Loma-asunnot Mogánissa

Vuokrattavat huoneistot ja huvilat Mogánista löydät NOVASOLilta. Vuokraa loma-asunto Gran Canarialta ja lähde tutustumaan ihanaan Mogániin autenttisessa miljöössä. Löydät meiltä loma-asunnot Kanariansaarilta kaikissa koko- ja hintaluokissa.

Vuoristoinen kaupunki Mogán sijaitsee lounaisella Gran Canarialla, lähellä Tauron ja Pilanconesin kansallispuistoja. Puerto de Mogán venyttäytyy kohti merta, kuten Pikku-Venetsia, ja löydät sieltä kanaaleja, sataman sekä ihania rantoja. NOVASOLin vuokrattavat loma-asunnot Puerto de Mogánissa takaavat mahdollisuuden uintiin, auringonottoon ja luontoelämyksiin.

Loma Gran Canarialla

Monta hyvää syytä vuokrata loma-asunto Puerto de Mogánista

Vuokrahuvila Gran Canarialta takaa rentouttavat olosuhteet lomallesi. Lähde pyörimän hetkeksi kaupungille ja ihastelemaan Sant Antonin kirkkoa. Nauti auringon lämmöstä ja maistele terassilla paikallista viiniä tai lähde vaikka pidetylle Puerto Ricon rannalle. Ihanalla hiekkarannalla on mukavaa viettää päivää vaikka koko perheen voimin.

Jos pidät luonnossa liikkumisesta, kannattaa vuokrata talo Mogánista. Loma-asunnot Gran Canarialla ja Puerto de Mogánissa ovat lähellä monia hienoja luontokohteita, kuten Barranco de Veneguera –rotkoa, jota löydät hienon kalliomuodostelman Los Azulejosin, joka on monissa väreissä väreilevä kallioseinämä. Mogánin läheltä löydät myös Tauron kansallispuiston, jossa pääset nauttimaan upeista maisemista.

Vuokraa loma-asunto Mogánista ja pääset espanjalaiseen makumaailmaan. Puerto de Mogánin ravintolat houkuttelevat maukkailla kala-annoksillaan , kuten grillatulla tonnikalalla, mutta voit myös maistaa vuohenlihaa, liharuoka ropa viejaa sekä kuuluisia suolaperunoita mojo-kastikkeella.

Vuokrahuvilat ja huoneistot Gran Canarialta helposti ja turvallisesti

Loma-asunnot Mogánissa löydät NOVASOLilta. Etsi sopiva loma-asunto Espanjasta täältä kotisivuiltamme ja kilkkaa itsesi lomalle Gran Canarialle! Upeat huvilat ja huoneistot Puerto de Mogánissa ja sen lähettyvillä voit valikoida toiveidesi mukaan hakuehtoja muokkaamalla. Vuokraa loma-asunto Mogánista ja sen satamasta Puerto de Mogánista vaikka heti ja lähde nauttimaan Kanariansaarten aurinkoisista rannoista ja ihanista luontoelämyksistä!