search

Vuokraa loma-asunto Malgrat de Marista

Jos etsit todellista katalonialaista charmia, loma-asunto Malgrat de Marista on sinulle täydellinen valinta. Toisin kuin läheiset, modernin tunnelman omaksuneet lomakohteet, Malgrat de Mar on säilyttänyt alkuperäisen ja aidon viehätysvoimansa. Reilu neljän kilometrin hiekkaranta houkuttelee sinua viettämään rentoja rantapäiviä auringon lämmittävien säteiden alla. Viihtyisästä kaupungin keskustasta puolestaan löydät hurmaavia kujia ja katuja, mielenkiintoisia putiikkeja sekä loistavia ravintoloita. Pitkin kaunista rantaviivaa pääset suoraan viereiseen Santa Susannan kaupunkiin ja Costa Bravan rannikkojuna vie sinut kätevästi alle tunnissa Barcelonan upeaan kaupunkiin. Jos siis haaveissasi on vuokrata loma-asunto Katalonian seudulta, joka mahdollistaa sekä ranta-, että kaupunkiloman, Malgrat de Mar on loistava valinta. Lauhkea ilmasto ja lukemattomat tunnit auringonpaistetta tekevät tästä kaupungista ihanan lomakohteen vuoden ympäri.

Vuokraa loma-asunto Malgrat de Marista

Minkä rannan valitset Malgrat de Marissa?

Malgrat de Marin pitkä ranta on jaettu kolmeen eri alueeseen. Tietyt samat asiat löytyvät kuitenkin kaikilta kolmelta rannalta; hengenpelastajat, wc-tilat ja suihkut.

  • Playa de Malgrat Centro (Keskustan ranta): 900 metriä pitkä hiekkaranta ja hyvä vedenlaatu. Sekä ravintoloita, että kahviloita löytyy rannan yhteydestä. Tämä on paikallisten suosikkiranta alueella. 
  • Playa del Astillero (Telakkaranta): Tämä ranta sijaitsee vilkkaimmalla turistialueella ja täällä viettää aikaa todelliset auringonpalvojat ja rantaelämää rakastavat. Rannalta löytyy monia rantabaareja ja paljon aktiviteetteja lapsille. Täältä löytyy myös oma picnic-alue ja ranta on ansainnut EU:n sinisen lipun merkinnän.
  • Playa de la Conca: 2600 metriä pitkä ranta, dyynejä sekä hyvä vedenlaatu. Täällä on loistavat mahdollisuudet nauttia omasta rauhasta sekä rannasta ja paikallisesta kasvistosta.

Kokemuksia Malgrat de Marissa

Kierrellessäsi Malgrat de Marin hurmaavia katuja, kannattaa tutustua 1700-luvulta peräisin olevaan Sant Nicolauksen kirkkoon. Lisäksi tutustumisen arvoisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Malgrat de Marin kaupungintalo, vanha sairaala ja sen kappeli, sekä 1500-luvulta peräisin oleva kaupunginkirjasto. Lomallasi Espanjassa et voi upeiden nähtävyyksien lisäksi välttyä paikallisilta markkinoilta. Malgrat de Marissa kannattaa vierailla erityisesti Peixateries Velles -kalamarkkinoilla, sekä joka torstai järjestettävillä markkinoilla, joista voit ostaa muun muassa herkullisia ja aurinkokuivatettuja hedelmiä sekä vihanneksia. Katujen Carrer Joan Maragall ja Carrer Roger de Florfindes välistä löydät lisäksi loistavat shoppailumahdollisuudet ja täältä voitkin ostaa lähes kaikkea aina vaatteista ja huiveista hauskoihin tuliaisiin. 

