Loma-asunnot Playa del Inglésissä

Nauti aurinkoisista lomapäivistä ja vuokraa huoneisto tai huvila Playa del Inglésistä NOVASOlin kautta. Vuokrattavat loma-asunnot Playa del Inglésissä tarjoavat upeat puitteet lomallesi Gran Canarialla. NOVASOL on välittänyt loma-asuntoja Espanjassa ja Kanariansaarilla jo vuosia, joten löydät valikoimastamme loma-asunnot Gran Canarialta ja Playa del Inglésistä kaikissa hinta- sekä kokoluokissa.

Kanariansaaret kuuluvat Espanjalle, mutta ne sijaitsevat kaukana Afrikan länsirannikolla. Loma-asunnot Gran Canarialla ovatkin ilmastollisesti optimaalisessa paikassa, sillä leveyspiiri takaa auringon ja meri viilnetää ihanasti. NOVASOLin lomahuoneistot ja vuokrahuvilat Playa del Inglésissä tarjoavat mahdollisuuden nauttia ihanasta rantaelämästä San Augustinin ja Maspalomaksen väliin sijoittuvalla hiekkarannalla, maistella ihania kala- ja äyriäisruokia ja vaan oleilla omassa rauhassa merituulen puhaltaessa stressin pois.

Loma-asunnot Gran Canarialla

Koe Playa del Inglés ja vuokraa talo Gran Canarialta

Herää ihanaan auringonpaisteeseen ja nauti rauhallinen aamiainen omalla terassilla suunnitellen päivän kulkua. Vuokrahuvilat Playa del Inglésissä tarjoavat loistavan tukikohdan, jossa voit valmistaa vaikapa piknik-eväät rannalle. Loma-asunnon vuokraus Playa del Inglésistä on loistava vaihtoehto kaiken ikäisille ja kaikenlaisille ihmisille, olet sitten perheellinen, surffaat, lenkkeilet tai nautit naturistirannoista, löydät varmasti paikkasi Playa del Inglésistä.

Vuokraa huoneisto Playa del Inglésistä ja pääset nautimaan aktiivilomasta. Läheltä löydät mm. golfkentän sekä Pilaconeksen kansallispuiston, jossa voit vaeltaa ja nauttia kauniista luonnosta. Vuokrattavat loma-asunnot Playa del Inglésissä ovat myös oiva tukikohta hieman pidemmille päiväretkille. Vieraile vaikkapa Roque Nublon upealla kivimuodostelmalla ja nauti huikeista maisemista.

Loma-asunto Gran Canarialla on herkuttelijalle sopiva lomapaikka. Löydtä kauppakeskukset ja ruokakaupat asuntosi läheltä ja voit nauttia kaupungin upeasta ravintolatarjonnasta huokeilla hinnoilla. Alueen ravinolat tarjoavat kala- ja äyriäisruokia, vuohenlihaa, roa vieja –liharuokaa sekä mojo-kastikkeella kuorrutettuja suolaperunoita.

Varaa loma-asunto Playa del Inglésistä helposti ja turvallisesti

NOVASOL tarjoaa huvilat ja huoneistot Kanariansaarilta ja löydät kaikki loma-asunnot Gran Canarialta täältä kotisivuiltamme. Jokainen vuokrahuvila ja loma-asunto Espanjassa sekä muualla Euroopassa on erikseen valikoitu, joten voimme taata kohteidemme laadun. Tervetuloa vuokraamaan huoneisto tai huvila Playa del Inglésistä NOVASOLin kotisivuille tai soita asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme!