search

Vuokraa loma-asunto Galiciasta

Upealla Galician alueella on monta naapuria: Portugali etelässä, Asturia sekä Kastilia ja León idässä. Myös Altantin valtameri toimii alueen rajanaapurina ja karkeasti arvioituna puolet Galician rajasta muodostuu Atlantin rannikosta. Rannikolta löydät runsaasti poukamia, joista monet ovat erittäin kalaisia, mikä on tehnyt kalastamista tärkeän elinkeinon Galician alueelle. Vuokraa loma-asunto Galiciasta ja nauti tästä upeiden alueiden rajaseudusta!

Vuokraa loma-asunto Galiciasta

Lomaile Galiciassa Atlantin rannikolla 

Espanjan luoteisosassa sijaitseva Galicia on yksi maan seitsemästätoista itsehallintoalueesta. Galicia koostuu neljästä provinssista, jotka ovat Lugo, Ourense, Pontevedra ja A Coruña. Lähellä A Coruñan samannimisen pääkaupungin keskustaa sijaitsee roomalaisten rakennuttama Torre de Hércules, Herkuleen torni. Tämä 55 metriä korkea majakka rakennettiin todennäköisesti ensimmäisellä vuosisadalla ennen ajanlaskun alkua ja nykyään se kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon, jolle se lisättiin vuonna 2009. Myös Ourensen maakunta ja sen samanniminen pääkaupunki tunnetaan rikkaasta historiastaan, joka alkoi roomalaisten kuumien lähteiden yhteyteen perustamasta kylpylätoiminnasta. Vuokraa loma-asunto Espanjasta ja lähde tutustumaan Galician seudun monipuoliseen historiaan.

Galician nähtävyydet

Galician alueen vaiheikas ja rikas historia näkyy kaikkialla seudulla. Sen pääkaupungissa Santiago de Compostelassa sijaitseva apostoli Jaakobin hauta on ollut jo vuosisatojen ajan yksi Euroopan tärkeimmistä pyhiinvaelluskohteista. Toinen upean historiallinen nähtävyys on vuosina 1075-1211 rakennettu Santiago de Compostelan katedraali. Kaupungissa on myös paljon muitakin kauniita kirkkorakennuksia, kuten Igrexa de Santa Maria a Real do Sar ja Cidade da Cultura de Galicia, jotka molemmat kuuluvat Santiago de Compostelan tyypillisiin käyntikohteisiin.

Vuokraa loma-asunto Galiciasta

Galician alueen suurin kaupunki Vigo on erinomainen kaupunkikohde heille, jotka nauttivat museoista kiertelemisestä. Myös Vigon historiallinen keskusta ja suositut ranta-alueet ovat tutustumisen arvoisia. Mikäli olet kiinnostunut jalkapallosta, osta liput paikallisjoukkueen kotipeliin. Myös Galician alueen luonto on kaunista ja seudulta löytyy monipuolisesti erilaisia luontokohteita aina kallioisista rannoista upeisiin viheralueisiin.

Ruokaelämyksiä

Kuten muukin osa Espanjasta, myös Galicia tarjoaa uskomattoman valikoiman gastronomisia elämyksiä. Kun sinulla on vuokrattu loma-asunto Espanjassa, yksi sen tarjoamista eduista on valinnanvapaus. Voit itse päättää missä ravintoloissa nautit illallista ja halutessasi voit valmistaa vaikka kaikki ateriasi itse loma-asuntosi keittiössä. Näin et ole sidottu esimerkiksi hotellin jokapäiväiseen aamiaisbuffettiin, jonka sisältö pysyy päivittäin samanlaisena. Sen sijaan voit vierailla vaikka joka päivä eri ravintolassa tai valmistaa herkullisen illallisen itse paikallisista ja tuoreista aineksista. Vuokraa loma-asunto Galiciasta ja nauti sen tuomasta valinnanvapaudesta!

Ruokaelämyksiä Galiciassa

Sijaintinsa ansiosta Galician alueen keittiön merkittävimmät raaka-aineet tulevat mereltä. Sen erikoisuudet ovat pääasiallisesti kala- ja äyriäisruokia. Myös osterit ja simpukat ovat tavanomaisia ruokia Galician alueella. Kokeile rohkeasti seudun erikoisuuksia ja nauti espanjalaisen ja galicialaisen keittiön herkuista!