search

Vuokraa loma-asunto Kataloniasta

Vuokraa yksityisomisteinen loma-asunto tai huvila Kataloniasta! Vuokratalomme Kataloniassa tarjoavat sinulle hyvän lähtökohdan tutustua rannikon upeisiin kaupunkeihin kuten Barcelonaan, Figueresiin ja Tarragonaan. NOVASOLilla on Espanjassa lukuisia hienoja loma-asuntoja, jotka kaikki ovat yksilöllisesti valikoituja ja tarkistettuja, joten voimme taata kohteiden laadun asiakkaillemme.

”Cataluna tiene todo” – Kataloniassa on kaikki. Tästä ovat kaikki katalonialaiset samaa mieltä. Kataloniasta löydät kauniin rannikon, mielenkiintoisia museoita ja hyvää ruokaa. Kun sinulla on vuokratuna loma-asunto Kataloniasta, et voi olla törmäämättä taiteeseen. Dalin, Picasson, Gaudin ja Miron, näyttelyitä löydät ainakin Barcelonasta ja Figueresista.

Vuokraa loma-asunto Kataloniasta

Koe uniikki unelmaloma Kataloniassa

Talon vuokraaminen Kataloniasta ei varmasti tule olemaan pettymys. NOVASOLin loma-asunnot Kataloniassa tarjoavat paitsi rauhallista lomaidylliä myös mahdollisuuden vierailla Barcelonassa ja sen kauniissa Sagrada Familian kirkossa, Park Güellin satumaisessa puistossa, La Ramblan vilkkaalla shoppailukadulla ja ikuisesti sykkivässä yöelämässä.

Jos kulttuuri kiinnostaa sinua, NOVASOLin loma-asunnot Espanjassa ovat myös hyvä tukikohta sukeltaa Figueresin kaupungissa sijaitsevaan Salvador Dalí-museoon tai Tarragonan arkeologiseen museoon, jossa voit tukailla lähemmin Rooman ajan elämästä. Muista myös maistella paikallisia ruokia Katalonian loma-asunnoissa ja huviloissa asuessasi, yksi parhaista paikallisherkuista on suussa sulava jälkiruoka, crema catalana.

Katalonian vuokrataloissa saat taatusti ottaa aurinkoa ja uida. Barcelonan pohjoispuolella sijaitsee lapsiystävällinen ranta, Ocata, Tarragonan liepeillä puolestaan hieno Altafulla ja yksi kauneimmista rannoista löytyy Sitgesin laitamilta. Katalonia rajautuu Pyreneiden vuoristoon, joten NOVASOLin loma-asunnot Espanjassa tarjoavat myös oivan mahdollisuuden vaeltaa, pyöräillä tai lasketella vuorilla.

Varaa loma-asunto Kataloniasta NOVASOLin kautta

Jos haluat asua huvilassa tai loma-asunnossa Kataloniassa, voit varata sen helposti ja yksinkertaisesti täällä kotisivuillamme tai soittaa asiakaspalveluumme. NOVASOL on vuokrannut asuntoja Espanjassa jo vuosikausia ja voimmekin ylpeydellä tarjota sinulle monipuolisen valikoiman loma-asuntoja myös Kataloniasta. Kohteistamme löydät niin pienet lomahuoneistot kuin upeat ja tilavat huvilatkin. Tervetuloa varaamaan loma-asuntosi Kataloniasta!