Loma-asunnot Santa Cruzissa

Santa Cruzissa on noin 20 000 asukasta ja se on La Palman pääkaupunki. NOVASOLin huoneisot ja huvilat Santa Cruzissa ovat mainio lähtökohta seikkailuille historiallisessa ympäristössä. Santa Cruz on vanha kaupunki, jonka jäljet johtavat kauas ajassa taaksepäin. Vuokraa loma-asunto Santa Cruzista ja tutustu upeaan satamaan, joka muistuttaa muinaisen loiston ajoista. Myös monet kaupungin taloista ovat aatelista, porvarillista tai kirkollista perää. Vuokraa huoneisto tai huvila Santa Cruzista ja pääset asumaan aidon paikalliskulttuurin pariin ja ihailemaan upeita rakennuksia ja monumentteja lähietäisyydeltä. Tänä päivänä hienot historialliset rakennukset ovat nähtävyyksiä ja kaupunki on myös tunnettu upeista puuparvekkeistaan. Loma-asunnot Santa Cruzissa ovat keskellä paikallisten elämää, sillä ne ovat kaikki yksityisomisteisia. Pääset nauttimaan ihanista karnevaaleista ja konserteista, joissa soitetaan kansanmusiikkia. Loma-asunnon vuokraus La Palmalta NOVASOLin kautta takaa aidon loman autenttisissa olosuhteissa.

Loma La Palmalla

Koe La Palman kaikki puolet

Vuokraa huvila Santa Cruzista ja pääset ihailemaan myös upeaa linnaketta, joka on suojannut kaupunkia erilaisilta merirosvojen hyökkäyksiltä. Linnake on hyvin säilynyt ja se kertoo hienon tarinan menneen ajan loistosta. Loma-asunnot Santa Cruzissa ovat myös lähellä turistikohde Los Cancajosisa, jonka upeat laavahiekkaiset mustat hiekkarannat ja monipuoliset aktiviteetit kutsuvat päiväretkille.

NOVASOL tarjoaa laadultaan taatut loma-asunnot La Palmalla ja suuressa osaa Eurooppaa. Meiltä löydät niin hienot huvilat kuin pienemmät lomahuoneistot Santa Cruzista. Löydät loma-asunnot La Palmalta kaikissa hinta- ja kokoluokissa, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivat loma-asunnot myös Santa Cruzista.

Löydät Santa Cruzista kauniin luonnon, loistavat kuntoilumahdollisuudet, upeita nähtävyyksiä ja nautinnollisen ilmaston. Monet lähtevät myös laivareissuille Santa Cruzista, sillä satama sijaitsee aivan kaupungin keskustan liepeillä. Vuokrahuvilat Santa Cruzista ovatkin myös mainio tukikohta erilaisille päiväretkille ympäri Kanariansaaria.

Vuokraa loma-asunto La Palmalta suoraan NOVASOLin kotisivuilta

Löydät kaikki loma-asunnot La Palmalta täältä kotisivuiltamme ja voit vuokrata niitä kellon ympäri. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua loma-asunnon vuokrauksessa Santa Cruzissa tai muualla Euroopassa, niin voit toki aina soittaa myös asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme! Tervetuloa lomalle Kanariansaarille ja vuokraamaan ihana huoneisto tai huvila La Palman Santa Cruzista!