search

Vuokraa loma-asunto Kastilia ja Leónista

Tervetuloa Espanjan suurimmalle itsehallinnolliselle alueelle ja vuokraamaan loma-asunto Kastilia ja Leónista! Tämä maakunta ulottuu Espanjan keski- ja luoteisosiin ja se tarjoaa unohtumattoman loman heille, jotka haluavat viettää loman muualla kuin Espanjan tyypillisimmissä lomakohteissa.

NOVASOLin kautta löydät huvilat ja huoneistot Espanjasta sekä vuoraat loma-asunnot Kastilia ja Leónista helposti ja turvallisesti suoraan kotisivuiltamme. Kuten muutkin loma-asunnot Espanjassa, myös kaikki Kastilia ja Leónin kohteemme on tarkastettu henkilökuntamme toimesta ennen välitettäväksi laittoa. Myös turvapakettimme kuuluu aina vuokrahintaan. Tutustu tarjontaamme ja vuokraa loma-asunto Kastilia ja Leónista turvallisesti NOVASOLilta vaikka jo tänään!

Vuokraa loma-asunto Kastilia ja Leónista

Kastilia ja León - Espanjan suurin maakunta

Kastilia ja León on pinta-alaltaan Espanjan suurin maakunta. Sen rajanaapureita ovat niin Portugali kuin monet muut Espanjan maakunnat. Kastilia ja Leónin suuruus antaa sinulle mahdollisuuden nauttia seudun monipuolisesta tarjonnasta riippuen siitä, mistä päin maakuntaa vuokraat loma-asunnon. Jos vuokraat huvilan tai huoneiston esimerkiksi maakunnan länsiosastas läheltä Salamancaa, voit helposti vierailla myös Portugalissa, mikäli se sopii lomasi aikatauluun. Vuokraa loma-asunto Espanjasta ja voit tutustua myös naapurimaahan ”samalla hinnalla”!

Vaikka Kastilia ja Leónilla ei ole yhtään rantaviivaa, maakunnan pohjoisemmilta alueilta ei ole pitkä matka merenrantaan. Pohjois-Espanjan muut pienemmät maakunnat, kuten Asturia ja Cantabria erottavat Kastilia ja Leónin merestä. Mikäli oleskelet maakunnan lounaisosassa, olet lähellä maan kaupunkia Madridia. Alueella puhutaan paljon erilaisia espanjan kielen murteita, joista yleisin on kastilian espanja.

Vuokraa loma-asunto Kastilia ja Leónista

Mielenkiintoisia kaupunkeja

Kastilia ja Leónin maakunnan pääkaupunki on Valladolid, jossa on paljon nähtävää. Roomalaiskatolinen katedraali, Catedral de Nuestra Señora de la Asunción, juontaa juurensa 1500-luvulle ja on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde, kuten myös muutkin kirkot, kuten Santa María La Antigua ja San Juan de Letrán. Kaupungissa on myös monia mielenkiintoisia museoita mutta myös kahviloita, ravintoloita ja baareja. Näin voit nauttia myös rennosta kaupunkitunnelmasta lomaillessasi Kastilia ja Leónin alueella.

Maakunnan muita kaupunkikohteita ovat esimerkiksi Palenvia, Burgos ja Segovia. Maakunnan nimessä esiintyvä León on myös seudulta löytyvän kaupungin sekä alueen nimi. Leónin kaupungilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia, jonka aikana se on muun muassa toiminut keskiaikaisen Leónin kuningaskunnan pääkaupunkina. Loma-asunto Kastilia ja Leónissa on erinomainen tapa tutustua myös seudun kaupunkikohteisiin ja nähdä esimerkiksi Leónin vaikuttava katedraali sekä upea, Antoni Gaudín suunnittelema modernismia edustava Casa Botines.

Myös maakunnan lounaisosassa sijaitseva Salamancan kaupunki tarjoaa paljon historiallista nähtävää vierailijoilleen. Nykytiedon mukaan kaupungin perustivat muinaiset keltit 200-luvulla ennen ajanlaskun alkua. Kaupungissa vierailee vuosittain tuhansia ihmisiä ihailemassa tätä UNESCOn maailmanperintökohdetta. Kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat sen yliopisto sekä vanhat katedraalit.

Loma Kastilia ja Leónissa

Kastilia ja Leónin ruoka

Kastilia Leónin monipuoliseen ruokakulttuuriin ovat vaikuttaneet sekä maakunnan suuri koko että sen naapurimaakunnat. Seutu tunnetaan erityisesti lihantuotannostaan ja sen suurimpia herkkuja ovat cecina (kuivattua naudanlihaa) sekä iberiankinkku. Maista myös alueen erikoisuutta, Cocido Maragatoa, joka on erilaisista lihoista valmistettu pataruoka.

Varaa loma-asunto Kastilia ja Leónista ja vietä upea loma Espanjassa

Mikäli haluat kokea Kastilia ja Leónin upean maakunnan, tutustu tarjontaamme kotisivuillamme ja vuokraa loma-asunto Kastilia ja Leónista helposti kauttamme. Loma-asunto on loistava tapa lomailla ja elää kuten paikalliset ja saada samalla aito kuva maasta ja sen ihmisistä sekä kulttuurista. Löydät kaikki vuokraamamme mökit, huvilat ja huoneistot helposti kotisivuiltamme ja itse varaaminenkin tapahtuu käden käänteessä.

Loma Kastilia ja Leónissa

Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Espanjassa ja muualla Euroopassa on laatutarkastettu henkilökuntamme toimesta. Lisäksi olemme välittäneet loma-asuntoja jo vuodesta 1968 lähtien ja kaikkiin varauksiin sisältyy aina ilmainen turvapakettimme. Näin haluamme varmistaa, että sinä tunnet olosi turvalliseksi varatessasi loma-asunnot Kastilia ja Leónista sekä muualta Espanjasta kauttamme. Olemme myös saavutettavissa sähköpostitse ja puhelimitse, mikäli sinulla ilmenee jotakin kysyttävää kohteisiimme, käytäntöihimme tai varaukseesi liittyen. Saavuttuasi paikalle paikalliset palvelutoimistomme ovat myös käytettävissäsi koko lomasi ajan. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Kastilia ja Leónissa kauttame turvallisesti ja helposti!