search

Vuokraa loma-asunto Mallorcalta

Mallorca on suurin Baleaarien kolmesta saaresta ja se on erittäin suosittu matkailukohde. Tämä ei ole mikään ihme, sillä Mallorcalta löytyy kaikki se, mitä onnistunut loma vaatii. Upea ilmasto, ihanat maisemat, mahtavat rannat, hyvät shoppailumahdollisuudet ja hienoja kulttuurikohteita. Mallorcan pääkaupungista Palmasta löytyy muun muassa yksi Euroopan hienoimmista konserttitaloista. loma-asunnon vuokraaminen Mallorcalta on loistava tapa nauttia lomastasi ja saaren antimista parhaalla mahdollisella tavalla. Huvilan tai talon vuokraaminen antaa nimittäin kaikkein aidoimman kokemuksen elämästä saarella. Valikoimastamme löytyy vuokratalojen lisäksi myös paljon lomahuoneistoja, jos se vaihtoehto tuntuu mieluisammalta.

Vuokraa loma-asunto Mallorcalta

Aktiviteetteja Mallorcalla

Mallorcalla riittää kymmeniä kilometrejä aurinkoisia uimarantoja loma-asunnon vuokraajalle. Jos haluat tehdä päiväreissuja, niin sisämaasta löytyy upeaa vuoristoseutua tutkittavaksesi. Mallorcan vuorilla on myös hienoja vaellusreittejä aktiivilomailijalle.

Mallorcan paikallisasukkaiden sanotaan olevan hiukan sisäänpäinkääntyneitä, mutta hyvin vieraanvaraisia. Yhteensä Mallorcalla asuu 800 000 ihmistä, joista puolet asuu pääkaupungissa, Palmassa. Ei ole ollenkaan hullumpi ajatus vuokrata huoneistoa Palmasta, jolloin olet aina lähellä kaupungin elämää ja vilinää ja vaikka valitsisitkin vuokrahuvilan jostain muualta päin Mallorcaa, niin Palmassa kannattaa aina käydä vierailulla. Shoppailenlisäksi Palman ihastuttava arkkitehtuuri vakuuttaa vierailijan varmasti. Jos sinulla on vuokrattuna loma-asunto Mallorcalta, muista myös vierailla Cuevas del Drachin luolastoissa.

Mallorcan luonto

Jos olet kiinnostunut luonnosta, Mallorca tarjoaa sinulle poikkeuksellisen kasviston tutkittavaksesi, sillä siellä kasvaa noin 1500 eri kasvilajia. Talviaikaan saarta kaunistavat kukkivat mantelipuut. Mallorcalla asustaa myös monia lintulajeja esimerkiksi kuuluisa, vaaleanpunainen flamingo, mutta Mallorcalla pääset bongailemaan myös harvinaisempia lintuja.

Mallorcalta löydät myös yhden kansallispuiston ja monia pienempiä suojelualueita. Mallorcan korkein vuori on Puig Major (1445m) ja toiseksi korkein Puig de Massanella (1367m). Molemmat vuoret kuuluvat Båda Serra de Tramuntanan vuoriketjuun. Kaikki nämä luonnon eri muodot voit näkeä ja kokea, jos varaat loma-asunnon tai huvilan Mallorcalta.

Loma Mallorcalla

Mallorca – Välimeren gourmeeta

Mallorcalla syödään illallista usein melko myöhään, puoli yhdeksästä yhteentoista. Vuokratalossa voit toki kokata myös itse, joten ravintoloiden aikataulut eivät sanele aterioitasi. Vaihtelu virkistää ja valinnan vapaus on yksi niistä asioista, joiden vuoksi kannattaa vuokrata talo juuri Mallorcalta.

Mallorcalainen keittiö koostuu tuoreista ja maukkaista aineksista. Valikoimasta löydät paljon grillattua kalaa ja muita mereneläviä, kasviksia sekä lihaa. Oliiviöljy on tärkeä ainesosa. Kuten muuallakin Espanjassa tapakset ovat suosittuja ja kansallisruoka paellaa saa melkein joka paikasta. Ennen ruokaa voit vaikka nauttia lasiin kylmää sangriaa.

Varaa loma-asunto Mallorcalta suoraan NOVASOLin kautta

Vuokraa loma-asunto Espanjasta ja vietä loma Mallorcalla, joka on erinomainen vaihtoehto upealle lomalle. NOVASOLin lomahuoneistot ja -huvilat Mallorcalla sijaitsevat mm. Fornalutxissa, Pollencassa, Sollerissa ja Alcudiassa. NOVASOLin sadat vuokratalot ja vuokra-asunnot kattavat lähes koko Mallorcan saaren ja valikoimastamme löytyy varmasti sopiva loma-asunto myös sinun seuraavalle Espanjan matkallesi. Monissa kohteissamme on myös oma uima-allas! Kaikki loma-asuntomme ovat henkilökuntamme hyväksymiä sekä tarkistamia ja kaikkiin varauksiimme sisältyy Turvallisuuspaketti. Koko loma-asuntotarjontamme Mallorcalla löydät täältä kotisivuiltamme, josta voit myös varata sopivan kohteen suoraan verkossa. Tervetuloa!