search

Loma-asunto Costa Doradasta

Pitkät hiekkarannat, turkoosi vesi, vehreys ja mielenkiintoinen historia odottavat, kun vuokraat loma-asunnon Costa Doradasta. NOVASOLin loma-asunnot Costa Doradassa tarjoavat laajan kattauksen huviloita ja huoneistoja kaikissa hinta- ja kokoluokissa.

Costa Dorada sijatsee eteläisessä Kataloniassa ja se on yksi perheiden suosimista lomakohteista. 216 km pitkä rannikko pitää sisällään monia viehättäviä kalastajakyliä ja –yhteisöjä. Loma-asunnot Costa Doradassa tarjoavat sinulle loistavan mahdollisuuden hiekkarannoilla nautiskeluun. Rantaelämän lomassa voit lähteä tutkailemaan lähivuorille viinitarhojen ja oliivipuiden katveeseen.

Loma Costa Doradassa

Koe kultainen rannikko

Huvila Costa Doradassa on mainio paikka unohtaa arkihuolet. Nauti Espanjan ihanasta ilmastosta aurinkotuolissasi merenrannalla ja lue hyvää kirjaa puun varjossa samalla, kun lapset tekevät hiekkalinnoja. Monet NOVASOLin loma-asunnot Costa Doradassa tarjoavat myös uima-altaan tai ison puutarhan, joissa on mukavaa rentoutua lähimmäisten kanssa.

Talo tai huoneisto Manner-Espanjassa on mainio tukikohta vaihtelevalle lomalle rentoutumisen, nähtävyyksien ja aktiviteettien parissa. Jos vuokraat loma-asunnon Costa Doradasta läheltä Tarragonaa, suosittelemme myös, että vierailet Rooman aikaisen amfiteatterin raunioilla, akvedukteilla ja kaupungin arkeologisessa museossa. Tarragonan liepeiltä löydät myös Santa Maria de Pobletin luostarin, jossa kannattaa myös piipahtaa.

Loma-asunnon tai huvilan vuokraaminen Costa Doradasta kannattaa, sillä omassa talossa voit elää kuten tahdot, eikä sinun tarvitse jonotta palvelua muiden turistien kanssa. Voit myös kokkailla itse, jollet halua lähteä ravintolaan. Vuokratalo on yksinkertainen ja hyvä tapa lomailla Espanjassa.

Loma-asunnon vuokraus Costa Doradasta on klikkauksen päässä

Jos olet kiinnostunut viettämään lomasi vuokratalossa Costa Doradassa, voit vuokrata loma-asunnot Kataloniasta täällä kotisivuillamme tai puhelimitse. Olemme vuokranneet loma-asunnot Costa Doradasta ja muualta Espanjasta jo vuosien ajan ja löydät kohteitamme lähes koko Euroopasta. Vuokratessasi talon Kataloniasta kauttamme, hintaan kuuluu myös aina turvallisuuspakettimme. Lämpimästi tervetuloa!