search

Vuokraa loma-asunto Sant Pol de Marista

Sant Pol de Mar on ihana lomaparatiisi, joka sijaitsee Calellasta etelään päin. Täällä pääset ihailemaan Välimeren ja kauniiden vuorien luomia maisemia, jotka yhdessä auringon ja lämpimän ilmaston kanssa luovat perustan täydelliselle lomalle Katalonian alueella. Unelmien loma-asunto Sant Pol de Marista mahdollistaa muun muassa ihanat ja rentouttavat rantapäivät, hurmaavien kahviloiden ja ravintoloiden tutkimisen sekä tutustumisen moniin alueen kulttuurisiin ja historiallisiin nähtävyyksiin. Rentouttavan ja akkuja lataavan loman lisäksi loma-asunto Kataloniasta tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua kaupungin ja alueen hauskoihin aktiviteetteihin.

Vuokraa loma-asunto Sant Pol de Marista

Sant Pol de Marin rannat

Sant Pol de Marin ihanasta lomakohteesta löytyy monia viihtyisiä rantoja. Jos Barcelonan alueen rannat ovat sinulle tuttuja, tiedät, että usein sesonkiaikaan sen rannat täyttyvät ääriään myöten täyteen lomailijoista. Sant Pol de Marissa puolestaan rannat harvoin ovat niin täynnä, etteikö omaa rauhaa sieltä löytyisi. Täällä rannat ovat hieman hiljaisempia sekä rauhallisempia ja voit antaa lastesi leikkiä huoletta veden äärellä. Kaupungin suurin ranta, Playa Roca Grossa, sijaitsee Sant Pol de Marin juna-aseman vieressä. Kyseessä on alueen suosituin ranta, josta löytyy hienoa hiekkaa ja kirkasta merivettä, joka houkuttelee erityisesti snorklaajia veteen. Noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Roca Grossan rannasta sijaitsee toinen ehdottomasti vierailun arvoinen ihana ranta, jossa usein on paljon tilaa omalle rauhalle.

Jos pidät uimisesta omassa rauhassa ja meressä uiminen ei ole sinun juttusi, kannattaa vuokrata sellainen loma-asunto Sant Pol de Marista, josta löytyy oma uima-allas. Laajasta valikoimastamme löydät sekä loma-asuntoja omalla uima-altaalla, että huoneistoasuntoja, joista löytyy yhteinen ja jaettu uima-allas muiden talon asukkaiden kanssa. Loma-asunto omalla tai jaetulla uima-altaalla tarjoaa ihanan mahdollisuuden viilentyä kuumien lomapäivien aikana Espanjan auringon alla. Vuokraa loma-asunto Sant Pol de Marista ja koe uima-altaan tuomat hyödyt lomallasi. 

Vuokraa loma-asunto Sant Pol de Marista

Kokemuksia ja elämyksiä Sant Pol de Marissa

Sant Pol de Mar on yksi Espanjan itäisen rannikon kohteista, joka on säilyttänyt alkuperäisen ja aidon charminsa vuosien varrella. Sillä kaupunki itsessään ei ole erityisen suuri, on sen nähtävyyksien tutkiminen helppoa ja kätevää. Täällä voit viettää ihania päiviä käppäillen kaupungin valkoisten talojen seassa, joiden välissä kulkee kapeita ja viihtyisiä pikkukujia, jotka ovat loistava esimerkki aidosta Espanjasta. Täältä löydät myös esimerkiksi Sant Jaumen kauniin goottilaisen kirkon, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Ihanissa ravintoiloissa pääset tutustumaan paikallisten ihmisten lisäksi paikallisiin perinneherkkuihin sekä tuoreisiin ja herkullisiin kala-annoksiin.

Sant Pol de Mar sijaitsee vain noin 49 kilometrin päässä Barcelonasta, joten täällä lomaillessasi sinulla on myös loistava mahdollisuus tutustua Barcelonan monipuoliseen ja mielenkiintoiseen kaupunkiin. Sant Pol de Mar’sta pääset Barcelonaan kätevästi monilla eri julkisen liikenteen vaihtoehdoilla, joten sinun ei tarvitse huolehtia auton parkkeeraamisesta tässä suuressa ja kiireisessä kaupungissa. Barcelonalla on todella paljon tarjottavaa, joten on suositeltavaa tutustua kohteeseen jo etukäteen ja miettiä valmiiksi, mitkä nähtävyydet ja kohteet haluat ehdottomasti nähdä Barcelonassa. Joitakin kuuluisimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa La Sagrada Familia -kirkko, Gaudin upeat arkkitehtuuriset kohteet, Güellin puisto sekä La Rambla -niminen pitkä kävelykatu. Barcelonan katujen kätköistä löydät monia pieniä aukioita, palmupuita, ravintoloita ja kahviloita. 

Toinen vierailun arvoinen ja Sant Pol de Mar’n kaupungin läheinen kohde on Santa Susanna. Kyseisen kaupungin tärkein nähtävyys on kahden kilometrin pituinen rantaviiva, josta löytyy maailman luokan rantoja. Täällä on loistavat olosuhteet kokeilla muun muassa purjelautailua. Rantaviivaa pitkin löytyy monia monipuolisen tarjonnan omaavia ravintoloita ja kahviloita, joissa on ihana nauttia lounasta meren äärellä. Usein lauantaisin Santa Susannassa järjestetään markkinat, joilta voit ostella muun muassa paikallisia herkkuja, kenkiä, vaatteita sekä hauskoja tuliaisia. Aivan Santa Susannan vierestä löydät Malgrat de Marin kaupungin, jossa kannattaa käydä tutustumassa kaupungin ihanaan satamaan. 

Vuokraa loma-asunto Sant Pol de Marista

Vuokraa loma-asunto Sant Pol de Marista NOVASOLin kautta

Jos etsit sellaista loma-asuntoa Katalonian alueelta, joka on kauempana suurista turistimassoista, Sant Pol de Mar on loistava kohde juuri sinulle. Vaikka Sant Pol de Mar ei ole kovinkaan kuuluisa kaupunki, on se täydellinen vaihtoehto silloin, kun haluat tutustua aitoon espanjalaiseen elämäntapaan. Lisäksi hyvät mahdollisuudet tutustua Espanjan suurempiin kaupunkeihin, kuten Barcelonaan, ovat hyvät Sant Pol de Marissa ja tekevätkin siitä entistä paremman lomakohteen. Unelmien loma-asunto Kataloniasta löytyy NOVASOLin laajasta valikoimasta nettisivuiltamme, jossa voit rajata hakua vastaamaan juuri sinun toiveitasi. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi Espanjan auringon alle!