search

Vuokraa loma-asunto Tarragonasta

Tarragona oli yksi Rooman valtakunnan tärkeimmistä kaupungeista ja nykypäivänä monet monumentit, kuten akvedukti ja amfiteatteri, todistavat sitä faktaa. Lisäksi Tarragonan alueelta löytyy kaksi upeaa luostaria, Santes Creus ja Santa Maria de Poblet. Ympäri kaupunkia löytyy myös monia luontonähtävyyksiä ja mielenkiintoisia kyliä, jotka innostavat sinua viettämään aktiivisen ja tapahtumarikkaan loman yhdessä Espanjan kauneimmista alueista. Vuokraa loma-asunto Tarragonasta ja nauti ihanasta lomasta Katalonian alueella omatoimisesti ja itsenäisesti.

Vuokraa loma-asunto Tarragonasta

Loma-asunto Tarragonasta läheltä kulttuuria ja historiaa

Lomallasi Tarragonassa olet Espanjan historian ympäröimänä sekä lähellä upeita hiekkarantoja. Tarragonan vanha kaupunki on yksi sen ehdottomista kohokohdista ja vanha kaupunki kuuluukin UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Rooman valtakunnan aikana Tarragona toimi Hispania Citeriorin pääkaupunkina ja tänä päivänä monet historialliset rakennukset ja kohteet ovat tärkeitä nähtävyyksiä. Kaupungin historiallinen keskusta on ympäröity vaikuttavalla kaupunginmuurilla, joka on peräisin 200-luvulta eaa. ja entisöity keskiajalla. Kaikki tämä löytyy läheltä merenrantaa, missä voit rentoutua ja rauhoittua tai kokeilla monia erilaisia vesiaktiviteetteja. Aivan rannan vieressä sijaitsee myös roomalainen amfiteatteri, johon muinaisina aikoina mahtui jopa 12000 ihmistä. 

Historiallisessa keskustassa voit vierailla Santa Marian katedraalissa, joka on rakennettu varsin historialliselle kohdalle; aikaisemmin samalla kohdalla on sijainnut roomalainen temppeli sekä islaminuskon moskeija. Yhdessä kaupungin hurmaavista ravintoloissa nautitun herkullisen lounaan jälkeen on ihana kierrellä pikkukujia ja katuja nauttien välimerellisestä tunnelmasta. Täällä pääset myös ihastelemaan Casa del Degan, Casa dels Concilisin ja Casa de la Ciutatin historiallisia rakennuksia. Tarragonan kaupungin läheltä löytyy myös yksi kristinuskon tärkeimmistä hautausmaista  sekä monia keskiaikaisia ja mielenkiintoisia kaupunkeja, kuten esimerkiksi Calafell, Altafulla ja Tortosa. Vuokraa loma-asunto Kataloniasta, jolloin ihastut epäilemättä moniin alueen hurmaaviin keskiaikaisiin kaupunkeihin. 

Aktiivinen loma Tarragonassa

Matkatessasi Tarragonan loma-asunnostasi syvemmälle maakuntaan, pääset ihailemaan monia merkittäviä monumentteja sekä upeita nähtävyyksiä. Matkalla sisämaahan maisemia alkaa hallitsemaan rehevät viinitarhat, oliivitarhat sekä pienet kylät, kunnes tavoitat suuret vuoristojonot, jotka leikkaavat aluetta. Loma-asunto Tarragonasta mahdollistaa muun muassa alueen tutkimista jalan, pyörällä tai jopa hevosella. Lisäksi voit halutessasi osallistua opastetuille retkille, jotka tarjoavat myös kuljetukset johonkin tiettyyn kohteeseen, jonka haluat nähdä ja kokea. Pitkin rannikkoa löydät monia ihania maailmanluokan rantoja, jotka koostuvat hienosta hiekasta ja turkoosinsinisestä merivedestä. Suurin osa rannoista on myös saanut Sinisen Lipun merkinnän ja sisältävät tärkeitä palveluita, kuten wc-tilat, aurinkotuolit ja hengenpelastajat. Suurimmalla ja suosituimmalla rannalla pääset kokeilemaan monia hauskoja vesiaktiviteetteja ja tekemään esimerkiksi veneretkiä Välimeren kirkkaaseen veteen. Lisäksi alueelta löytyy rauhallisempia ja hiljaisempia rantoja, joissa voit rentoutua ja nauttia rantaelämästä omassa rauhassa.

Vuokraa loma-asunto Tarragonasta

Vuokraa loma-asunto Tarragonasta NOVASOLin kautta

Tarragona on etenkin historian ystäville mitä loistavin kohde Katalonian alueella, mutta monipuolisuutensa ansiosta myös esimerkiksi aktiivisesta kulttuurilomasta kiinnostuneille se on täydellinen kohde. Paras tapa nauttia Espanjan lomasta, on vuokrata yksityinen loma-asunto NOVASOLin kautta ja nauttia sen tuomasta itsenäisyydestä sekä vapaudesta. Loma-asunto tarjoaa mitä parhaan perustan lähteä tutkimaan kaikkea sitä, mitä Tarragonan kaupungilla on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. NOVASOLin laajasta valikoimasta jokainen löytää epäilemättä mieleisen loma-asunnon, joten tutustu ihmeessä valikoimaamme nettisivuillamme ja rajaa hakua mielesi mukaan. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi Katalonian alueen loma-asuntoosi!