Loma-asunnot Tejedassa

Haluaisitko viettää autenttisemman ja erilaisen loman? Vuokraa loma-asunto Tejedasta ja lähde nauttimaan tapahtumarikkaasta lomasta vuorten väliin. NOVASOLin vuokrahuvilat ja huoneistot Gran Canarialla löydät täältä kotisivuiltamme.

Vuoristokaupunki Tejeda on upea lomakohde, jossa kukkivat mantelipuut helmikuun lopussa, mutta vuokratalot Tejedasta ovat oiva lomakohde vuoden ympäri. Tejeda sijaitsee 1000 metriä merenpinnan yläpuolella ja loma-asunto Tejedasta on loistava lähtökohta rauhalliselle ja luonnonkauniille lomalle. Cruz de Tejeda sijaitsee keskellä Gran Canariaa ja se kohoaa lähes 1500 metrin korkeuteen tarjoillen upean näköalan vuoristomaisemissa.

Loma-asunnot Gran Canarialla

Rauhallisia päiviä tarjoaa yksityisomisteinen loma-asunto Tejedassa

Vuokraa huvila tai huoneisto Tejedasta ja nauti Gran Canarian vuoristomaisemista ja koko saaren tarjonnasta omassa rauhassa. Voit sekä vaeltaa että pyöräillä Tejedassa tai vierailla upeissa luolissa, Las Cuevas del Rey, jotka ovat olleet niin asuinsijoja kuin hautapaikkoja. Luolista löydät myös hienot kalliomaalaukset ja voit ihailla 70 metriä korkeaa kalliolohkaretta, Roque Nubloa, joka on aivan lähellä.

Vuokrattavat loma-asunnot Tejedassa tarjoavat autenttisen ja aidon tavan tutustua Kanariansaarten kulttuuriin ja historiaan. Loma-asunnot Kanariansaarilta ja ihanasta vuoristokaupunki Tejedasta tarjoavat mahdollisuuden tutustua Tejedan etnografiseen mueoon, patsasmuseoon tai lääkekasvikeskukseen. Muista myös vierailla kaupungin ekomuseo, Parque arquelogico del Bentaygassa.

Vuokraa loma-asunto Tejedasta ja saat oivan tilaisuuden ostaa erilaisia muistoesineitä kotiin. Eeda tunnetaan käsitöistään ja voit ostaa niitä ympäri kaupunkia. Erityisesti messinki-, kivi- ja korityöt sekä nahka ja tekstiilityöt ovat erittäin kauniita. Maistele myös alueen jälkiruokia, jotka huokuvat mantelia, esimerkiksi Bienmesabea.

Helppo ja turvallinen tapa vuokrata loma-asunto Tejedasta

Kiinostaako loma-asunto Gran Canarialla? Vuokraa ihana huvila tai huoneisto Tejedasta täällä kotisivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Gran Canarialla sekä muualla Europassa ovat ykistyisomisteisia ja ne tarkistetaan säännöllisesti, joten voit elää aidossa ympäristössä mutta takuulla laadukkaasti. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Tejedasta ja nauttimaan lomasta Kanariansaarilla.