search

Vuokraa loma-asunto Barcelonasta

Vuokraa loma-asunto Barcelonasta seuraavalle lomallesi NOVASOLin kautta! Kun olet vuokrannut loma-asunnon Barcelonasta, sinulla on loistava perusta tutustua jännittävään kaupunkiin, jossa on kauniita rakennuksia, loistavaa ruokaa ja paljon erilaisia kauppoja. Barcelona on Katalonian alueen sydän ja siellä on kaikkea, mitä suurkaupungin voi odottaa tarjoavan. On historiallisia kohteita, kauniita puistoja ja kauniita rantoja. On myös museoita ja muita nähtävyyksä ja ennenkaikkea valtava tarjonta erilaisia ravintoloita, joissa voit kokeilla paikallisia perinneruokia ja erikoisuuksia. Loma-asunto Barcelonasta tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea monia unohtumattomia hetkiä yhdessä Euroopan kauneimmista kaupungeista.

Vuokraa loma-asunto Barcelonasta

Löydä kaupungin syke vuokraamalla loma-asunto Barcelonasta

Novasolin loma-asunnossa asuen voit odottaa lomaltasi monipuolista vapaa-aikaa kiehtovan Barcelonan sykkeessä. Käy ostoksilla La Ramballa, harhaile ympäri kapeita katuja keskiaikaisessa Barri Goticin kaupunginosassa tai nauti auringosta suositulla Barcelonetan rannalla. Barcelonassa on paljon tapasbaareja ja -ravintoloita, joissa voit kokea alueen erikoisherkut, kuten esimerkiksi jälkiruoan nimeltä crema catalan.

Vuokraa loma-asunto Barcelonasta ja saat mahdollisuudet kokea alueen kiehtovaa kulttuuria. Kaupungissa on taidemuseoita, joissa on esillä muun muassa Mirón Picasson ja Dalin taidetta, mutta myös uskonnollisia rakennuksia kuten Barcelonan komea katedraali. Barcelonasta on tunnetusti tullut synonyymi arkkitehti Antoni Gaudille. Kun olet kaupungissa, niin kannattaa vierailla Oasis Park Guellissa, keskeneräisessä Sagrada Famiglian kirkossa tai Casa Batllón ja Casa Milàn taloissa. Kaikki Barcelonan nähtävyydet tarjoilevat ikimuistoisia elämyksiä, joita on ihana kokea yhdessä koko perheen kesken. 

Loma Barcelonassa

Varaa itsellesi unelmiesi loma-asunto NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja ja laatutarkastettu valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Katalonian alueella Espanjassa. Olemme välittäneet loma-asuntoja Barcelonasta monen vuoden ajan ja asuntomme ovat tarkastettu NOVASOLin työntekijöiden toimesta. Mikäli haluat varata loma-asunnon Barcelonasta tai muualta Espanjasta, se sujuu kätevästi suoraan kotisivuillamme helposti ja turvallisesti. Sivuillamme voit rajata hakua valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, majoittujien määrän, asunnon sijainnin sekä asunnon palveluiden perusteella, ja näin löytää juuri sinulle ja matkaseurueellesi sopivimmat vaihtoehdot. Vuokrakodin ansiosta lomastasi tulee aivan erityinen, sillä se kehystää lomasi vapaudella, omatoimisuudella sekä yksityisyydellä, ja tarjoaa usein suuremmat sekä monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin vaikkapa hotellihuone. Toivotamme sinut ja matkaseurueesi lämpimästi tervetulleeksi loma-asuntoonne kiehtovaan Barcelonaan!