Malgrat de Marin kaupungista löytyy kaksi upeaa puistoa ja näissä kannattaakin viettää aikaa jos haluat rentoutua luonnon ympäröimänä. Parc del Castall esittelee monipuolisesti yli sataa eri kukka- ja kasvilajia. Täältä myös löytyy perheen pienimmille sopiva leikkikenttä sekä usein erilaisia tapahtumia järjestetään Parc del Castallin puistossa. Francesc Macia -puistossa voit viettää ihanaa picniciä paikallisten vapaa-ajan viettäjien kanssa. Täältä löytyy paljon erilaisia aktiviteetteja sekä nuorille, että vanhemmillekin ja leikkikenttien, rullaluistelukehien ja amfiteatterin lisäksi puiston monipuolinen ja rehevä kasvisto luovat yhdessä aktiviteettien kanssa rennon ja miellyttävän ilmapiirin. Vuokraa loma-asunto Malgrat de Marista ja lähde tutustumaan paikallisten puistojen viehättävään ilmapiiriin.

Vuokraa loma-asunto Malgrat de Marista

Retkiä lomallasi Malgrat de Marissa

Noin neljän kilometrin päässä Malgrat de Marin kaupungista sijaitsee muinaisen Palafolls -palatsin rauniot. Palatsin tarkkaa rakennusajankohtaa ei tiedetä, mutta asiakirjat, joissa se on mainittu, ovat peräisin vuodelta 968. Kyseinen nähtävyys on rakennettu armeijan käyttöön, auttamaan Gironan ja Barcelonan välisen tien suojelemista. Lisäksi kannattaa vierailla Malgrat de Marin kanssa meriedustan jakavassa Santa Susannan kaupungissa. Santa Susanna oli alun perin kalastuskylä, mutta vaikka kaupungin juuret juontavat aina keskiajalle asti, on se nykyään Malgrat de Maria modernimpi kaupunki. Älä myöskään unohda vierailla Montnegre-Corredor -luonnonpuistossa, joka on todellinen paratiisi luontorakkaille lomailijoille, patikoijille ja maastopyöräilijöille.  

Malgrat de Mar’n kaupungista on vain noin tunnin ajomatka Figuresiin, eli Salvador Dalin syntymäpaikkaan. Täältä löytyy muun muassa Dali-museo sekä teatteri ja paikka onkin kokonaisuudessaan ehdottomasti vierailun arvoinen. Myös vierailu Katalonian pääkaupungissa, Barcelonassa, on äärimmäisen suositeltavaa. Barcelonaan on helppo ajaa itse autolla Malgrat de Marista tai mennä suoraan rannikkojunalla. Jos kuitenkin haluat itse ajaa paikan päälle, kannattaa ottaa huomioon, että auton pysäköiminen Barcelonassa saattaa olla melko tyyristä. Barcelonasta löytyy nähtävää ja tekemistä jokaiseen makuun. Jos viivyt kaupungissa vain yhden päivän, kannattaa sitä tutkia ”hop on – hop off” -bussin matkassa, joka vie muun muassa La Sagrada Familian ja Güell’n puiston ohi. Lisäksi voit vierailla Marineland Cataloniassa, jossa vesipuisto on yhdistetty vesieläintarhaan, josta löytyy myös delfinaario. 

Vuokraa loma-asunto Malgrat de Marista

Loma-asunto Malgrat de Marista on loistava valinta sinulle, jos haluat lomaltasi aurinkoa, rantaelämää ja aitoa espanjalaista tunnelmaa. Yksityinen loma-asunto Kataloniasta antaa sinulle monia vapauksia, kuten esimerkiksi mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit sekä rauhallisen ilmapiirin, jossa voit esimerkiksi nauttia aterioita omalla terassilla. Monet Malgrat de Marin loma-asuntomme sijaitsevat lähellä rantaa ja merta ja majoittavat usein noin 4-6 henkilöä. Useimmissa loma-asunnoissamme Malgrat de Marissa on myös oma terassi tai parveke, josta voit ihailla maisemia ja paistatella päivää. Halutessasi voit myös vuokrata yhden isoimmista loma-asunnoistamme ja nauttia päivistä omalla uima-altaalla rentoutuen Espanjan auringon alla. Jokainen valikoimamme loma-asunto on yksityisomisteinen, joten varmaa on se, että vuokratessasi loma-asunnon NOVASOLin kautta, pääset majoittumaan persoonalliseen ja kodikkaaseen ympäristöön. Vuokraa siis loma-asunto Malgrat de Marista jo tänään ja koe tämä Katalonian hurmaava kaupunki seuraavan lomasi aikana.