search

Vuokraa loma-asunto Gran Canarialta

Kiinnostaako loma-asunnon vuokraaminen Gran Canarialta? Vuokraa loma-asunto Gran Canarialta NOVASOLin kautta ja saat kaikki raaka-aineet täydelliselle lomalle. Kanariansaarilla riittää aina aurinkoa ja uintimahdollisuuksia skeä paljon erilaista nähtävyyksiä ja tekemistä lomapäivien ratoksi.

Gran Canaria on Espanjaan kuuluvien Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari, 1532 neliömetriä pinta-alaltaan, Teneriffan ja Fuerteventuran jälkeen. Monien vuosisatojen ajan saari on muovautunut luonnonvoimien ja ihmisten myötä. Vuokratalot Gran Canarialla tarjoavat loistavat puitteet tutustua saaren vaihteleviin maisemiin ja rikkaaseen kulttuuritarjontaan omassa tahdissa ja haluamassasi seurassa.

Vuokraa loma-asunto Gran Canarialta

Vuokraa loma-asunto Kanariansaarilta ja koe upea Gran Canaria

Gran Canaria sijaitsee aivan Saharan aavikon länsipuolella ja vuokrahuoneistot Gran Canarialla tarjoavatkin täten aurinkoisia hetkiä lomallesi vuoden ympäri. Vuokraa loma-asunto Gran canarialta ja pääset nauttimaan upeista rannoista, kuten Las Canteras Las Palmasissa tai Playa del Inglés. Jos haluat nauttia mieluummin rauhallisesta rantaelämästä, suosittelemme Amadores-rantaa.

Gran Canaria on saari, jossa tekeminen ei lopu koskaan kesken. Vuokraa talo Kanariansaarilta ja lomaile Gran Canarian Maspalomaksessa, jonka upea aavikko ja hiekkadyynit ovat mielenkiintoista nähtävää. Tsekkaa myös hieno kivimuodostelma Roque Nublo tai joku muu upea luonnonkaunis alue saarella. NOVASOLin loma-asunnot Gran Canarialla ja muualla Euroopassa ovat kaikki yksityisten omistuksessa, joten voit nauttia elämästä kuin paikalliset itse. Gran Canarialla pääset samalla hyödyntämään turisteille suunnitellut palvelut purjehduksesta, sukellukseen, golfaukseen, ratsastukseen, vaellukseen ja sukellukseen saakka.

Kanariansaarten vuokrahuoneistot ja –huvilat tarjoavat loistavat puitteet rentoutumiseen sekä kaupunkielämään. Vuokraa loma-asunto Gran Canarialta ja vieraile Las Palmasin viihtyisässä ja vilkkaassa kaupungissa. Löydät sieltä paitsi upeat ravintolat, baarit ja shoppailumahdollisuudet myös upean Columbus-museon. Kannattaa myös vierailla Castillo de la Luzin linnassa.

Loma Gran Canarialla

Helppo tapa vuokrata huvila Gran Canarialta

Kiinostaako sinua loma Gran Canarialla? Löydät kaikki NOVASOLin loma-asunnot Espanjassa ja upeat huvilat ja huoneistot Gran Canarialta vuokrattavaksesi täältä kotisivuiltamme. Jokainen loma-asunto Espanjassa, kuten muuallakin Euroopassa, on erikseen valikoitu ja tarkistettu, joten voit vuokrata kohteita kauttamme turvallisesti ja laatutakuulla. Varaaminen on helppoa. Etsi hakuehtoja täyttämällä unelmiesi loma-asunto Gran Canarialta ja pääset vuokraamaan sen suoraan netissä. Tervetuloa NOVASOLille!