Loma-asunnot Tazacortessa

Tazacorte on pieni paikkakunta La Palman länsirannikolla ja siellä on noin 5000 asukasta. NOVASOLin loma-asunnot Tazacortessa sijaitsevat mahtavassa ja luonnonkauniissa ympäristössä, jossa lepää niin sielu kuin ruumis. Tosin loma-asunnot Tazacortessa tarjoavat myös loistavat kuntoilumahdollisuudet, sillä upeat vaellus- ja pyöräilyreitit houkuttelevat pitkille retkille. Adriane-laakson läheisyys tekee tazacorten alueesta loistavan paikan maanviljelykseen. Tazacorten valtvat banaaniplantaasit ovat todellakin vierialun arvoisia ja huoneistot ja huvilat Tazacortessa ovat aivan niiden lähellä.

Loma Tazacortessa

Rentouttava loma Kanariansaarilla

Vuokraa talo Tazacortesta ja lähde perheen tai ystäviesi kanssa ihanalle ja erilaiselle lomalle. Löydät la Palmalta ja rannikkokaupunki Tazacortesta upeita nähtävyyksiä, ravintoloita sekä aktiviteetteja, joista voit valita parhaat päältä. Vuokrahuvilat Tazacortessa ovat myös lähellä suurta hiekkarantaa ”El Puerto”, josta löytyy myös lukuisia ravintoloita.

Tazacorte koostuu kahdesta osasta: Puerto de Tazacorte ja Tazacorte pueblo, joista jälkimmäinen on itse kaupunki. NOVASOLin loma-asunnot Tazacortessa sijaitsevat molemmissa osassa paikkakuntaa. Voit asua lähellä satamaa, meren äärellä ja nauttia ihanista rantapromenadeista, mustista laavahiekkarannoista sekä ihanasta rantabulevardista upeine ravintoloineen ja baareineen.

Vuokraa huvila Tazacorte pueblosta noin kilometrin päässä rannikosta ja pääset lähelle kaupungin vilinää, ruokakauppoja ja putiikkeja. Vuokratalot Tazacortessa tarjoavat myös loistavat mahdollisuudet vesiurheiluun, purjehdukseen ja rentoutumiseen auringonoton ja uimisen merkeissä. Sanotaan, että Tazacorte on saaren lämpimin paikka, joten loma-asunnon vuokraus La Palmalta on hyvä tehdä Tazacorten läheltä, jos mielii ihanaa lämpöä.

Vuokraa loma-asunto La Palmalta netissä tai puhelimitse

NOVASOL tarjoaa yksityisomisteiset loma-asunnot Tazacortesta. Voit valita yksinkertaisemmat mökit tai modernit huvilat La Palmalta suoraan täällä kotisivuillamme. Kaikki loma-asunnot La Palmalla ja muualla Espanjassa on erikseen valikoitu ja tarkistetaan säännöllisesti, joten voit vuokrata loma-asunnot Tazacortesta kauttamme laatutakuulla! Tervetuloa etsimään unelmiesi loma-asunto La Palmalta tai joltakin muulta Kanariansaarelta NOVASOLin kautta ja vuokraa vaikka heti suoraan täältä kotisivuiltamme!