Loma-asunnot Artenarassa

Haluaisitko asua kaupungissa vuorten keskellä ihanalla Gran Canarialla? Vuokraa loma-asunto Artenarasta. NOVASOLin loma-asunnot ja vuokrahuvilat Artenarassa takaavat ihanan rentouttavan loman luonnonkauniilla Kanariansaarilla.

Artenara on pieni paikkakunta luoteisosasa Gran Canariaa. Paikka sijaitsee luonnonsuojelualue Tamadaban, presa de los Péres ja presa de Lugarejos järvien sekä upeiden luolien lähistöllä. Vuokraa talo Artenarasta ja pääse tutustumaan näihin hienoihin kohteisiin omassa tahdissasi. Muista myös huikea kalliomuodostelma Roque Nublo, joka näyttää ihan kuumaailmasta tulleelta.

Loma Gran Canarialla

Erilainen matka vuokraamalla loma-asunto Artenarasta

Kaunis luonto on tärkein syy vuokrata talo Artenarasta. Heräile omassa rauhassa uuteen aamuun ja syö ihana aamiainen aurinkoisella terassilla ennen kuin lähdet toteuttamaan päivän seikkailuja. NOVASOLin vuokrahuvilat ja lomahuoneistot Artenarassa sopivat loistavasti vaelluksen ja pyöräilyn ystäville, sillä ympäröivä luonto tarjoaa siihen loistavat puitteet.

Vuokraa loma-asunto Gran Canarialta ja pääset tutustumaan saaren kaikkiin puoliin. Monia kiinnostaa Artenarassa arkeologinen tutkimuspaikka, Acusa, josta löydät hienoja luolia, joita on käytetty niin asumuksina kuin hautapaikkoina. Vuokratalot Artenarassa sijaitsevat myös lähellä cueva de Los Candilesia, jonka luolanseinämät on koristeltu maalauksilla. Vuokraa huvila Artenarasta ja vieraile myös Jungfru-kappelissa, joka sijaitsee luolassa lähellä paikkakuntaa.

Loma-asunnon vuoraus Gran Canarialta ja Artenarasta vievät sinut todellakin lähelle aitoa Kanariansaarten elämää. Ravintoloissa tarjoillaan perinteisiä annoksia, kuten kaniinia vinegrettekastikkeessa, grillattua lihaa, suolassa keitettyjä perunoita mojo-kastikkeella tai lihapata ropa viejaa. Loma-asunnot Kanariansaarten suurimmalla saarella ja ihanassa Artenaran kylässä ovat myös taivas herkuttelun ystäville, sillä paikalliset juustot ovat maukkaita ja voitaikinaleivos truchas rellenas tai bollos de cuajada –leivos ovat todellakin suussa sulavia.

Helppo ja turvallinen tapa varata vuokra-asunto Artenarasta

Kiinnostaako sinua loma-asunto Artenarasta? Voit vuokrata loma-asunnot Espanjasta suoraan täällä kotisivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. NOVASOLilta löydät laadultaan taatut loma-asunnot Espanjasta ja myöskin ihanat huoneistot ja huvilat Artenarasta Gran Canarialta. Tervetuloa Artenaraan ja vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Gran Canarialta NOVASOLin kautta!