search

Vuokraa loma-asunto Miami Platjasta

Vuokraa loma-asunto Katalonian alueelta Espanjasta NOVASOLin kautta ja vietä unohtumaton lomamatka perheesi kanssa Miami Platjan loistavassa kohteessa. NOVASOLin laajasta loma-asuntovalikoimasta löydät varmasti omiin tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan kohteen, jossa loman viettäminen on ainutlaatuista ja persoonallista. Välimeren rannat ja lämmittävä aurinko odottavat sinua. Vietä viihtyisä ja kotoisa lomamatka loma-asunnossa Espanjassa ja vieraile ihanilla rannoilla, koe eläväinen kulttuuri ja maistele paikallisia perinneherkkuja. Vuokraa loma-asunto Miami Platjasta ja vietä ikimuistoinen loma Kataloniassa!

Vuokraa loma-asunto Miami Platjasta

Miami Platjan parhaat rannat

Monet kauniit lahdet luovat Miami Platjalle sen ominaista maisemaa. Montroigin kunnassa sijaitseva Miami Platjan kaupunki rakennettiin 1900-luvun puolivälissä ja tänä päivänä se on yksi tärkeimmistä matkailukaupungeista Tarragonan maakunnassa. Kaupungin läheisyys muihin kaupunkeihin sekä merkittävät nähtävyydet tekevät siitä loistavan lomakohteen. Jotta saat koettua mahdollisimman paljon lomallasi Miami Platjassa, on suositeltavaa viettää edes yksi päivä yhdellä kaupungin monista ihanista rannoista. 

Miami Platjan pienimmällä rannalla, Cala dels Vienesos -rannalla, löydät kaiken, mitä tarvitsee täydellisen rantapäivän viettämiseen; hiekka on hienoa, vesi kirkasta ja ympäristö vihreää.  Tänne rannalle kannattaa ottaa omat eväät ja juotavat mukaan, sillä rantabaaria tai muita palveluita ei Cala dels Vienesos’sta löydy, mutta ranta on siitä syystä hyvinkin rauhallinen ja lähes eristäytynyt, joten täällä pääset epäilemättä rentoutumaan rauhassa. 

Haaveiletko herkullisesta ruuasta ja lasista kylmää sangriaa? Siinä tapauksessa kaksi kilometriä pitkä valkohiekkaranta Platja Cristal on juuri sinulle. Kyseessä on todennäköisesti Miami Platjan urbaanein hiekkaranta; täältä löytyy rantabaareja, monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja, lasten leikkikenttä sekä uskomattoman kaunis rantapromenadi, jota käppäillessä voit nauttia ihanasta Välimeren ilmastosta. Unelmien loma-asunto Miami Platjasta mahdollistaa kätevän pääsyn kaikille kaupungin ihanille rannoille.

Vuokraa loma-asunto Miamia Platjasta

Aktiviteetteja ja kokemuksia Miami Platjassa

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Kataloniasta, sinun on helppo ja kätevä itse järjestää perheellesi nähtävää ja tekemistä Miami Platjan monipuolisessa kaupungissa. Jos kuitenkin haluat löytää parhaan mahdollisen tavan tutustua paikalliseen kulttuuriin ja historiaan, kannattaa teidän osallistua johonkin monista kaupungin tapahtumista ja juhlinnoista. Vuokraa loma-asunto Miami Platjasta ja nauti kaupungin kulttuurin sykkeestä tapahtumien keskellä!

Heinäkuun viimeisellä viikolla järjestetään niin sanotut N-340 festivaalit, toiselta nimeltään Fib Benicassim. Nimitys N-340 tulee samannimisestä maantiestä, jossa festivaali järjestetään. Tämän festivaalin aikana tie suljetaan ja se täyttyy monista erilaisista aktiviteeteista, kuten esimerkiksi tanssista, ilmapalloista ja kilpailuista. Kyseinen festivaali on hyvinkin perhelähtöinen ja täällä varmistetaankin, että lapsilla on hauskaa; tarjolla on muun muassa taikureiden jännittäviä esityksiä sekä mahdollisuuksia kokeilla akrobatiaa ja keilaamista. Festivaali on järjestetty niin, että kenenkään ei tarvitse lähteä tylsistyneenä pois!

Alle kymmenen vuoden ajan järjestetty Pirate Party, eli merirosvo juhlat, on melko uusi festivaali, jonka aikana juhlitaan rannikkokaupungin historiaa. Kyseinen festivaali järjestetään syyskuun ensimmäisellä viikolla ja tänä aikana merirosvot tulevat ryöstöretkelle, kun kaupungin keskusta täyttyy merirosvo-teemaisiin asuihin pukeutuneista kyläläisistä. Kadut täyttyvät musiikista, rummutuksesta ja tanssista, kun kaikki lähtevät ulos heittämään hyvästit kesälle. 

Vuokraa loma-asunto Miamia Platjasta

Vuokraa loma-asunto Miami Platjasta NOVASOLin kautta

NOVASOLin vuokrattu loma-asunto Kataloniasta ja Miami Platjasta mahdollistaa helposti täydellisen loman toteuttamisen. Sen lisäksi, että loma-asunto tarjoaa loistavan lähtökohdan tutustua alueen kulttuuriin ja nähtävyyksiin, se antaa myös paljon yksityisyyttä ja mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa juuri sellaisen loma, kuin itse haluat. NOVASOLilla on yli 50 vuoden kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta ja valikoimastamme löytyy tänä päivänä yli 50 000 kohdetta; voit siis huoletta luottaa NOVASOLiin loma-asunnon vuokraamisessa. Laajasta valikoimastamme löydät kaikkea aina luksuskodeista omalla uima-altaalla hillitympiin ja kotoisampiin loma-asuntoihin ja omiin vaatimuksiin sekä toiveisiin parhaiten vastaava kohde löytyy kätevästi nettisivuiltamme, kun rajaat hakua niiden mukaisesti. Vuokraa loma-asunto Miami Platjasta NOVASOLin kautta seuraavaa lomaasi varten jo tänään! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Espanjaan.