search

Vuokraa loma-asunto Pineda de Marista

Unelmien loma-asunto Pineda de Marista Katalonian alueelta löytyy NOVASOLin laajasta valikoimasta. Pineda de Mar on hurmaava pieni kylä, joka sijaitsee Välimeren ja Montnegren luonnonpuiston välissä, joten sen niin kulttuuristen, kuin luonnollistenkin nähtävyyksien sekä aktiviteettien tarjonta on laaja ja monipuolinen. Loma-asunto Katalonian alueelta mahdollistaa kokea kaiken, mitä Pineda de Marin ihanalla kaupungilla on tarjota, sekä tehdä päiväreissuja läheisiin suurempiin kaupunkeihin, kuten Barcelonaan ja Gironaan.

Vuokraa loma-asunto Pineda de Marista

Tekemistä ja nähtävää Pineda de Marissa

Pineda de Mar on loistava lomakohde etenkin heille, ketkä matkustavat koko perheen voimin. Pitkä hiekkaranta, monet vapaa-ajanaktiviteetit lapsille sekä upea ilmasto ovat vain muutamia syitä, miksi sinun tulisi vuokrata Katalonian alueen loma-asuntosi juurikin Pineda de Marista. Vuosisatojen ajan kyseinen kaupunki on kasvanut ja kehittynyt sen nykyiseen olemukseensa. 1970-luvulla Pineda de Marin aktiivisuus ja eläväisyys alkoi kasvaa ja tänä päivänä se on yksi alueen eniten vierailluista kaupungeista. Kesäaikaan Pineda de Mar tarjoaa ihanteellisen ilmaston, aurinkoa, merta, maisemia sekä kulttuurisia nähtävyyksiä ja vetonauloja, joista voit nauttia perheesi kanssa lomalla täällä.

Pineda de Marissa pääset viettämään ihanan rentouttavia rantapäiviä, sillä täällä rantaviiva on 2820 metriä pitkä, vesi on kristallinkirkasta, hiekka on sileää ja ranta on ansainnut Sinisen Lipun merkin. Pineda de Marin kaupunki on myös loistokohde sinulle, jos rakastat urheilua ja enemmän aktiivinen loma on mieleesi. Club Nauticassa pääset kokeilemaan muun muassa purjelautailua, SUP-lautailua, kajakkimelontaa sekä katamaraania. Heiltä löytyy myös aktiviteetteja perheen pienimmille. Pineda de Mar’ssa voit myös lähteä patikoimaan, vaeltamaan tai maastopyöräilemään upean luonnon helmaan joko vuorille tai meren äärelle. 

Pineda de Marin kaupunki on saanut ”Destino Turismo Familiar” tunnuksen, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki kaupungin aktiviteetit ovat perheystävällisiä. Voit esimerkiksi tutkia aluetta lastesi kanssa Xino-Xano -nimisen pienen junan kyydistä, joka kulkee kunnan suosituimpien alueiden läpi. Lisäksi kaupungista löytyy monia teemapuistoja, vesipuistoja ja eläinpuistoja, jotka ovat kaikki tutustumisen arvoisia. Vuokraa loma-asunto Pineda de Marista ja vietä hauskoja ja tekemisen täyteisiä päiviä perheesi kanssa kaupungin monissa vierailemisen arvoisissa kohteissa!

Vuokraa loma-asunto Pineda de Marista

Vuokraa loma-asunto Pineda de Marista NOVASOLin kautta

Jos haluat tutustua Costa Bravan rannikkoon paremmin ja majoittua mitä kauneimmassa ympäristössä, loma-asunto Pineda de Marista NOVASOLin kautta on varma valinta. Yksityinen loma-asunto tarjoaa sinulle ja perheellesi parhaan mahdollisen perustan tutustua lomakohteeseen ja sen kulttuuri- sekä aktiviteettitarjontaan itsenäisesti ja omatoimisesti. Lisäksi voit itse suunnitella lomapäiviesi aikataulut sekä rutiinit ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että muiden lomailijoiden läsnäolo tai touhuaminen häiritsisi, kun vietät loman omassa loma-asunnossa. Yöpyminen yksityisessä loma-asunnossa tarjoaa omaperäisen ja kotoisan majoituksen ja lisäksi moni valikoimamme kohteista on lemmikkiystävällinen, joten voit ottaa reissuusi mukaan nelijalkaisen ystäväsi. Löydä täydellinen loma-asunto Kataloniasta laajasta valikoimastamme nettisivuiltamme ja vietä unelmiesi loma Espanjan auringon alla!