Lasten Espanja

Espanja on jo pitkään ollut suomalaisten lomakohde numero yksi, eikä mikään ihme. Ilmasto, ruoka, rannat, luonto, kulttuuri... Listaa voisi jatkaa pitkään ja löytää miljoonia syötä vuokrata talo Espanjasta seuraavallekin lomalle. Maa on myös lapsiperheiden suosiossa, mikä huomioidaan hyvin Espanjan turistikohteissa. Vuokraa loma-asunto Espanjasta seuraavalle lomalle perheesi kanssa ja löydät varmasti sopivat vuokrattavat huoneistot ja huvilat Espanjasta NOVASOLin kautta.

Lasten Espanja

Lapsille paras majoitus

Loma-asunnon vuokraus Espanjasta tai muualta Euroopasta on myös käytännöllinen vaihtoehto lapsiperheille. Vuokrahuvilat Espanjasta sopivat monestakin syystä lapsiperheille, mutta seuraavaksi esittelemme muutamia syitä, joita omat vieraamme ovat meille kertoneet vuokratessaan loma-asuntoja Espanjasta kauttamme:

Uima-altaalliset loma-asunnot Espanjassa ovat tietysti loistava vaihtoehto myös lapsiperheille, sillä tekemistä ei todellakaan tarvitse keksiä, kun pienet vesihirmut polskivat omalla altaalla aamusta iltaan. Uima-altaalla varustettu vuokrahuvila tarjoaa sellaista luksusta, jota ei kotimaassa pääse kokemaan. Moni NOVASOLin loma-asunto Espanjassa onkin varustettu omalla uima-altaalla tai niissä on mahdollisuus käytätä yhteistä uima-allasta. Löydät uima-altaalliset huvilat ja huoneistot Espanjasta hakuehtoja täyttämällä suoraan täältä kotisivultamme. Voit myös valita erityyppiset uima-altaat suoraan valikosta. Uima-altaan ominaisuudet löytyvät myös vuokratalojen kuvauksista.

Matkaa Espanjaan

Vuokrattavat loma-asunnot Espanjassa ovat suosittuja myös siksi, että lentoja Espanjaan on runsaasti ja ilmasto on ihanan lämmin. Espanjaan menee Suomesta päivittäin monia suoria lentoja Espanjaan ja lentoaika on yleensä 3-4 tuntia lentokohteesta riippuen, joten matkustus Espanjaan on helppoa ja nopeaa. Itsestään selvät lomakohteet, kuten Aurinkorannikko, Mallorca, Alicante ja Barcelona ovat kaikki suosittuja lomakohteita ja löydät niistä upeat valikoimat loma-asuntoja. Automatka Espanjaan kestää Suomesta jo sen verran kauan, että suosittelemme auton vuokraamista yhteistyökumppanimme kautta, mikä on Espanjassa usein erittäin edullista.

Loma Espanjassa

Mallorca lasten kanssa

Vuokratalot Mallorcalta sopivat erittäin hyvin lapsiperheille, sillä turistien jatkuva virta on taannut sen, että saarta on kehitetty lapsiperheiden toiveiden mukaisesti. Vuokraa loma-asunto Mallorcalta ja pääset nauttimaan saaren elämästä aitoon tapaan. Hotellit ovat aivan erilailla turistien kansoittamia kuin NOVASOLin yksityisomisteiset loma-asunnot Mallorcalla, jossa pääset nauttimaan elosta ja olosta ilman ruuhkia. Voitte valita mieleisenne huvilat tai huoneistot Mallorcalta ja nauttia saaren parhaista paloista juuri haluamallanne tavalla. Ehkä valintanne on loma-asunto Alcudian läheltä? Siellä pääsette nauttimaan erittäin lapsiystävällisestä, pitkästä hiekkarannasta.

Vuokraa loma-asunto Espanjasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa vuokrattavat talot, huvilat ja huoneistot Espanjasta turvallisesti sekä vaivattomasti suoraan netissä. Voitte toki aina varata majoituksen Espanjasta tai muualta Euroopasta myös puhelimitse ja asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään myös muissa kysymyksissä. Olemme työskennelleet loma-asuntojen välityksessä jo vuodesta 1968 ja meiltä löytyy tällä hetkellä yli 2000 loma-asuntoa Espanjasta. Voit varata sopivat vuokratalot Espanjasta hakuehtoja täyttämällä suorana täältä kotisivuiltamme tai selailla talokatalogia, jonka voit tilata suoraan kotiin. Valitse unelmiesi loma-asunto Espanjasta ja lähde nauttimaan ihanasta lomasta lastesi kanssa.

NOVASOLilla on omia yhteistyökumppaneita Espanjassa, jotka käyvät läpi kaikki loma-asunnot Espanjassa ennen kuin ne hyväksytään valikoimiimme. Jokainen lomahuoneisto ja vuokrahuvila Espanjassa, kuten muuallakin Euroopassa tarkistetaan myös säännöllisesti, että voimme varmasti taata niiden laadun. Jokainen vuokra-asunto Espanjasta, joka varataan suoraan meidän kauttamme sisältää myös Turvallisuuspaketimme ilman lisäkustannuksia. Jos esimerkiksi äkillisen sairaskohtauksen vuoksi matkanne peruuntuu, voimaan astuu peruutusturvamme.