Loma-asunnot Agaetessa

Loma-asunnot Agaetesta ovat loistava vaihtoehto, kun halajat lomalle Kanariansaarille. Vuokrahuvilat Agaetessa tarjoavat loistavan tukikohdan koko perheelle ja seurueelle nauttia lomasta omassa tahdissa ja haluamassanne seurassa. Löydät NOVASOLilta niin hienot huvilat kuin pienemmät huoneistot Gran Canarialta ja myös kaikille sopivat loma-asunnot Agaetesta.

Loma Gran Canarialla

 

Pieni kaupunki koillisella Gran Canarialla

Agaete sijaitsee Gran Canarian koillisosassa, nimeään kantavassa laaksossa. Laakso on Gran Canarian yksi viljavimmista ja siellä kasvaakin paljon appelsiini-, sitruuna- ja avokadopuita sekä upeaa metsikkö Tamadabassa. Agaete, pieni kaupunki elää maataloudesta ja se tunnetaan ”Fiesta de la Ramasta” joka elokuun ensimmäinen viikko. Merenantimet Gran Canarian ympärillä tarjoavat monenlaisia trooppisia kalalajeja myös lautaselle. Upeat meriahvenateriat tai mustekalaherkut vievät varmasti kielen mennessään. Loma-asunto Gran Canarialta tarjokaakin mahdollisuuden vierailla ihanissa ravintoloissa tai kokata upeita illallisia omassa keittiössä.

Vuokraa talo Agaetesta ja pääset nauttimana takuulla lämpimästä ja ihanasta merestä niin surffauksen kuin muidenkin vesilajien parissa. Snorklaus ja sukellus ovat mahtavia kokemuksia alueen kirkkaissa merivesissä. Tunnetuin ranta alueella on Playa de Las Nieves, jonka läheltä löydät NOVASOlin loma-asunnot Agaetesta.

Vuokratalot Agaetesta tarjoavat loistavan tukikohdan erilaisille retkille. Voit lähteä tutustumaan erilaisin kansallispuistoihin ja upeisiin rantoihin. Voit viettää aikaa yökerhoissa, ravintoloissa, museoissa tai missä ikinä haluatkin. Jos haluat viettää aktiivilomaa, loma-asunnon vuokraus Agaetesta tarjoaa hienot pyöräilytiet ja vaellusreitit lomallesi. Myös vene- ja laivaretket ovat mahdollisia.

Vuokraa loma-asunto Kanariansaarilta kotisivuiltamme

NOVASOL tarjoaa loma-asunnot Agaetesta ja muualta Kanariansaarilta laatutakuulla. Jokainen loma-asunto Gran Canarialla sekä muualla Espanjassa ja Euroopassa on erikseen valikoitu ja takristettu, joten voit vuokrata loma-asunnot Agaetesta kauttamme turvallisin mielin. Tervetuloa vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Kanariansaarilta NOVASOlin kautta helposti ja turvallisesti suoraan täältä kotisivuiltamme!