Nähtävyydet La Palmalla

La Palma, lempinimeltään La Isla Bonita (kaunis saari), on vuoristoinen ja vulkaaninen saari, jossa voit kokea upeita luontoelämyksiä. Löydät saarelta kraatereita, eksoottisen lintupuiston, vaelluspolkuja heoville ja patikoijille ja paljon muuta.

Ehdottomasti upein vaellusalue on kansallispuisto La Palmalla on Caldera de Taburinte, joka on koko saaren sydän. Ohjatut vaellukset menevät läpi kansallispuiston, mutta myös kraatereiden reunoilla, jossa ovat alueen observatoriot. Muita upeita vaellusreittejä löydät koillisen lehtimetsistä, jossa on myös vesiputouksia. Luoteisosa saaresta houkuttelee puolestaan mäntymetsillään ja itä suurilla rotkoillaan. Vuokrahuvilat La Palmalla ovatkin loistava tapa viettää hieno aktiiviloma.

Nähtävyydet La Palmalla

Mielenkiintoista nähtävää pohjoisesta etelään

La Palman pohjoisosassa on upeita lehtoja. Etelässä hallitsevat pitkät tulivuoriketjut, jotka koostuvat yli 120:stä epäaktiivisesta tulivuoresta. Tämä on se paikka saarella, joka on ehdottoman tärkeää kokea jalkaisin.

Loma-asunto La Palmalta merkitsee toki uskomattomia vaellusreittejä, mutta löydät saarelta lomallesi myös upeita rantoja, jotka hehkuvat lämmintä laavahiekkaa ja kiviä. Itäisessä osassa saarta, lähellä Santa Cruzia sijaitsee turistikeskus, jonka läheltä löytyy monia pienempiä rantoja ja lahdenpoukamia, joissa on mukavaa uida. Lännessä puolestaan on Puerto Naos, jonka lähes 800 metriä pitkä ranta houkuttelee lekottelemaan. Lisäksi voimme suositella seuraavia rantoja: Tazacorte, Playa Nueva ja Charco Verde. Eteläpuolelta löydät monia pienempiä ja suurempia rantoja. Koillisessa rannikko on jyrkänteistä ja siellä on kaksi tekoallasta, Charco Azul ja La Fajana. Voimakkaiden vedenalaisten virtausten ja aaltojen vuoksi, uimisen kanssa tulee olla varovainen näillä rannoilla.

Vuokraa loma-asunto La Palmalta ja tutustu Santa Cruzin kaupunkiin, joka on peräisin 1400-luvulta ensimmäisten Atlantin ylipurjehdusten ajoilta. Käsityöt ruukuista sikareihin ovat osa La Palman kulttuuria ja niiden tekemistä voit ihailla monissa paikoissa saarella. Saarella järjestetään myös monia perinteisiä kansanjuhlia, joihin voit osallistua. Vuokraa siis huoneisto tai huvila La Palmalta ja lähde seikkailemaan aitoon ja ihanaan kulttuuriin.

Varaa majoitus La Palmalta NOVASOLin kotisivuilta vaikka heti

NOVASOLilta löydät varmasti sopivat loma-asunnot La Palmalla sekä muualla Espanjassa ja koko Euroopasta. Täältä kotisivuiltamme löydät kaikki vuokrattavat asunnot La Palmalta sekä muilta saarilta. Jokainen loma-asunto Espanjassa ja myös Kanariansaarilla on erikseen valikoitu, joten voit vuokrata talot ja huvilat La Palmalta turvallisin mielin. Tervetuloa lomalle La Palmalle ja vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Kanariansaarilta.