search

Vuokraa loma-asunto Costa Bravalta

Upeita rantoja, mielenkiintoisia reissukohteita ja kulinaarisia nautintoja. Vuokraa loma-asunto Costa Bravalta ja seuraa Picasson, Mirón ja Dalín jalanjälkiä. NOVASOL on Euroopan suurin mökkien ja loma-asuntojen välittäjä ja meillä on uniikki valikoima erilaisia loma-asuntoja Costa Bravalla.

Costa Brava tarkoittaa rohkeaa rannikkoa ja se on suosittu lomakohde Kataloniassa. Rohkea rannikkoa ulottuu Barcelonan pohjoispuolen rannikkokaistaleesta Pyreneille, jonka vuoret puolestaan erottavat Espanjan Ranskasta. Rannikolla on lukuisia suosittuja rantakohteita ja NOVASOLin loma-asuntoja Costa Bravalta löydät mm. Tossa De Marista ja Lloret de Marista.

Vuokraa loma-asunto Costa Bravalta

Koe Picasson, Mirón ja Dalín ihailema rannikko

Costa Brava voi ylpeillä 200 kilometriä pitkällä rannikollaan. Jos vuokraat huvilan tai huoneiston Costa Bravalta, sinulla on hyvä mahdollisuus tutkia upeaa rannikkoa, joka vaihtelee jyrkistä vuorenrinteistä, hiekkarantoihin ja vain veneellä saavutettavissa oleviin pieniin lahdenpoukamiin. Suosittuja rantoja löydät esimerkiksi Blanesista.

Katalonian rannikko tarjoaa monia mielenkiintoisia reissukohteita, mutta jos vuokraat loma-asunnon Costa Bravalta, löytyvät myös Pyreneiden upeat pyörä- ja vaellusreitit läheltä. Kannattaa tutustua myös ihanaan Cadaquésin kalastajakylään ja ihastua mahtavaan Gironan katedraaliin. Jos olet kiinnostunut taiteesta, suosittelemme vierailemaan Figueresin Dalí-museossa.

Kaikki NOVASOLin vuokratalot Costa Bravalla ovat yksityisomisteisia, mikä tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden elää Espanjassa katalonialaiseen tyyliin. Kun vuokraat huvilan Costa Bravasta, katalonialainen kulttuuri paikallista ruokaa myöten on koko ajan läsnä. Vuokraa loma-asunto Kataloniasta ja pääse paikallisten makujen valtakuntaan tapasten, kalan ja Crema Catalana –jälkiruoan kera.

Varaa persoonallinen loma-asunto Costa Bravalta

Täältä kotisivuiltamme löydät laajan tarjontamme huviloita ja loma-asuntoja Costa Bravalta. Valitse hakuehdoiksi vaikkapa uima-allas, merinäköala tai lemmikkiystävällinen talo ja löydät mieleisesi loma-asunnon Costa Bravalta. Loma-asunnon vuokraus Espanjasta käy helposti suoraan netissä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Taitavat työntekijämme osaavat vastata myös muihin kuin talonvuokraukseen liittyviin kysymyksiin. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Kataloniasta ja Costa Bravalta!