search

Vuokraa loma-asunto L'Escalasta

L’Escala on täydellinen lomakohde perhelomaa ajatellen; kaupunki sijaitsee pohjoisessa osassa Costa Bravan aluetta, joka on yksi koko Välimeren alueen kauneimmista alueista. Me NOVASOLilla haluamme tarjota sinulle puitteet täydellisen lomamatkan vietolle ja loma-asunto L'Escalasta Espanjasta takaa juurikin sen. Kaikki valikoimamme loma-asunnot ovat laatutarkastettuja, joten tarjoamme sinulle ja perheellesi vain parhaita loma-asuntoja Katalonian alueella.

Vuokraa loma-asunto L'Escalasta

Koe L’Escalan kiehtova kulttuuri

Tämä alue Costa Bravasta on yksi kiehtovimmista sekä ainutlaatuisimmista, mikä tarkoittaa myös sitä, että alue on loistava kohde seuraavaa perhelomaasi ajatellen. Yksityinen loma-asunto Kataloniasta NOVASOLin kautta tarjoaa loistavan perustan tutustua kaikkeen, mitä L’Escalalla on sinulle ja perheellesi tarjota. Täällä pääset tutustumaan todelliseen satamaelämään ja kalastuskulttuuriin, sillä kyseessä on satamakaupunki. Täältä löytyy elämää vuoden ympäri, kesät ja talvet. Kun vietät aikaa täällä, pääset tutustumaan paikallisiin ihmisiin ja oppimaan satamakaupungin ja sen asukkaiden kiehtovista perinteistä. 

Vanha kaupunki on äärimmäisen hurmaava ja ehdottomasti vierailun arvoinen L’Escalan lomasi aikana. Kaupungin historia on mielenkiintoinen ja kiehtovat kadut sekä kujat houkuttelevat sinua oppimaan lisää tästä kalastuskylästä ja sen menneisyydestä. Täällä pääset tutustumaan moniin kulttuurisiin nähtävyyksiin, kuten esimerkiksi Alfoli de la Sal -rakennukseen, Saint Peterin kirkkoon, vanhaan merelliseen hautausmaahan, Lampadoforin patsaaseen sekä Fisherman’s Wife -monumenttiin. Lisäksi yksinkertaiset ja rennot kävelyt rantaviivaa pitkin ovat jo kokemus itsessään. 

L’Escalan lomasi aikana kannattaa myös maistella mahdollisimman paljon paikallisia perinneherkkuja, kuten anjoviksia sekä perinteistä katalonialaista makkaraa. Tämä satamakaupunki sijaitsee Gironan maakunnassa, joka on tunnettu sen escudella -pataruuastaan. Myös tätä herkkua pääset maistelemaan L’Escalan lomallasi. Vuokraa loma-asunto L'Escalasta NOVASOLin kautta ja pääset tutustumaan tämän kiehtovan satamakaupungin monipuoliseen ja mukaansatempaavaan kulttuuriin.

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä L’Escalassa koko perheelle

L’Escalassa vallitsee rennon eteläinen tunnelma ja ilmapiiri, mikä tarjoaa loistavat olosuhteet rentouttavan rantaelämän viettoon kohteessa. Satamakaupungista löytyykin monia ihania rantoja, joissa on auringonpalvomisen ja rentoutumisen lisäksi mahdollisuuksia moniin eri vesi- ja vapaa-ajanaktiviteetteihin, joihin koko perhe voi osallistua. Esimerkiksi Montgon ja Riells’n rannat ovat eräitä parhaista, kiitos niiden vaalean, hienon hiekan sekä matalien vesien. L’Escalan ympäristö ja maisemat ovat muutenkin nähtävyys jo itsessään, mutta lisäksi kannattaa käydä tutustumassa muun muassa Montgrin vuoristoon sekä Aiguamolls de l’Emporda -luonnonpuistoon. 
Historiasta kiinnostuneiden lomailijoiden kannattaa ehdottomasti vierailla Katalonian Arkeologisessa museossa, josta löytyy Empuries’n rauniot. Kyseessä on arkeologinen kohde, josta löytyy kreikkalaisen ja roomalaisen kaupungin jäännökset. Lisäksi kannattaa tutustua muun muassa Vilaneran luostariin, Santa Magdalenan kirkon raunioihin sekä Cinc Claus’n kirkon jäännöksiin. 

Vuokraa loma-asunto L'Escalasta

Varaa loma-asunto L'Escalasta helposti ja turvallisesti

L’Escala on lomakohteena merellinen ja täynnä historiaa sekä katalonialaisia perinneherkkuja monine makuineen. Historialliset nähtävyydet, kaunis satama sekä ihanat hiekkarannat takaavat sinulle ja perheellesi unohtumattoman loman tässä hurmaavassa satamakaupungissa. Yksityinen loma-asunto L'Escalasta antaa parhaan mahdollisen perustan täydellisen loman luomiselle ja NOVASOLin laajasta valikoimasta löydät varmasti mieleisesi kohteen lomaasi varten. Moniin loma-asunnoistamme voit myös ottaa lemmikkisi mukaan, jotta voit nauttia lomasta yhdessä nelijalkaisen kaverisi kanssa. Vuokraa loma-asunto Kataloniasta NOVASOLin kautta ja pääset eroon arkielämän stressistä rentouttavassa ympäristössä lomallasi L'Escalassa!