search

Vuokraa loma-asunto Tossa de Marista

Tossa de Marin täydellinen lomakohde sijaitsee Kataloniassa La Selvan alueella ja on ihanteellinen kohde heille, ketkä rakastavat sinistä taivasta, auringonottoa, leveitä rantoja ja kristallinkirkasta merivettä. Tämä kohde on kuitenkin myös paljon muutakin, kun vain aurinkoa ja rantaa. Tossa de Marin vanha kaupunki tarjoaa viihtyisää tunnelmaa, ihania pikkukujia ja -katuja sekä paljon kulttuuria ja historiaa. Aktiviteettien laaja kirjo vaihtelee roomalaisten raunioiden ja mielenkiintoisten museoiden tutkimisesta aina pitkiin kävelyihin upeissa maisemissa. Lisäksi täällä on loistavat mahdollisuudet tutustua espanjalaiseen keittiöön ja maistella tapaksia sekä paikallisia viinejä monissa ihanissa ravintoloissa ja kahviloissa. Vuokraa loma-asunto Tossa de Marista ja koe kaikki se, mitä tällä hurmaavalla kaupungilla on sinulle ja perheellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Tossa de Marista

Aktiviteetteja Tossa de Marissa

Tossa de Marin upeat rannat tarjoavat luonnollisesti monia mahdollisuuksia hauskojen ja mielenkiintoisten aktiviteettien harrastamiseen vesi- ja ranta-aktiviteeteista kiinnostuneille. Täällä voit muun muassa uida ja sukellella puhtaassa ja kirkkaassa merivedessä, kokeilla snorklaamista, lähteä katamaraani ajelulle tai huristella vesiskootterilla. Myöskin kulttuurirakkaat lomailijat löytävät paljon tekemistä, kokemista ja nähtävää Tossa de Marissa. Vieraile kaupungin keskellä sijaitsevassa kunnallis-museossa, jossa pääset ihailemaan uskomattoman arvokkaita reliikkejä sekä paikallisia perintöjä. Lisäksi kannattaa tutustua vuodelta 1757 peräisin olevan San Vicenten kirkon jäännöksiin sekä roomalaisen kohdepaikan raunioihin, josta löytyy upeita mosaiikkeja sekä todisteita muinaisesta uima-altaasta. Vuokraa loma-asunto Tossa de Marista ja pääset tutustumaan lukemattomiin mielenkiintoisiin aktiviteetteihin, joita tällä ihanalla lomakohteella on tarjota.

Vuokraa loma-asunto Tossa de Marista

Maista espanjalainen ruokakulttuuri 

Perinteinen ruokakulttuuri Tossa de Marissa koostuu vahvasti meren antimista, sillä kyseessä on vanha kalastuskylä ja läheisyys Välimereen antaa mahdollisuudet kalojen ja muiden meren elävien hyödyntämiseen herkullisten annosten luomisessa. Alueen tyypillisin merellinen ruoka-annos on ”cim i tomba” -niminen kalaruukku, joka sisältää erinäisten merenelävien lisäksi muun muassa perunaa, sipulia ja paprikaa. Lisäksi kannattaa maistella herkullista paellaa ja ”fideua” -annoksia, joita myös löytyy alueen lähes jokaisen ravintolan menusta. Muita Katalonian alueen erikoisuuksia ruokakulttuurissa ovat muun muassa piparkakut ja ”pa amb tomaquet”, eli tuore leipä, johon on ripoteltu hieman suolaa, sitten hierottu tomaattia ja lopuksi viimeistelty oliiviöljyllä. Valitse ruoka-annosten kaveriksi raikas katalonialainen roseeviini tai paikallisesti tuotettu kuohuviini. Unelmien loma-asunto Tossa de Marista mahdollistaa muun muassa näiden kaikkien espanjalaisten herkullisuuksien nauttimisen omalla terassilla auringon laskiessa.

Vuokraa loma-asunto Tossa de Marista

Vuokraa loma-asunto Tossa de Marista NOVASOLin kautta

Tossa de Mar on loistava kohde edulliselle perhematkalle, jonka aikana voi nauttia rentouttavista kävelyistä kuvankaunista rannikkoa pitkin. Paikallinen turistitoimisto järjestää monia opastettuja retkiä, joihin kannattaa osallistua, jos haluat oppia alueen nähtävyyksistä enemmän lomasi aikana. Voit myös hypätä pienen turistijunan kyytiin, joka kiertää Tossa de Marin katuja ja jonka kyydistä on mukava ja helppo nähdä koko kaupunki. Loma-asunto Kataloniasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua Tossa de Marin upeaan kulttuuri- ja aktiviteettitarjontaan. NOVASOLilta löydät laajan valikoiman ihania loma-asuntoja eri hinta-, koko- ja sijaintiluokissa, joten meiltä löydät epäilemättä juuri sellaisen kohteen, mikä vastaa toiveitasi ja vaatimuksiasi parhaiten. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi Espanjan auringon alle!