search

Vuokraa loma-asunto Santa Susannasta

Katalonian alueelta, Maresmen maakunnasta löytyy ihana ja aurinkoinen Santa Susannan rantakaupunki, joka on loistava kohde heille, ketkä unelmoivat rentouttavasta rantalomasta, jonka aikana voi silti kokea monia elämyksiä ja nähdä kulttuurisia nähtävyyksiä. Kaupungin lähes välittömässä yhteydessä sijaitsee Malgrat de Marin naapurikaupunki ja näistä kahdesta Santa Susanna on modernimpi kohde. Tutustu nettisivuillamme Katalonian alueen loma-asuntotarjontaan ja vuokraa loma-asunto Santa Susannasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!

Vuokraa loma-asunto Santa Susannasta

Santa Susannan ihanat rannat

Sillä Santa Susanna on rannikkokaupunki, on luonnollista, että sen rannat ovat eräitä kaupungin tärkeimmistä ja merkittävimmistä vetonauloista. Rantaviivaa löytyy yli kahden kilometrin edestä, joten löydät epäilemättä paikan pyyhkeellesi rannalta. Alue on jaettu kolmeen eri rantaan; Platja de Llevant, Platja de les Caletes ja Platja de les Dunes. Kaikille kolmelle rannalle on yhteistä niiden kristallinkirkas merivesi, kultainen hiekka ja loistavat palvelut. Rannoilla on myös loistavat mahdollisuudet kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten esimerkiksi purjehtimista, purjelautailua tai katamaraania. 

Vain kävelymatkan päässä Santa Susannan kaupungista sijaitsee viereinen Malgrat de Marin kaupunki ja sen kuvankaunis satama. Kyseinen kaupunki ja sen satama ovat ympäröivien alueiden modernisoitumisesta huolimatta säilyttäneet aidon espanjalaisen charminsa. Malgrat de Marin kaupunki satamineen kannattaakin kokea Santa Susannan lomasi aikana. Lisäksi Santa Susannasta löytyy paljon tekemistä myös heille, keitä ei rantaelämä innosta. Täällä voit esimerkiksi harrastaa golfausta monipuolisesti, sillä kaupungista löytyy monia golfratoja ja vain 45 minuutin päässä kaupungista sijaitsee vaikuttava PGA Catalunya Golf -keskus. 

Koe Santa Susannan espanjalainen charmi

Santa Susannan kaupungin juuret juontavat aina 1100-luvulle saakka, jolloin maaviljelijät asuttivat Alfata laaksoa ja alkoivat viljellä muun muassa viinitarhoja sekä maissipeltoja. 1400- ja 1600-luvuilla Katalonian rannikko kärsi monista merirosvojen hyökkäyksistä, minkä vuoksi alettiin rakentaa vartiotorneja ja Santa Susannan asukkaat alkoivat linnoittaa kotejaan. Osa vartiotorneista on säilynyt tähän päivään saakka ja niiden luona voikin vierailla Santa Susannan reissun aikana opastetuilla kierroksilla. 

Vuoden ympäri jokaisena lauantaina Santa Susannassa järjestetään markkinat, jossa myydään muun muassa vaatteita, kenkiä, kukkia, sisustustarvikkeita sekä paikallisia herkkuja. Äärimmäisen hyvä tapa tutustua paikalliseen kulttuuriin ja ihmisiin onkin vierailla näillä markkinoilla ja mahdollisesti tehdä pieniä ostoksia ja maistella paikallisia herkullisuuksia. Vuokraa loma-asunto Santa Susannasta ja koe kaupungin kiehtova ja aito kulttuuri. 

Santa Susannan lomalla kannattaakin panostaa siihen, että kokeilee ja maistelee paikallisia ruokia ja herkkuja mahdollisimman paljon. Esimerkiksi crema catalana -jälkiruoka, joka on erikoisuus koko Katalonian alueella, sopii täydellisesti etenkin makean herkun ystäville ja muistuttaa paljon ranskalaista creme bruleeta. Lisäksi on suositeltavaa maistaa el cremat -kahvia, johon tulee kahvin lisäksi poltettua rommia. Nauti crema catalanasta ja el crematista yhdessä kaupungin monista hurmaavista kahviloista ja osta pullo paikallista viiniä nautittavaksi loma-asuntosi terassilla auringon laskiessa.  

Vuokraa loma-asunto Santa Susannasta

Vuokraa loma-asunto Santa Susannasta NOVASOLin kautta

Santa Susanna tarjoaa puitteineen kaikkineen mahdollisuudet täydellisen lomamatkan viettämiseen Katalonian alueen loma-asunnossasi. NOVASOLilla on yli 50 vuoden kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta, joten voit huoletta luottaa meihin tässä asiassa. Valikoimamme on hyvin laaja ja monipuolinen, joten löydät varmasti omiin toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavan kohteen nettisivuiltamme. Loma-asuntojamme löytyy muun muassa omalla uima-altaalla, läheisellä sijainnilla kaupungin keskustaan ja lemmikkiystävällisyys ominaisuudella. Vuokraa siis loma-asunto Santa Susannasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään ja vietä ihania lomapäiviä tässä viihtyisässä lomaparatiisissa!