Loma-asunnot Hariassa ja Arrietassa

Arrieta on ihana kalastajakylä saaren pohjoisosassa. Vuokraa loma-asunto Lanzarotelta ja ihastu Arrietan rauhalliseen charmiin. Voit kokeilla myös kalaonneasi, sillä Atlantti tarjoaa saalista varmasti myös lomailijalle.

Haria on erilainen paikkakunta. Lanzaroten johtohahmo ja suojelija Cesar Manrique vietti täällä viimeiset elinpäivänsä. Loma-asunnot Hariassa ovat vehreyden ympäröimiä. Tuhannet palmut ja hedelmien viljelyyn sopiva maaperä tekevät alueesta tärkeän alueen maanviljelykselle. Vuokraa loma-asunto Lanzarotelta ja lähde nauttimaan Harian rauhasta, ihanista vuoriston vaellusreiteistä, aasisafareista ja rentoutumisesta.

Loma-asunnot Hariassa ja Arrietassa

Loma-asunnot Hariassa ja Arrietassa

Tervetuloa nauttimaan lomasta Arrietan ja Harian ihanista pikkukylistä ja vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Espanjasta NOVASOLin kautta. Jokainen vuokrahuvila ja –huoneisto Espanjassa sekä muualla Euroopassa on erikseen valikoitu, joten tiedät, mitä saat. NOVASOL tarjoaa vuokrattavat talo ja asunnot Kanarialta kaikissa koko- ja hintaluokissa, joten löydät varmasti sopivan. Tsekkaa ja varaa loma-asunnot Hariassa ja Arrietassa helposti suoraan netissä!