search

Vuokraa loma-asunto Ibizalta

Vietä lomasi huvilassa vauhdikkaalla Ibizalla! Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Ibizalta, pääset kokemaan legendaarisen saaren huikean luonnon, fantastiset rannat ja vilkkaan yöelämän. Ibiza rakentui tulivuorenpurkauksen alle 150 000 vuotta sitten. Saari kuuluu espanjalaiseen saariryhmään, Baleaareihin, ja se sijaitsee Formenteran saaren vieressä. Monet nuoret vuokraavat loma-asuntoja bilettämistä varten, mutta vuokratalon tai vuokrahuvilan varaaminen Ibizalta tarjoaa paljon muutakin hyvää. Ibizan ylpeyden aiheet ovat nimittäin myös sen vaihteleva luonto, rikas kulttuuritarjonta sekä hiekkarannat, joita on yhteensä 18 kilometrin verran.

Vuokraa loma-asunto Ibizalta

Tutki Ibizan upeaa saarta vuokrahuvilasta käsin

Ibiza on paljon muutakin kuin bilesaari. Kun vuokraat loma-asunnon Ibizalta, voit viettää aikaasi monenlaisten jännittävien aktiviteettien parissa. Sukella fantastiseen merenalaismaailmaan, purjehdi aavalla merellä, pyöräile kumpuilevilla teillä, vaeltele upeilla poluilla, kalasta, ratsasta tai pelaa vaikka golfia. Jos vuokraat huvilan Ibizalta, suosittelemme myös vierailemaan huikeassa Can Marcan luolassa, jossa on myös upeat vesiputoukset. Älä myöskään unohda tarujen kaupunki Atlantista.

Ibizalla on suuri valikoima upeita rantoja, joiden läheltä voit valita oman vuokrahuvilasi. Voit valita esimerkiksi lapsiperheelle soveltuvan Benirrasin, joka sijaitsee saaren koillispuolella tai surffiparatiisin nimeltä Cala Nova tai sitten rauhallisemman Cala Xuclarin rannan, jossa et juurikaan törmää muihin turisteihin.

Ibizan kaupunkielämä on myös hyvä syy vuokrata talo Baleaareilta lomallesi. Ibizalla on nimittäin paljon nähtävää. Vieraile kauniissa katedraalissa, lukuisissa gallerioissa, Ibizan arkeologisessa museossa tai jännittävässä, vanhasta linnoituksesta kaupunginosaksi sulautuneessa Dalt Vilassa, joka sijaitsee Ibizan pääkaupungissa Eivissassa. Kun vuokraat Espanjan Ibizalta loma-asunnon, pääset nauttimaan myös saaren upeasta yöelämästä, jonka suurissa klubeissa vierailee usein kansainvälisiä huippuDJ:tä.

Varaa loma-asunto Ibizalta helposti suoraan netissä

Haluat sitten tanssia ja juhlia aamuun, nautiskella rannoista ja upeasta luonnosta, löydät varmasti oman suosikkipaikkasi Ibizalta. Paras tapa tähän on vuokrata NOVASOLin ibizan loma-asunnoista. NOVASOL on välittänyt huvilat ja huoneistot Espanjassa jo vuosia ja tarjoaa aina laatutarkastettuja ja monen hintaisia kohteita. Jos haluat vuokrata talon tai huoneiston Ibizalta tai muualta Espanjasta, voit tehdä suoraan nettisivujemme kautta helposti ja turvallisesti!