Loma-asunnot El Pasossa

El Paso on La Palman suurin paikkakunta ja siellä on noin 7500 asukasta. Loma-asunnot La Palmalla ja saaren viihtyisässä El Pasossa tarjoavat lomallesi paljon tekemistä ja nähtävää. Löydät tästä perinteikkäästä kaupungista kauniita, vanhoja taloja ja monia nähtävyyksiä. Vuokratalot ja –huoneistot El Pasosta sijaitsevat myös luonnonkauniissa ympäristössä, sillä upeat vuoret ympäröivät El Pasoa ja pääset rentoutumaan kauniissa maisemissa juuri siinä seurassa kuin tahdot.

 

Loma-asunnot El Pasossa

Tekemistä ja nähtävää

El Paso sijaitsee 650 metrin korkeudella ja siellä on tämän vuoksi hiukan viileämpi ilmasto kuin merentasolla, jossa ilmasto myös muuttuu nopeammin. Loma-asunnot El Pasossa tarjoavat korkean sijaintinsa vuoksi upeita maisemia ja pääset nauttimaan niistä niin vaelluksen kuin oleilunkin merkeissä. Löydät kaupungista kaiken mitä tarvitset hienoista ravintoloista ja baareista lähtien. Voit maistella paikallisia herkkuja ja kokata niitä myös itse loma-asuntosi keittiössä.

Vuokraa huvila El Pasosta ja lähde tutustumaan esimerkiksi silkkimuseoon sekä käsityöläisten työläiskaupunkeihin, joissa pääset myös tutustumaan perinteisiin tavaroiden ja elintarvikkeiden valmistusmetodeihin.

Vuokraa huoneisto tai huvila La Palmalta ja El Pason vuoristokaupungista ja pääset nauttiman upeasta luonnosta vaikka joka päivä. Vuokraa talo El Pasosta tammi-helmikuussa ja näet kukkivat mantelipuut (Almendros), joiden tuoksu on huimaava. La Palman itäpuolella kasvaa monia kasveja ja maatalous kukoistaa viljavilla mailla. Monet vihannekset viihtyvät täällä ja kukkien loisto on uskomattoman kirjava.

Vuokratalot El Pasossa tarjoavat upeat olosuhteet rentoutumiseen ja rauhoittumiseen ja voitkin vain nauttia ihanasta ilmapiiristä omalla terassillasi. Jos haluat viettää aktiivilomaa, suosittelemme, että lähdet vaeltamaan kauniille vaelluspoluille ja seikkailemaan tulivuorten kraatereiden luokse. Myöskin kiipeily on suosittu harrastus La Palmalla.

Vuokraa loma-asunto La Palmalta suoraan netissä

NOVASOL tarjoaa sinulle laadultaan taatut, yksityisomisteiset loma-asunnot El Pasosta. Vuokraa loma-asunto La Palmalta helposti täältä kotisivuiltamme ja voit etsiä sopivat huoneistot ja huvilat Kanariansaarilta ja vaikkapa juuri El Pasosta hakuehtoja muokkaamalla. Kiinnostaako uima-altaallinen huvila La Palmalta tai ihana vuokratalo El Pasosta? Autamme sinua mielellämme asiakaspalvelussamme, jotta löydät sopivat loma-asunnot Kanariansaarilta tai muualta Euroopasta. Voit vuokrata loma-asuntoja Euroopasta kauttamme helposti ja luotettavasti myös suorana täältä kotisivuiltamme kellon ympäri! Tervetuloa lomalle La Palmalle ja vuokraamaan unelmien loma-asunto Kanariansaarilta!