Loma-asunnot Las Palmasissa

Kiinnostaako sinua vuokrata huoneisto tai huvila Las Palmasista? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä NOVASOL tarjoaa yksityisomisteiset, vuokrattavat loma-asunnot Kanariansaarilta. Loma-asunnot Gran Canarialla tarjoavat loistavan tavan tutustua saareen, rantoihin ja paikalliseen kulttuuriin omassa tahdissa.

Espanjaan kuuluvat Kanariansaaret sijaitsevat Länsi-Saharan vieressä Afrikan rannikolla ja ovat muodostuneet turistien suosikkikohteiksi jo vuosikymmeniä sitten. Gran Canaria on saariryhmän kolmanneksi suurin saari ja Las Palmas on seudun suurin kaupunki. Vuokraa loma-asunto Las Palamsista ja pääset tutustumaan espanjalaiseen ruokakulttuuriin loistavan ravintolatarjonnan merkeissä.

Loma-asunnot Gran Canarialla

Nauti lomasta Gran Canarialla ja vuokraa talo Las Palmasista

Loma-asunnon vuokraus Gran Canarialta kannattaa monestakin syystä. NOVASOLin huvilat ja huoneistot Las Palmas –pääkaupungissa takaavat aidon ja autenttisen tunnelman ilman turistihotellien ruuhkia. Kävele pitkin Las Palmasin katuja vanhassa Veguetan kaupunginosassa. Ihaile kaunista Santa Anan katedraalia ja vieraile Columbus-museossa tai ihastele Doramas-puistoa. Las Palmas tarjoaa myös loistavat puitteet shoppailuun kotimaata edullisemmin hinnoin.

Vuokraa loma-asunto Las Palmasista ja pääset nauttimaan ihanasta rantaelämästä sielusi kyllyydestä. Vuokrahuvilat Gran Canarialla takaavat rentouttavia ja aurinkoisia päiviä viihtyisällä Playa del Canteran rannalla, joka on kolme kilometriä pitkä hiekkaranta. Ihana lämmin hiekka solkuu varpaidesi läpi ja aallot lyövät tahtia askelillesi rannnassa. Lue rentouttavaa kirjaa rantavarjon alla ja nauti elämän hetkistä tässä ja nyt. Jos haluat aktiivilomailla, kannattaa kokeilla surffausta tai muita vesiurheilulajeja esim. Playa de El Confital -rannalla.

Vuokrahuvilat Gran Canarialla ja Las Palmasissa ovat myös herkuttelijoiden paratiisi. Las Palmas tarjoilee erinomaisen valikoiman hienoja ja viihtyisiä ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisista herkuista, tapaksista, viinistä, sanchocho-kalaruoasta, suolaisista perunoista mojo-kastikkeella tai maistella suspiros de Moya –leivonnaista. Kanariansaarten hedelmät ja vihannekset ovat myös aurinkoisen makuisia ja vievät kielen mennessään.

Koe Las Palmas ja vuokraa loma-asunto Gran Canarialta

Kaikki vuokrattavat loma-asunnot Las Palmasista löydät täältä sivuiltamme. NOVASOLilla on pitkä kokemus loma-asuntojen vuokrauksesta Espanjassa ja myös Kanarian saarilla. Kaikki huoneisot ja huvilat Gran Canarialla ja muualla Euroopassa ovat laadultaan taattuja, joten voit vuokrata niitä turvallisin mielein. Tervetuloa etsimään unelmiesi loma-asunto, huvila tai huoneisto Las Palmasista NOVASOLin kautta!