search

Vuokraa loma-asunto Lloret de Marista

Lloret de Mar on Costa Bravan eteläisessä osassa sijaitseva suosittu lomakohde, josta on matkaa Barcelonaan vain noin 70 kilometriä. Costa Bravan alue on tunnettu runsaasta auringonpaisteesta, henkeäsalpaavista maisemista ja rannoista sekä herkullisesta ruokakulttuurista. Täältä löytyy kaikki ainekset täydellisen Espanjan loman luomiselle!  Lloret de Marissa on mielenkiintoinen ja historiallinen keskusta sekä paljon tekemistä ja nähtävää. Loma-asunto Lloret de Marista tarjoaa loistavat olosuhteet myös luontokohteisiin sekä ulkoilma- ja vesiurheiluaktiviteetteihin tutustumiseen. Vuokraa loma-asunto Kataloniasta ja suuntaa lomalle upealle Lloret de Marin alueelle!

Vuokraa loma-asunto Lloret de Marista

Kokemuksia ja elämyksiä loma-asuntosi lähellä Lloret de Marissa

Lloret de Marin keskustassa pääset nauttimaan todellisesta espanjalaisesta lomatunnelmasta ihmiskuhinan seassa. Vanhassa kaupungissa kannattaakin käyttää aikaa hurmaavien pikkukujien ja -katujen tutkimiseen. Täällä pääset tutustumaan näyttävästi koristeltuun Sant Roman kirkkoon, Santa Clotilden puutarhaan sekä merenkulku museoon. Kannattaa myös tutustua kaupungin lähellä sijaitsevaan 1000-luvulta peräisin olevaan Sant Joan’n linnaan, josta avautuu upeat näkymät Costa Bravan alueelle. Kyseinen linna sijaitsee kaupungin keskustan lähellä kukkulan päällä, ja tänne pääset kulkemaan kätevästi merkittyä reittiä, joka on upean luonnon ympäröimä. Tänä päivänä linnasta ei ole enää paljon jäljellä, mutta sen rauniot kertovat kiehtovan tarinan espanjalaisesta puolustuksesta mereltä tulleita hyökkäyksiä vastaan. Jos perheen pienimmät kaipaavat lomaan jännitystä ja vauhtia, kannattaa suunnata Marinelandiin, jossa on yhdistetty vesipuisto sekä eläinpuisto. Loma-asunto Lloret de Marista mahdollistaa kaiken tämän ja paljon muuta!

Lloret de Marin kaupungista löytyy viisi keskeisintä rantaa, jotka vievät rantaviivasta yhteispituudellaan noin seitsemän kilometriä. Lloret de Marin rannat ovat saaneet EU:n sinisen lipun merkinnän, joka tarkoittaa sitä, että rantojen vesi, hiekka sekä palvelut ovat korkealaatuisia, joten voit nauttia rauhassa olostasi ja antaa lastesi leikkiä huoletta. Lloret de Marin läheisillä rannoilla on myös loistavia mahdollisuuksia kokeilla monia erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten esimerkiksi surffaamista, vesiskootterilla ajelua ja purjelautailua. Monilla alueen rannoilla on myös mahdollista rentoutua omassa rauhassa, eikä aktiviteettien tai ihmisten hälinät pääse häiritsemään. 

Vuokraa loma-asunto Lloret de Marista

Vuokraa loma-asunto Lloret de Marista NOVASOLin kautta

NOVASOLin valikoimasta löydät upeat loma-asunnot Kataloniasta, joiden joukosta voit itse valita juuri sellaisen kohteen, mikä vastaa sinun odotuksiasi ja toiveitasi parhaiten. Katalonian alueelta loma-asuntojamme löytyy luksuskodeista omalla uima-altaalla ja merinäköalalla aina yksinkertaisempiin ja hillitympiin loma-asuntoihin, joissa pääset elämään aitoa espanjalaista elämäntapaa. Valikoimamme sisältää myös paljon lemmikkiystävällisiä asuntoja, jotta voit lähteä lomalle nelijalkaisen ystäväsi kanssa ilman ylimääräisiä kustannuksia. Siispä kun suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Lloret de Marista, löytyy täydellisin vaihtoehto NOVASOLin laajasta valikoimasta.