcan kauniissa kaupungissa tutkien sen kiehtovia nähtävyyksiä. 

Ensimmäinen nähtävyys, jonka näet saapuessasi Alcudian kaupunkiin, on vaikuttava muuri, joka ympäröi kaupunkia ja joka rakennettiin 1200-luvun loppupuolella. Tämä leveä puolustusmuuri on säilynyt hyvin tähän päivään saakka ja tarjoaa lomailijoille historiallisen elämyksen. Historian havinaa tarjoaa myös Alcudian vanha kaupunki, johon voit astua sisään sen jommastakummasta historiallisesta portista; La Porta del Moll’sta, joka tunnetaan myös nimellä Puerta de Xara tai La Puerta de Majorcasta, joka myös Porta de Sant Sebastianina tunnetaan. Jälkimmäistä porttia koristavat kaksi massiivista tornia, joita yhdistää suuri kaari. 

Kuten monissa muissa vanhoissa kaupungeissa, täälläkin kadut ovat kapeita ja tiet ovat mukulakiveä. Tunnelma on kiehtova ja talojen seiniä ja ikkunoita koristavat värikkäät ruukkukukat. Viihtyisien kujien kätköistä löydät monia ihania putiikkeja sekä ravintoloita. Myös Saint Jaumen vuonna 1882 rakennettu kirkko on upea historiallinen nähtävyys Alcudian kaupungissa. Täältä löydät myös museon, jossa pääset ihailemaan liturgisia esineitä, vaatteita sekä veistoksia. Museo on avoinna yleisölle toukokuusta lokakuuhun. Loma-asunto Alcudiasta mahdollistaa tutustumisen kaupungin moniin hurmaaviin nähtävyyksiin sekä kokemuksiin.

Vuokraa loma-asunto Alcudiasta

Port d’Alcudian elämyksiä

Kolmen kilometrin päässä Alcudian kaupungista sijaitsee Port d’Alcudian satamakaupunki. NOVASOLin kautta on mahdollista vuokrata loma-asunto myös täältä, mutta jos vuokraat asunnon Alcudiasta, kannattaa Port d’Alcudian satamakaupungissa käydä edes yhtenä päivänä kokemassa sen monet hurmaavat elämykset. Täältä löydät muun muassa kuvankauniit hiekkarannat, joiden luona voit nauttia rentoutumisesta ja uimisesta sekä myös monipuolisesti hauskoista vesiaktiviteeteista koko perheen voimin. Kävellessäsi pitkin kaupungin kaunista rantapromenadia, voit ihailla satamaan ankkuroituja veneitä aina pienistä paateista suuriin ja hulppeisiin jahteihin.

Rantapromenadilta löydät myös paljon muitakin viihdykkeitä – musiikki, teatteri ja katutaide ovat muutamia promenadin monista kokemuksista. Illan tullessa rantapromenadi täyttyy ihmisistä sekä musiikista ja lukuisat karaoke- ja livemusiikkiravintolat houkuttelevat ihmisiä viettämään viihtyisää iltaa. Päivä Port d’Alcudiassa onkin ihana päättää herkulliseen illalliseen jossakin sen monista loistavista ravintoloista. Maistele esimerkiksi espanjalaista perinneruokaa paellaa. Loma-asunto Alcudiasta tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua myös Port d’Alcudian kiehtovaan satamakaupunkiin.

Vuokraa loma-asunto Alcudiasta

Vuokraa loma-asunto Alcudiasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja Mallorcalla sekä Espanjassa ja Alcudia on yksi loistava mahdollisuus viihtyisän lomamatkan viettämiseen Mallorcan saarella. Laajan valikoimamme ansiosta sinä voit itse päättää millaisen loma-asunnon haluat, millaisella budjetilla sekä millä sijainnilla. Rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavan kohteen. Varaa loma-asunto Mallorcalta NOVASOLin kautta jo tänään ja vietä seuraava lomasi Espanjassa perheesi kanssa rentoutuen!