Loma-asunnot Breña Bajassa ja Breña Altassa

Breña Bajan ja Breña Altan alueet sijaitsevat La Palman itärannikolla vierekkäin ja ovat erittäin luonnonkauniita lomakohteita. Vuokraa loma-asunto Breña Bajasta tai valitse ihana vuokrahuvila Breña Altasta ja lähde nauttimaan huikeista luonnonmuodostelmista ja vaihtelevasta maisemasta tulivuoriston ja vehreiden metsien sekä peltojen värittämälle itäiselle La Palmalle.

Loma-asunnot La Palmalla

Loma La Palmalla

Loma-asunnot Breña Bajassa, yli 300 metriä merenpinnan yläpuolella ovat upean maaseudun ympäröimiä ja kukkaloisto tällä alueella on uskomaton. Kun pilvet työntyvä kohti vuortenseinämiä La Palman keskiosissa, syntyy kosteaa ja lämmintä ilmaa, jonka vuoksi alue on erittäin viljavaa. Löydät kauniita huviloita ja perinteisiä, vanhoja luonnonkivitaloja joka puolelta. Pieni turistikohde Los Cancajos hurmaavine poukamineen kuuluu myös Breña Bajaan. Vuokraa talo tai huoneisto Breña Bajasta tai Breña Altasta ja pääset nauttimaan upeista vaellusreiteistä sekä kauniista maisemista reiteillä, joista jokainen löytää itselleen sopivan. Vuokrahuvilat Breña Bajassa taroavat ihanan rauhan tyyssiijan, jossa voit viettää lomaasi omaan tahtiin ja omassa rauhassa. Vuokraa talo Breña Bajasta ja koe ihana loma perheen tai ystäviesi kanssa.

Breña Altan alue on 400 metriä meren pinnan yläpuolella. Täällä, kuten Breña Bajassa pääelinkeino on maanviljelys. Loma-asunto Breña Altassa on loistava tukikohta erilaisille päiväretkille ympäri La Palmaa. Voit lähteä etelän suuntaan tulivuorille tai marja- sekä mäntymetsiin ”Cumber”-vuoristoketjun luo. Vaellus on ehdoton ykköskuntoilumuoto ja löydät sopivia reittejä joka puolelta aluetta. Vuokrahuoneistot ja huvilat Breña Altassa tarjoavat niin aitoa kulttuuria, kaunista luontoa, merta kuin ihanan lämpimän ilmastonkin ystävällisten ihmisten parissa. Talon vuokraaminen Breña Altata onkin mielestämme erittäin hyvä vaihtoehto seuraavalla lomalle Kanariansaarilla.

Vuokraa talo La Palmalta kotisivuiltamme

Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan loma-asunto La Palmalta. Löydät kaikki huoneistot ja huvilat Kanariansaarilta täältä kotisivuiltamme ja voit vuokrata loma-asunnot Espanjasta ja muualla Euroopassa kauttamme laatutakuulla. Jokainen huoneisto ja huvila Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistetaan säännöllisesti. Tervetuloa vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Breña Altasta tai Breña Bajasta kauttamme!