La Palman ilmasto

Vuokraa huvila tai huoneisto La Palmalta ja pääset nauttimaan varmasti huikeasta lomasta ihanalle paratiisisaarelle. Tämä kaunis tulivuorisaari on aina tunnettu upeasta ilmastostaan ja kauniista luonnostaan, joten se sopii mainiosti lomailuun.

La Palma on ehkä Kanariansaarten kaunein saari ja siellä on joko aurinkoista tai pilvistä riippuen siitä onko vuokraamasi loma-asunto La Palman itä- vai länsipuolella. Löydät valikoimastamme hienot huoneistot ja upeat huvilat La Palman molemmilta puolilta. Vaihteleva luonto ja upea ilmasto tekee saaresta täydellisen vaellukseen ja pyöräilyyn ja kaunis luonto sekä puhdas ilma takaavat että loma-asunnot La Palmalla tarjoavat korkealuokkaista lomailua. La Palman sää on hiukan vaihtelevampi kuin toisilla saarilla, mutta lämpötilat pysyvät melko korkealla vuoden ympäri.

Loma La Palmalla

La Palma jaetaan kahteen eri säätyyppiin ja kasvillisuusalueeseen pohjoisesta etelään kulkevasta vuoristosta johtuen. Koillisesta puhaltava tuuli tuo pilviä La Palman keskiosaan. Tämän vuoksi kasvisto on siellä aina kauniin vihreää ja kukkaloisto kirjavampaa kuin länsipuolella saarta. Tämä näkyy erityisesti kesäaikaan. Loma-asunnot La Palmalla tarjoavat myös huikeat mahdollisuudet kiipeilyyn, kuntoiluun ja vaikkapa tähtien tutkimiseen, sillä La Palma kuuluu parhaisiin paikkoihin maailmassa katsella taivaan loistoa.

Vuokratalot La Palman länsipuolella tarjoavat kuivempaa ja aurinkoisempaa keliä. Keskiarvolämpötila on noin 20:n asteen tietämillä. Elokuussa lämpötila voi nousta helposti yli 30:een asteeseen. Länsipuolella yöt ovat toisaalta viileämpiä. Vuokraa loma-asunto La Palmalta ja voit saada myös helpotusta vaivoihisi. La Palman lempeä ilmasto sopii erityisen hyvin keuhkosairauksista ja astmasta kärsiville. Tammikuussa lämpötilat voivat laskea jopa alle 10:n asteen ja varsinkin korkealla sijaitsevat loma-asunnot La Palmalla ovat viileämmillä alueilla kuin merenpinnan korkeudella sijaitsevat.

Vuokraa huvila tai huoneisto La Palmalta vaikka heti

Tervetuloa NOVAOLille ja vuokraamaan sopiva loma-asunto La Palmalta tai muualta Espanjasta Löydät kaikki NOVASOLin yksityisomisteiset loma-asunnot La Palmalta täältä kotisivuiltamme. Jokainen huoneisto ja huvila Kanariansaarilla ja muuallakin Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistettu, joten voit vuokrata loma-asuntoja La Palmalta kauttamme laatutakuulla. Varaa unelmiesi loma-asunto, talo, huvila tai huoneisto La Palmalta vaikka heti helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme. Jos sinulla on kysyttävää loma-asunnon vuokrauksesta Espanjasta tai muualta Euroopasta, autamme sinua myös mielellämme asiakaspalvelussamme. Tervetuloa NOVASOLille!