Loma-asunnot Terorissa

Haluasitko lomalle Teroriin? Vuokraa talo Terorista ja koe aito ja ihana Gran Canaria uudella tavalla. NOVASOLin loma-asunnot Gran Canarialla ovat laadultaan taattuja ja ne on erikseen valikoituja. Löydät varmasti sopivat huvilat ja huoneistot Gran Canarialta täältä kotisivuiltamme.

 

Terorin kaupunki sijaitsee Gran Canarian pohjoisosassa lähellä Las Palmasin pääkaupunkia. Kaupungissa on noin 12000 asukasta ja se on tyypillinen kaupunki Kanariansaarilla. Kaupunki on myös Gran Canarian uskonnollinen keskus ja löydätkin matkallasi täältä monia upeita kirkkoja. Loma-asunto Terorista tarjoaa uskonnollisten monumenttien lisäksi hienoja luontoelämyksiä suojelualueilla sekä paikallisia spesialiteetteja, joihin kannattaa tutustua.

Loma Gran Canarialla

Koe aito Gran Canaria ja vuokraa talo Terorista

1400-luvulla neitsyt Maria ilmestyi muutamille vuohipaimenille ja siitä lähtien Teror on ollut uskonnollinen pyhiinvaelluskohde. Vuokrahuvilat Terorista ovatkin upeiden kirkkojen ympäröimiä. 1700-luvulla rakennettu Basilica de la Virgen del Pino, joka on omistettu neitsyt Marialle on suurin kaikista mutta löydät myös pieni’ sieviä kappeleita ympäri kaupunkia. Loma-asunto Kanariansaarilta ja Terorin läheltä on myös oiva paikka lähteä retkelle Cisterluostariin.

Vuokraa NOVASOLin loma-asunto Terorista ja kulje pitkin kuulua Calle de Real de la Plazaa ja ihaile traditionaalisia taloja, joissa on ihastuttavat puuterassit. Vieraile Casa museo de los Patronessa, jossa näet, miten aateliset elivät 1600-luvulla. Vuokraa huoneisto tai huvila Terorista ja lähde vierailulle läheisille luonnonsuojelualueille, kuten Pinto Santo tai Doramas.

Teror on myös kuulu käsitöistään ja maataloudestaan. Vuokrahuvilat Terorista ovat oiva mahdollisuus tutustua kaupungin markkinoihin ja maistella alueellisia herkkuja, kuten Cisterin nunnien leipomia leivonnaisia ja erilaisia makkaroita. Osta myös keramiikkaa ja koreja.

Klikkaa itsesi lomalle ja vuokraa huvila tai huoneisto Gran Canarialta

Tutustu Terorin kaupunkiin ja vuokraa loma-asunto Gran Canarialta täällä kotisivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. NOVASOL on toiminut Espanjan loma-asuntojen vuokrauksessa ja pitkän ja meiltä löydät erilaiset yksityisomisteiset, vuokrattavat huvilat ja huoneistot Terorista laatutakuulla. Jokainen loma-asunto Kanariansaarilla on erikseen valikoitu, joten voit vuokrata sopivat loma-asunnot Terorista kauttamme turvallisin mielin. Tervetuloa Gran Canarialle ja vuokraamaan unelmiesi talo Terorista!